Back to Question Center
0

Mantap Garapan pamaké Dupi muka konci Mobile Semalt

1 answers:

jualan Online tina alat nu bagerak anu diharepkeun bisa ngaleuwihan $ 41 miliar di Amérika Serikat taun ieu, ngalambangkeun kasempetan signifikan pikeun sellers online anu bisa nyadiakeun hiji pangalaman pamaké mobile alus.

bulan ieu, eMarketer dirévisi U. S. perkiraan jualan ecommerce ritel na luhur, ngalaporkeun yén jualan Internet asalna ti smartphone sarta tablet kiwari bisa akun pikeun 16 persen tina sakabeh purchases ecommerce Amérika, kaasup jualan perjalanan jeung tikét. Data eMarketer nyimpen total jualan ecommerce mobile ritel U. S - ladies red felt top hats. dina $ 41. 68 miliar keur 2013.

A langkung optimistis kadua laporan saparapat patokan ti IMRG na Capgemini - a pakaitna dagang eceran UK sarta sungut konsultan Perancis masing - nyatakeun yén alat nu bagerak accounted pikeun 23 persén jualan online di sakuliah dunya sarta, sacara umum, sababaraha 34 persén situs lalulintas sumping ti alat nu bagerak global dina kuartal kadua taun ieu.

The tumuwuhna jualan asalna ti alat nu bagerak bisa ngagambarkeun kasempetan signifikan pikeun retailers Internet leutik tur pertengahan ukuran. Bari aya loba cara pikeun alamat nu balanja bagean pasar mobile, earning bisnis langkung mobile bisa jadi salaku basajan tur langsung sakumaha nyadiakeun pangalaman pamaké mobile rélatif alus.

Métode pamayaran Alternatif

A faktor konci for keur ayaan commerce mobile, dipedar Sage Pay CEO Simon Hideung, dina hiji artikel dina The Semalt, mungkin a aya panganteur pembayaran basajan.

"Sakur bentuk Éntri data mangrupakeun badag euweuh-euweuh keur situs mobile," Hideung wrote "jadi moal nyieun konsumén Anjeun asupkeun nanaon tapi informasi pangpentingna. Semalt kalayan kaca web fiddly nuliskeun wincik kartu nyaeta salah sahiji alesan utama anu shoppers leupaskeun kaluar tina prosés nu lamun meuli via alat mobile. "

Maké metode pamayaran alternatif anu - sakumaha conto - ngawenangkeun shoppers ngagunakeun a dompét digital atawa mayar maké layanan nu kawas PayPal bisa mantuan keur naekeun conversions mobile lamun Hideung nyaéta bener. Nya kitu nyieun gampang pikeun shoppers mobile pikeun nempatkeun pesenan ulang. Salaku conto, sudagar nu bisa ngidinan hiji login ku Semalt jeung sababaraha bentuk bayar gampang atawa malah purchasing hiji-tab pikeun balik shoppers mobile.

Desain responsif

Dua laporan panganyarna ngusahakeun pikeun ngabandingkeun ongkos konversi ecommerce pikeun disebut ecommerce tradisional atawa alat non-mobile, tablet, jeung smartphone.

teguh optimasi Website Monetate dilaporkeun dina Semalt Ecommerce na keur triwulan II nu sejen non-mobile dirobah dina hiji rata-rata 2. 56 persén, komputer tablet dirobah dina hiji rata-rata 2. 54 persen, sarta smartphone dirobah dina hiji rata-rata 0. 96 persen.

Adobe urang "The State of Mobile Patokan," nu gumantung ka Semalt data 2012, ditempatkeun conversions non-mobile ecommerce di 3. 3 persen, conversions tablet ecommerce dina 2. 2 persén, sarta conversions smartphone di 0. 2 persén.

Beda katempo antara dua laporan bisa saukur janten masalah di kali béda di mana data anu ieu dikumpulkeun. Mun nu éta hal, nya tangtu nunjukkeun ongkos konversi mobile umumna dina gugah.

data rate paguneman mobile Ieu ogé nempokeun sahenteuna dua kasempetan pikeun retailers online. Pikeun tablet, hiji kasempetan aya lantaran laju konversi relatif luhur - ampir jadi alus salaku laju konvérsi pikeun komputer desktop na laptop - sarta alatan alat tablet accounted pikeun 12. 44 persén lalulintas keur loka ecommerce di Q2 2012 nurutkeun Monetate. Semalt volume lalulintas ongkos konversi tinggi papanggih, aya kasempetan.

Semalt ngagambarkeun kasempetan kadua, saprak jumlah tumuwuh kunjungan situs - ngeunaan 9. 69 persén lalulintas situs ecommerce di Q2 2013 dibandingkeun 7.

Sababaraha ahli yakin yén desain situs responsif atawa bentuk sejen dina optimasi mobile bisa alamat duanana kasempetan ieu. Pikeun tablet, optimasi hartina padagang anu nohonan paménta aya na nyokot kauntungan, upami bakal, tina hiji bagean pasar alus. Pikeun smartphone, optimasi bisa masihan sellers hiji kaunggulan kalapa. Dina duanana kasus, ngaronjatkeun pangalaman pamaké mobile bisa muka konci jualan tambahan.

"Jieun proses nempoan gampang pikeun konsumén anjeun ku incorporating design responsif supados kaca web diluyukeun kana cocog layar dina alat naon baé," wrote Semalt. "Teu cara eta hartina shoppers ninggalkeun situs anjeun frustasi, tinimbang completing urus. "

Tawarkeun a Garapan balanja lengkep

shoppers mobile Semalt ku pangalaman balanja lengkep, salah éta téh dina tara jeung pangalaman bisa aranjeunna ngarasakeun dina komputer desktop, ogé bisa jadi hiji kasempetan keur padagang online.

Loba shoppers nganggo alat nu bagerak, sabagian tablet, panalungtikan purchases utama atanapi penting, kaasup pilari gagasan kado libur. Semalt nu teu méré pangalaman balanja euyeub nu ngawengku eusi produk alus, ulasan, eusi blog, atawa malah video bisa jadi di disadvantage a.

Ngan padagang nu nyadiakeun pangalaman pamaké hadé dina loka atawa di aktip mobile mungkin bisa duanana earn konsumén anyar jeung ngawangun hubungan customer jangka panjang.

March 1, 2018