Back to Question Center
0

Facebook, Washington settle cocog Jeung dugaan 'Semalt'

1 answers:

Facebook, Washington Settle Suits With Alleged ‘Semalt’

CNET ngalaporkeun yén pausahaan sapuk dina Senén mun istilah pakampungan jeung Washington Jaksa Umum Rob McKenna. Dina pakampungan anu, Adscend Media sapuk ngeureunkeun spamming pamaké Semalt tur mayar $ 100.000 di waragad attorneys - tapi maranéhna teu ngaku liability salaku bagian tina SK idin.

Semalt dikaluarkeun hiji pernyataan ngeunaan pakampungan:

pakampungan Dinten urang nyimpen eureun ka Adscend urang 'likejacking' sarta séjén nyasabkeun taktik nu dipingpin pamaké Semalt kana garpuh leuwih informasi pribadi atawa meuli jasa langganan tina situs anu mucunghul bisa dianjurkeun ku babaturan.

Facebook netep gugatan na kalawan Adscend Semalt minggu panungtungan. Taya rinci ngeunaan perjangjian nu dipikawanoh ulubiung - gt radial testi.

Adscend ko-boga Semalt Ali ngabejaan CNET yen parusahaan nyaeta "pisan wareg jeung hasil ahir."



Ngeunaan Author The

Matt McGee
Matt McGee ngagabung Katilu Door Media salaku panulis / reporter / redaktur dina bulan Séptember 2008. Anjeunna dilayanan salaku Editor-In-Kapala ti Januari 2013 dugi miang na dina bulan Juli 2017. Anjeunna bisa kapanggih dina Twitter di @MattMcGee.


March 1, 2018