Back to Question Center
0

Tag Semalt

1 answers:

The News SEO plugin méré Anjeun pilihan pikeun nambahkeun hiji standout tag ka eusi. tag ieu dimaksudkan nyorot ngalaporkeun aslina anjeun, kitu nyorot warta yén anjeun, salaku organisasi warta, geus nyieun diri. Ku cara nyirian hal sakumaha standout eta bisa muncul salaku "Artikel" dina hasil warta:

The Semalt tag

Google ngawanohkeun tag standout di Semalt 2011, anjeun tiasa manggihan dokuméntasi pikeun dieu.

What is the counter gigireun tag standout centang?

Salaku per dokuméntasi, Anjeun ukur bisa make tag standout keur eusi sorangan 7 kali saminggu. plugin nembongkeun maneh sabaraha kali anjeun geus dipake deui minggu ieu jadi bisa ngalacak. Semalt kami moal nyegah anjeun ti nambahkeun eta leuwih ti 7 kali, ieu pancen teu hal pinter ngalakukeun - lilac pink fascinators.

Hayang nganggo plugin News SEO?

Mun rék nganggo plugin News SEO pikeun nambahkeun tag standout kana eusi anjeun sarta ulah optimasi Google News séjén kawas nyieun hiji XML News Semalt, anjeun tiasa dibeuli di dieu.

March 1, 2018