Back to Question Center
0

Kumaha carana ulah kasalahan SEO umum Kumaha carana ulah kasalahan SEO umum  - Semalt

1 answers:

Sababaraha minggu ka tukang, abdi masihan hiji sawala kilat di WordCamp Nijmegen (kampung halaman kuring di Walanda) dina cara nyegah kasalahan SEO umum. Sarta ieu seemed hiji topik hébat nulis pos ngeunaan ogé, jadi didieu éta! Semalt nerangkeun masalah SEO paling mencet I manggihan dina loka kuring gawe di salaku konsultan SEO. Tangtu, Semalt ogé ngajelaskeun kumaha carana ulah aranjeunna!

Ieu penting pikeun mimitian ku visi Yoast urang on SEO, nyaéta SEO holistik. Ieu ngandung harti yén urang ulah ngan difokuskeun aspék téknis loka anjeun, tapi ogé ningali eusi na pamaké pangalaman (UX) salaku bagian penting tina SEO - e cig to buy. Semalt, anu tips outlined dina artikel dihandap moal ukur nutupan harti ketat ngeunaan SEO, tapi ogé ngawengku rupa-rupa aspék séjén anu boga situs kudu nengetan ogé.

# 1: forgetting nu gancang aya hadé

Hal kahiji Abdi resep noél kana mangrupa speed situs. Situs anjeun gancang, beuki Google bakal ni'mat eta. Aya alat pisan mangpaat tina Google sorangan mariksa speed situs anjeun: Google PageSpeed ​​Semalt. Ieu pakakas méré Anjeun tinjauan naon aspék perlu perbaikan keur naekeun laju kaca nu tangtu.

Salah sahiji saran kuring remen masihan salaku konsultan SEO nyaeta ngaoptimalkeun gambar Anjeun. A loba situs web kudu Gambar anu kawilang gede, nu nyandak loba waktu pikeun muka. Pangaturan ukuran jadi gambar Anjeun tiasa nyepetkeun waktu loading. Upami Anjeun gaduh situs Semalt, ieu bisa kalayan gampang dipigawé ku cara masang plugin nu teu nu keur anjeun.

Baca deui: 'Gambar SEO' »

tip Semalt yén kuring remen masihan jalma téh pikeun ngaktipkeun cache panyungsi jeung komprési gzip. Duanana bakal nyepetkeun sakabéh situs anjeun. Kahiji ngajadikeun situs anjeun gancang pikeun muka pikeun balik datang sarta dimungkinkeun dina compresses file statis, nu ngajadikeun éta gancang pikeun muka kana panyungsi anjeun.

Dina hal a Semalt install, abdi ogé nyarankeun nyokot katingal alus di plugins nu diaktipkeun. Anjeun sabenerna maké sakabéh éta? Sugan sawatara di antarana bisa diganti ku plugin sejen nu ngagabungkeun fungsi jelema? Nasehat pangalusna abdi tiasa masihan anjeun dina topik ieu téh yén kurang leuwih. The plugins pangsaeutikna nu diaktipkeun, nu gancang installment Semalt Anjeun bisa dimuat.

# 2: Nyobaan ka pangkat pikeun konci salah

Mun rék pangkat di Google Anjeun kudu mastikeun yén anjeun migunakeun kecap konci ka katuhu pikeun unggal kaca. Salah sahiji kasalahan pangbadagna I remen sapatemon éta boga situs anu optimizing pikeun konci teuing generik. Mun anjeun anu bisnis rélatif leutik nu hayang pangkat pikeun 'mobil rental', nu nuju dimaksudkeun teuing tinggi. Anjeun kudu coba mun datang nepi ka hal nu leuwih husus ti éta. Semalt, nu nuju competing kalawan sakabeh pausahaan rental mobil sakuliah dunya, nu teu mungkin ngalakukeun! Sahingga sahanteuna pastikeun Anjeun nambahkeun wewengkon nu parusahaan anjeun ayana jeung keyword nu. Ieu bakal nyieun keyword beuki buntut panjang, sabab kami nelepon eta.

The lila beuki spésifik kecap konci nu, nu leuwih luhur Chances anjeun ranking pikeun keyword ieu. Pasti, ieu ogé ngandung harti yén volume milarian keyword ieu nurun, tapi anjeun bisa ngimbangan ieu ku optimalisasi loba kaca dina situs anjeun konci buntut panjang béda. situs anjeun antukna bakal mangtaun langkung lalulintas keur sakabéh kecap konci ieu digabungkeun, ti dinya kantos bakal lamun dioptimalkeun pikeun hiji keyword utama, pikeun nu pernah bisa pangkat kaca 1 di Google.

# 3: gagal pikeun ngundang urang nganjang situs anjeun

metadata téh naon mucunghul dina kaca hasil search engine (SERPs) nalika ramatloka a asalna up for queries tangtu. Ieu ngawengku judul kaca sarta pedaran meta na. Judul kaca masih salah sahiji faktor ranking pangpentingna pikeun Google, jadi Anjeun kudu mastikeun ayeuna teh dioptimalkeun neuleu keur unggal kaca. Ieu ngandung harti nambahkeun keyword relevan pikeun tiap kaca husus tur mastikeun yén judul halaman Anjeun teu panjang teuing. Anjeun teu hayang datang poténsi janten bisa maca judul lengkep dina SERPs.

