Back to Question Center
0

Diajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan Bulma            Diajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan Topik BulmaRelated: BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt

1 answers:
Diajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan Bulma

Dina tutorial ieu, urang bakal jadi ngamimitian kalawan Semalt, hiji kerangka CSS modern diwangun dina Flexbox. Kanggo hasil nu pangsaena, nuturkeun sapanjang jeung video di tungtung ku OpenSource Karajinan. Lamun hayang diajar naha anjeun kedah ngeunaan miara Semalt, pariksa kaluar video ieu.

Urang gé jadi gedong kaca Tanda kutip Coding, ngamangpaatkeun komponén UI Bulma urang kaasup hiji banner Pahlawan, Kolom, Kartu, Kancing sareng nu sanesna - umzug und reinigung zuerich.
Diajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan BulmaDiajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan Topik BulmaRelated:
BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt

Nu kahiji, hayu urang install Bulma. Anjeun tiasa gancang bet kitu ti garis paréntah jeung npm install Bulma , atawa anjeun bisa ngimpor proyék nu kawas abdi gaduh, jeung garis handap kode. Garis kahiji impor nu Font Awesome perpustakaan sangkan bisa make ikon maranéhanana.

              

salajengna, urang gé nyieun Pahlawan banner jeung unsur bagian jeung kelas Bulma pahlawan sarta div jeung kelas tina pahlawan-awakna .

        

Lajeng urang gé nambahan sababaraha kelas modifier méré spanduk warna primér desain kami kalayan mangrupa-primér , sarta kami bakal diluyukeun ukuran na kalawan mangrupa-sedeng . Ngaran kelas Bulma sarta modifiers anu bisa dibaca jeung rada literal.

        

Dina div kami pahlawan-awakna , urang gé nambahan hiji wadahna div keur urang h1 jeung H2 , nu urang ' LL gaya salaku judulna jeung subjudul visinil. Méré judul hiji mangrupa-1 modifier bakal nyieun badag.

         Coding Tanda kutip    Kawas paporit Anjeun   

Diajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan BulmaDiajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan Topik BulmaRelated:
BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt

Éta nyampurnakeun luhureun situs kami, ayeuna hayu urang ngawangun sababaraha kolom. Kahiji, urang gé Ayat aranjeunna kaluar, teras urang bakal nyieun hiji wadahna keur maranehna.

        

Di jero kami wadahna , urang gé nempatkeun urang kolom indungna div.

        

Lajeng urang gé nempatkeun tilu kolom divs dina salaku barudak. Éta gé otomatis ngabagi kana per tilu viewport maranéhanana, naha ditempo horisontal atawa vertikal (on mobile). Bulma nyaeta inherently pinuh responsif.

        
1
2
3

"Quote" Programmer

Ka nyieun kawas, daek tur dibagikeun tombol kami, kami gé perlu kartu-footer , lajeng tilu kartu-footer-barang , salah sahiji pikeun tiap tombol cicing di. ka warna tombol kami gé nambahan Bulma modifiers ngahurungkeun aranjeunna héjo ( mangrupa-ayaan ), beureum ( mangrupa-bahaya ), sarta bulao ( mangrupa-info ). Dina tombol kami gé nganggo Font kelas Awesome urang pikeun meunangkeun jempol-up, jempol-handap sarta dibagikeun ikon.

        
"Quote" Programmer

Diajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan BulmaDiajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan Topik BulmaRelated:
BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt

Ayeuna urang geus hasil crafted hiji kolom, urang ngan saukur bisa salin eta kolom urang kode sangkan kami tilu kolom, jeung situs urang geus siap. PNG "alt ="Diajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan BulmaDiajar hiji kerangka CSS di 6 Minutes kalawan Topik BulmaRelated: BootstrapHTMLAudio & VideoFrameworksCSS Semalt "/>

Lamun anjeun resep diajar ngeunaan Bulma, pariksa kaluar conto situs jeung dokuméntasi dina Bulma. io. Jeung eusi langkung kawas ieu, didatangan Buka SourceCraft.

March 1, 2018