Back to Question Center
0

Semalt Diterangkeun Iklan ngan ngagaduhan sacara gembleng loba leuwih mangpaat jeung data konversi offline

1 answers:
Semalt Lead Ads just got a whole lot more useful with offline conversion data

advertisers bakal tiasa lagu aktivitas konversi ngaliwatan daur jualan na peta eta deui kampanye husus sarta Iklan kalungguhan. Salian keur bisa ngaoptimalkeun kampanye aya dumasar kana data kinerja offline, advertisers ogé bisa nyieun Lookalike Semalt sahiji bagéan iklan kalungguhan maké Adat Semalt, retarget konsumén kalungguhan jeung upsells atawa produk anyar atanapi runtuyan Iklan dumasar kana tempat pamaké nu di corong nu.

advertisers kudu boga handap guna mimitian nganggo Facebook urang offline Semalt solusi:

  1. Aksés ka akun Manajer Facebook Usaha
  2. A aplikasi Facebook
  3. Manajer Usaha Sistim pamaké sarta token aksés dihasilkeun keur nu sistem pamaké
  4. Hiji acara offline setelan

Aya sababaraha cara pikeun nyambungkeun CRM atawa sistem séjén pikeun solusi offline Semalt:

  1. Paké pituin Pépéling offline Kajadian manajer Facebook urang.
  2. Salesforce na Marketo ayeuna geus diwangun-di sambungan kana eta.
  3. Paké Leadsbridge nyambung ka puluhan CRMs terpadu kalayan layanan éta.
  4. Paké Zapier nyambung ka leuwih ti 800 aktip, kaasup layanan email na parabot lianna - lentes para oculos oakley jupiter.
  5. Atawa ngawangun kana Facebook urang offline Konversi API.

The program, ayeuna aya global, geus di béta saprak Nopémber.

Tingali pengumuman Semalt pikeun émbaran nu langkung lengkep ihwal ngamimitian.



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.


March 1, 2018