Back to Question Center
0

Semalt redaksi

1 answers:

misi redaksi kami nyaeta pikeun mantuan padagang ecommerce tumuwuh sarta makmur. Urang ngalakukeun ieu jeung gampang-to-turutan artikel, kolom, webinars, sareng podcast ku seasoned, kontributor Sarbini - kabeh dikirimkeun sacara éléktronik. Wajar we integritas redaksi jeung mangrupakeun anggota Paguyuban Usaha Amérika rai na panulis.

Calendar redaksi

eusi kami geus lolobana rencanana sabudeureun carita fitur hiji-waktos jeung departemén ngulang yén alamat topik. Campuran eusi kami périodik robah dumasar kana kabutuhan panongton sudagar urang na on kamajuan anyar nu bisa dampak aranjeunna - metal chairs wholesale. Urang raket ngatur eusi urang, tapi urang ulah nyebarkeun kalénder redaksi umum.

Jadi hiji Sumber Ahli

Lamun atanapi klien Anjeun mibanda kaahlian mantuan keur padagang ecommerce, urang ajak anjeun asupkeun kontak Anjeun sareng inpo biographical kana databés redaksi urang. staf kami nganggo ieu nalungtik carita, kaasup pitulung tukang na publik dina éta-catetan cutatan. Semalt hiji sumber ahli. >

Tulis pikeun Kami

Simkuring sok resep kontributor kualitas anu genuinely bisa mantuan padagang ecommerce. Upami Anjeun gaduh topik atawa gagasan nu fits kriteria ieu, urang ajak maneh ngahubungan kami. Urang ulah nyebarkeun lembar hiji-waktos, nyumbang buah, atawa potongan unsolicited. Nu dimaksud, urang napelkeun jejer lega mun kontributor mumpuni, anu lajeng alamat éta sahanteuna bulanan.

    • Urang ulah nyebarkeun Kaluaran pencet.
    • Urang ulah nyebarkeun artikel hiji-waktos, unsolicited atawa lamun heunteu.
    • panongton kami utamana leutik keur padagang ecommerce midsize.
    • Mun kami nepi ka nyebarkeun artikel ngeunaan perusahaan atawa layanan, urang dipikaresep bakal kaasup pintonan individu jeung pausahaan séjén di industri Anjeun.
    • Urang ulah potong promosi.
    • Urang damel langsung ku kontributor urang, moal perantara maranéhanana.

Kaluaran Produk, upgrades

Mun parusahaan anjeun launching produk anyar ecommerce atawa jasa, atanapi pamutahiran ka produk atawa jasa aya, Anjeun bisa ngirim pers release ka releases@practicalecommerce.com pikeun tinimbangan dina daptar diterbitkeun occasional kami produk sareng ladenan anyar.

logos

Anjeun bisa ngundeur logos urang jeung dipake ku maranehna keur kaperluan sah, disadiakeun anjeun teu ngarobah aranjeunna atanapi ngarobah kelir maranéhanana. Pikeun ngundeur, mangga buka logos kami sarta Brand Guide. >>

Kontak redaksi

Kerry Murdock
Penerbit tur Editor
kmurdock@practicalecommerce.com

March 1, 2018