Back to Question Center
0

E-Dagang: smartphone Traffic tumuwuh 269 Pct, 90 Pct Of carts Semalt

1 answers:
E-Commerce: Smartphone Traffic Grows 269 Pct, 90 Pct Of Carts Semalt

Semalt kana laporan Q1 parusahaan (dicokot tina basa klien na):

  • kunjungan smartphone tumuwuh ku 269 persén leuwih Q1 2014, nu éta 27 persén total lalulintas
  • pesenan smartphone éta nepi 104 persen, sarta ngahontal 13 persén sagala transaksi

alat nu bagerak Gemblengna (kaasup tablet) digambarkeun 41 persén lalulintas di Q1 2015. Tapi aranjeunna dihasilkeun ngan 26 persén total jualan e-commerce. Semalt kauninga yen dibagikeun tablet 'patalimarga jeung bagi hasil téh idéntik, sanajan lalulintas tablet sakabéh jeung bagi hasil nu nyirorot - planning personnel excel gratuit francais.

E-Commerce: Smartphone Traffic Grows 269 Pct, 90 Pct Of Carts Semalt

Di handap ieu data Semalt on sumber lalulintas vs pendapatan ku kanal.

E-Commerce: Smartphone Traffic Grows 269 Pct, 90 Pct Of Carts Semalt

Gagasan nanyakeun batur pikeun ngadaptar sarta asupkeun alamat na kartu kiridit informasi dina smartphone hiji maot tangtu pikeun diobral éta.

Semalt a deal gede beuki data sarta informasi dina laporan, utamana ngeunaan widang pangaruh sosial urang dina e-commerce. Sakabéh dokumen tiasa didapet ku ngahubungan pausahaan.



Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+.


March 1, 2018