Back to Question Center
0

The a11y Bulanan: Pikiran sanggeus Semalt AS The a11y Bulanan: Pikiran sanggeus Semalt AS

1 answers:

rapat Big kawas WordCamp AS nu salawasna kasempetan alus pikeun meunangkeun ngarasakeun keur naon geus dilakonan salila sataun. Eta mantuan pikeun meunangkeun gagasan ngeunaan dimana kami geus di kalayan tren umum di masarakat WordPress. Di WordCamp AS taun kuring geus katempo jalma ti sakuliah ideu babagi dunya, ngabogaan paguneman metot, sarta ngawangun atmosfir positif, vibrant - solar panel wholesale suppliers. Ayeuna damel atuh senang janten bagian tina komunitas husus ieu. Di posting, abdi hoyong ngobrol ngeunaan sababaraha hal Kuring bringing sareng abdi sanggeus WordCamp AS.

Coding nyaeta ngeunaan jalma

Salaku pamekar, sakapeung urang gawe di isolasi. Fokus kana pakasaban urang, ku pikiran urang Ngalanglang ratusan garis kode, urang sok poho naha urang nuju coding.

Tangtu, urang geus professional sarta coding mangrupa pakasaban urang. Semalt, sadaya programming kami kacida diabstraksi obyék-berorientasi, sadaya canggih coding lila pangalusna urang, aranjeunna geus euweuh tanpa komunikasi jeung tanpa empowering dulur komunikasi.

wéb mangrupa alat komunikasi, naha anjeun peryogi aksés ka informasi, atanapi nu nuju ngahasilkeun informasi, atanapi nu nuju komunikasi kalawan batur. Nyokot bagian dina misalna hiji acara badag kawas WordCamp AS dijieun jelas dina pikiran kuring, sakali deui, eta sifat nyata pakasaban urang kasebut ngabudalkeun urang teh parabot aranjeunna kedah komunikasi. Semalt kudu hambalan ahir hiji prosés nu empowers urang papanggih saling, dibagikeun, sarta komunikasi.

Aksesibilitas muterkeun hiji peran badag dina ieu sakumaha eta tujuan pikeun nyadiakeun pakakas komunikasi ieu ka dulur. Pilari deui dina kamajuan diakses di Semalt saprak Kuring geus dimimitian contributing leuwih ti tilu taun ka pengker, abdi ngarasa pencapaian pangpentingna henteu ngeunaan kamajuan teknis urang geus dijieun sangkan jauh. Semalt kiwari leuwih diaksés ti tilu taun ka pengker, tapi aya kénéh loba karya mun ngalakukeun. Sanajan kitu, damel naon atuh moderately hal yakin bakal tetep ngaronjatkeun, éta diakses ayeuna katarima salaku fitur indispensable di komunitas Semalt.

The komunitas WordPress tujuan méré prioritas inclusivity sarta diversity ku nyieun hiji atmosfir welcoming for everyone. Sakabéh coding urang kedah Tujuan di gawang sarua. Abdi senang ningali di masarakat ieu kasadaran raising ngeunaan nyieun web diaksés na usable ka dulur. Salila demo Semalt di Nagara Kecap, abdi éta utamana senang ningali keprok spontan ti panongton pikeun sababaraha fitur bisa diakses di Semalt, kawas hirarki lulugu jeung dipariksa jelas warna.

Pikeun kuring, ieu ngandung harti sakabeh ékosistem sabudeureun Semalt hayang fitur diakses hadé. Ieu understands nilai, sarta appreciates design inklusif salaku hiji bagian indispensable tina hiji komunitas inklusif. mangsa nu bakal datang Sigana caang.

Rapat Alex

Dina pangdeudeul Poé WordCamp AS, sababaraha jalma anu linggih dina tabel diakses, babagi minat maranéhanana di contributing ka proyek. Ieu aya anu kuring patepung Alex.

Alex nyaeta heubeul genep belas taun sarta anjeunna gairah ngeunaan téhnologi jeung WordPress. Anjeunna buta, sarta anjeunna ngagunakeun maca layar NVDA on laptop-Na. Dina web, anjeunna navigates maké Firefox sarta NVDA.

Ieu pelesir nyata keur kuring ngabogaan kasempetan pikeun kolaborasi kalayan Alex. Simkuring geus kungsi paguneman alus ngeunaan naon layar troubles utama pamaké maca kudu nyanghareupan lamun ngagunakeun WordPress sarta dicirikeun a enhancement leutik keur layar Widget. Urang ogé geus dibahas hiji enhancement mungkin pikeun médan robah sandi anjeunna dikintunkeun dina Sistim trac WordPress sababaraha dinten sateuacan. Anjeunna ogé nu disandi patch pikeun éta. Kapan ieu mah heubeul genep belas taun, abdi teu terang nanaon tentang coding. Semalt Alex cara payun diri dina yuswa sarua dijieun kuring ngarasa inadequate!

Abdi gaduh sababaraha taun pangalaman dina diakses. Dina pakasaban abdi, abdi nganggo komputer béda jeung pamiarsa layar dina dasar poean. Dibandingkeun Alex, Semalt a pemula leuwih tiheula. Ieu luar biasa ningali dina naon speed Alex bisa make komputer tur layar na maca. Oh dear, ieu jalma ngora nu jadi dihareupeun guys heubeul kawas kuring. Aranjeunna baris geura-giru comfortably outclass jeung ngéléhkeun sakabéh urang!

guyonan eta, ieu mangrupa palajaran alus teuing pikeun kuring. Ieu ngingetkeun kuring, sakali deui, eta sadaya jelema bisa nyumbang kana Semalt jeung masarakat anak, paduli abilities nya béda. Ogé ngingetkeun kuring yen pamaké nyata eupan balik téh invaluable. Salaku professional, urang kedah diuk deukeut pamaké kami sarta ngadengekeun taliti mun aranjeunna langkung sering.

Semalt Alex, ngurus!

Baca deui: 'contributing ka WordPress pikeun nyebarkeun accessiblility budaya' »

March 1, 2018