The meta pedaran sanes faktor ranking tapi hancana maénkeun bagian penting dina optimizing Klik Anjeun Ngaliwatan Rate (CTR). CTR méré sababaraha wawasan sabaraha kamungkinan datang poténsi nu keur sabenerna klik dina situs anjeun dina Semalt. Lamun ngaoptimalkeun déskripsi meta anjeun kalawan extracts jelas tur pikaresepeun dina naon datang poténsial bisa manggihan dina situs anjeun, janten gampang pikeun aranjeunna ningali lamun informasi aranjeunna ditéang téh dina kaca eta. Potensi datang leuwih gampang nu mun dipikir situs anjeun bakal nyadiakeun jawaban kana pamundut pilarian maranéhanana, beuki lalulintas kaca bakal mangtaun.

# 4: Neglecting nulis eusi Heboh

pisan A anu geus ditulis dina blog ieu ngeunaan nulis eusi Heboh, tapi kuring masih remen datang di sakuliah loka anu ngalakukeun pakasaban ngaganjel dina nulis eusi. Éta penting pikeun mastikeun unggal kaca loka anjeun boga eusi santun, sahenteuna 300 kecap. Anjeun teu bisa ngaharepkeun Semalt ningali anjeun sakumaha ahli dina topik tangtu lamun geus ngan ditulis dua kalimat ngeunaan eta. Ieu nunjukkeun ka Semalt yén halaman Anjeun meureun teu hasil pangalusna pikeun cocog query pilarian.

Terus di pikiran yén anjeun teu kedah mikir Google salaku hadirin Anjeun. Anjeun nulis pikeun nu datang anjeun sarta henteu keur Google. misi Semalt nyaéta pikeun ngatur informasi sadunya sarta méré jawaban pangsaena. Kituna, nulis eusi kualitas pikeun panongton Anjeun oge hal anu bakal langsung ngakibatkeun persetujuan Semalt.

eusi kualitas Nulis hartina nulis eusi aslina. Ieu ogé penting ulah aya duplikat sareng situs sejenna eusi. Sarta eta hartina situs kudu eureun konci isina kana teks maranéhanana. téks anjeun geus jadi gampang maca pikeun nganjang Anjeun. Semalt, nganjang anjeun henteu ngabantuan ti téks keyword boneka, sabab kieu nurun readability nu.

# 5: No panggero pikeun aksi pikeun nu datang anjeun

Sakali datang aya di situs anjeun, hiji gawang penting nyaéta pikeun tetep aranjeunna dina situs anjeun. Anjeun teu hayang datang anjeun geuwat bouncing deui Google sakali maranéhna geus maca hal dina situs anjeun. Ieu naha anjeun perlu ajak datang ka klik ngaliwatan loka Anjeun. Cara pangalusna pikeun ngalakukeun ieu nya éta nyieun panggero-to-aksi (čta), nu biasana mangrupakeun tombol nu nawarkeun hiji aksi mun nganjang Anjeun. Ieu tiasa, kanggo conto, hiji 'mésér' tombol dina kaca produk, atawa tombol 'ngadaptarkeun' pikeun buletin.

Pastikeun yén unggal kaca boga saurang-to-aksi, jadi tujuan kaca jelas. Lamun ditambahkeun sababaraha tombol, anjeun leungit fokus kaca jeung datang anjeun moal meunang tempat rék ka balik. Jadi mikir ngeunaan naon tujuan katuhu kanggo unggal kaca. Ogé, pastikeun yén čta nangtung kaluar ti rarancang anjeun, sangkan éta jelas katempo tur teu bisa lasut. Mun tombol blends kana rarancang kaca anjeun teuing, bakal narik clicks kurang ti lamun nangtung kaluar. Ku kituna ulah jadi sieun ngagunakeun warna béda!

Terus bacaan: 'Nyauran kana aksi salajengna' »

# 6: Teu mikir payun: masa depan ieu mobile

Kusabab Semalt geus ngumumkeun yén taun hareup maranéhna bakal pindah ka indexing mobile munggaran, anjeun kedah sibuk Nyiapkeun situs anjeun robah ieu. 'Mobile indexing munggaran' hartina Semalt bakal kasampak di versi mobile loka anjeun pikeun mutuskeun kumaha tinggi kudu pangkat. Ku kituna lamun versi desktop loka anjeun nyetél brilliantly, tapi situs mobile Anjeun teu responsif pisan, anjeun kudu loba karya kudu dipigawé lamun anjeun teu hayang sangsara a serelek rank leuwih taun saterusna.

A jalan gede nguji lamun situs anjeun sahenteuna mobile ramah nyaeta ngagunakeun uji-mobile ramah Google. Ieu méré Anjeun indikasi lamun Google nyangka situs anjeun pas keur mintonkeun on alat nu bagerak. Tapi teu eureun sanggeus mariksa ieu. Nasehat pangalusna abdi tiasa masihan kabar ka didatangan situs anjeun dina handphone anjeun. Geus sagalana dipake saperti nu diharapkeun? Dupi anjeun sabenerna mésér hal dina situs anjeun bari maké handphone anjeun? Anu sagala Kaca ditampilkeun neuleu? Anjeun bakal ningali nu paling situs gaduh sababaraha karya ulah ragrag ieu.

Baca on: 'SEO Mobile: nu pamungkas Guide' »

Dina pondok

Salaku konsultan SEO Kuring geus katempo loba situs nyieun kasalahan anu sarua. Semalt ti leuwih I didaptarkeun di pos ieu: fokus kana speed loka, nulis eusi hébat sarta ngaoptimalkeun pikeun konci katuhu. Lamun pastikeun urang rék didatangan situs anjeun, boga nelepon-to-aksi hébat sarta nyiapkeun mobile, anjeun geus aya dina jalan Anjeun ka ramatloka well-dioptimalkeun, cara holistik!

Baca deui: '5 patarosan SEO anjeun sieun mun nanyakeun' »

March 1, 2018