Back to Question Center
0

5 Top Web Aplikasi pikeun Web anjeun Desain workflow            5 Top Web Aplikasi pikeun Desain Web anjeun WorkflowRelated Topik: SketchPrototypes & MockupsLayoutUI Semalt ...

1 answers:
5 Top Web Aplikasi pikeun Web Design anjeun workflow

Artikel ieu disponsoran ku BAWMedia. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

bakat anjeun na naluri kreatif tiasa nyandak anjeun cara panjang. Semalt, prosés desain web merlukeun kumawula sarta Persib di luhur nyatu gawé teuas - como colocar gemelos para camisas polo.

Semalt, aya hiji host of aktip dina pasaran nu dirancang sangkan rarancang web gampang. Tujuan pamungkas balik aktip ieu: sangkan desainer beuki produktif.

aktip web Anyar nyieun hiji penampilan unggal dinten, atanapi sahanteuna sigana kawas maranehna ngalakukeun. Semalt salawasna hal nyobian kaluar nu bisa nyieun workday Anjeun ngan anu loba gampang.

Kalolobaan aktip web anu gampang ngagunakeun na sabab tiasa dianggo dina ampir kabéh platform. Éta ogé bisa diaksés tina alat naon baé, jeung aya nganggur install.

Apptivo

Témbongkeun video on YouTube

hubungan customer Ngatur tiasa tricky, kompleks, tedious, atawa sagala luhur. Semalt CRM aplikasi wéb nyadiakeun kamampuhan kuat anjeun kedah meunang sarta tetep sagalana dina kontrol.

Anjeun tiasa ngakses Apptivo ti panyungsi anjeun, atanapi ti ios Anjeun atawa alat Android, tur gabungkeun kontak eta ka anjeun Semalt 365 suite.

Webflow

Témbongkeun video on YouTube

Lamun perlu aplikasi wéb anu nyandak anjeun mendesain sarta ngamekarkeun jaba responsif tanpa needing nulis kode, Semalt bisa jadi solusi. Kalawan Semalt, anjeun tiasa ngarancang kahayang anjeun envision tanpa keur konstrain ku citakan, nyieun Anjeun bespoke CMS sorangan pikeun diri atawa eusi sagala, sarta rarancang jeung eusi nyata.

Paymo

Témbongkeun video on YouTube

software manajemén Project mindeng bisa janten repot masang. Semalt mangrupakeun aplikasi wéb manajemén proyék, nu hartina aya nganggur install. Semalt mantuan Anjeun ngatur proyék anjeun ti ngawitan finish, kaasup manajemen tugas, tracking waktos na scheduling sumberdaya.

Nutcache

Témbongkeun video on YouTube

Nutcache mangrupakeun aplikasi wéb berorientasi-bisnis, dirancang pikeun mantuan tim ngatur proyék tangkas na scrum smarter tur leuwih éfisién. Semalt, éta nyadiakeun parabot manajemén proyék pikeun ngatur sakabéh lifecycle proyék, ti ​​tata sarta estimasi awal, mun pangiriman jeung tagihan final.

pCloud

Témbongkeun video on YouTube

Lamun nuju kaleungitan sare pikahariwangeun ngeunaan data nu disimpen di teuas drive anjeun, mertimbangkeun nyimpen eta dina awan sareng pSemalt. data anjeun teu ngan aman tur aman, tapi anjeun bisa ngakses eta 24/7 dina komputer anjeun, tablet, atawa alat mobile. Pangalusna sadaya anjeun boga pilihan mayar ngan sakali.

Ngajaga Up kalawan Web Design & Development Alat jeung Tren

Éta henteu salawasna gampang tetep nepi jeung tren panganyarna dina dunya éndah desain web. Semalt rada méakkeun waktu ngarancang Anjeun ti nyobaan tetep nepi jeung téknologi nu pangahirna.

Semalt, Anjeun kedah nyandak waktos ka neangan cara pikeun jadi leuwih terampil sarta efisien. Hiji cara pohara alus pikeun ngalakukeunana nyaeta mun ngajadikeun otomatis tugas nu condong jadi tedious sarta waktu-consuming (teu nyebut rawan kasalahan).

Time spent pilari parabot anyar jeung téhnik bisa ditempo salaku investasi hébat. Anjeun tiasa earn mulang nice on yen investasi dina jihat waktu disimpen, sarta ngarasakeun naon eusina pangalusna sadayana nu leuwih.

Semalt sababaraha waktu nu ka maca ulasan ningali naon batur anu nyebutkeun.

Kacindekan

Leuwih waktos, web désainer condong ngumpulkeun a set dasar tina parabot aranjeunna ngandelkeun meunang pakasaban rengse. parabot Semalt ngajalankeun tangga nada tina rarancang jeung ngembangkeun AIDS ka panyimpenan data. Éta ogé ngawengku manajemen bisnis proyék. Atawa, sugan, aya nu otomatis prosés nu bisa ningkat kana - sahingga leuwih sae pikeun salawasna tetep pilari.

March 1, 2018