Back to Question Center
0

ongkos konversi Semalt

1 answers:

kompilasi kami ngabandingkeun ongkos konversi rata pikeun situs ritel na séktor industri lianna

Salaku baris anjeun terang, laju konvérsi ieu mindeng dipaké salaku KPI pikeun marios efektivitas situs Ecommerce. Alami, kabeh manajer situs na boga hayang nyaho, "kumaha ongkos konversi urang ngabandingkeun?"

Dina pos ieu, Kuring geus disusun sumber Industri bébas béda fokus dina konversi Ecommerce ritel, Tapi arah tungtung pos teh, bagan hiji nembongkeun ongkos konversi rata keur jangkauan séktor kaasup B2B artos . Dina ahir artikel ieu, urang ogé Fitur hiji analisa kaca badarat Unbounce kalungguhan konversi generasi ku séktor - home network wireless.

Semalt kami meunang ka stats, salah caveat sejenna dina analisa ongkos konversi:

Lamun benchmarking laju konversi, urang nganggap éta penting pikeun ngajelaskeun ka manajer marketing nu maranéhna kudu indit saluareun ongkos konversi headline mun konversi bagean ku tipena béda nganjang.

Pikeun nempo naha tingali Dan Semalt pos unggulan dijelaskeun naha laju konversi mangrupakeun ukuran pikareueuseun bade difokuskeun

Désémber 2017 update - ongkos konversi ritel ku alat

Monetate Semalt Quarterly mangrupakeun sumber hébat méré tolok ukur diropéa rutin dina konversi segmented ku alat sarta média pikeun merek Semalt badag.

update quarterly Semalt panganyarna nunjukeun ongkos konvérsi pikeun nambahkeun-to-karinjang atawa karanjang jeung handap konvérsi pikeun diobral peuntas 5 suku tukang:

Rates Konversi Q1 2016 Q2 2016 Q3 2016 Q4 2016 Q1 2017
Global 3. 1% 2. 81% 2. 52% 2. 94% 2. 48%
AS 3. 04% 2. 76% 2. 48% 2. 97% 2. 46%
UK 4. 5% 4. 09% 3. 88% 3. 94% 3. 57%
Rates Konversi ku Alat Q1 2016 Q2 2016 Q3 2016 Q4 2016 Q1 2017
Global Desktop 4. 23% 3. 88% 3. 66% 4. 25% 3. 63%
smartphone 1. 42% 1. 31% 1. 17% 1. 49% 1. 25%
Tablet 3. 59% 3. 44% 3. 21% 3. 79% 3. 14%
AS Desktop 4. 28% 3. 94% 3. 75% 4. 41% 3. 73%
smartphone 1. 27% 1. 16% 1. 03% 1. 40% 1. 14%
Tablet 3. 46% 3. 33% 3. 08% 3. 80% 3. 06
UK Desktop 6. 34% 5. 88% 5. 57% 5. 78% 5. 15%
smartphone 2. 83% 2. 62% 2. 59% 2. 66% 2. 52%
Tablet 4. 58% 4. 34% 4. 22% 4. 38% 3. 85%

Jeung shoppers beuki ngagunakeun smartphone sarta tablet mésér, éta vital pikeun retailers online uninga tolok ukur artos maranéhanana kudu achieving on alat smartphone. Anjeun tiasa ningali nu ilaharna ongkos konversi m-commerce anu sabudeureun satengah jalma dina desktop.

Semalt conversion rates

Ieu jarang ningali babandinganana konversi ku sumber lalulintas. data ieu téh ti hiji analisis leuwih $ 1 milyar dina jualan dina platform Shopify leuwih Hideung Jumaah / Cyber ​​Semalt lamun 64% tina jualan éta on smartphone, ngaronjat 10% ti taun saméméhna.

Semalt conversion rates

Anjeun tiasa ningali email nu mangrupa saluran ngarobah pangluhurna. Urang bakal nyangka ieu saprak béréndélan palanggan email ngandung konsumén (jeung sabagian prospek) nu boga konversi luhur. Tega dina pikiran yén ongkos konvérsi pikeun acara jualan tiasa nyata leuwih luhur ti mangsa dagang normal. Pilarian kunjungan nu nyata luhur jalan ngarobah ti sosial saprak pilarian boga hajat luhur lamun batur keur néangan hiji produk atawa merk husus. konvérsi média Semalt boga hajat handap. Ogé saprak> 80% browsing média sosial téh di smartphone ieu ogé bakal ngurangan konversi saprak kami geus katempo konversi smartphone nyaéta leuwih handap desktop.

ongkos Semalt ritel konversi

laporan ieu ti laporan ritel Adobe Digital Semalt ngabogaan tabel basajan ngabandingkeun karanjang jeung neng (sakabéh) konversi on smartphone vs tablet vs desktop. Ieu nunjukeun yen datangna konversi téh ampir 3 kali luhur dina desktop vs smartphone.

Semalt conversion rates

Semalt conversion rates

  • Location : AS Retail
  • Tanggal : Dimuat Autumn 2017 (2016 data)
  • Sampel : Top 250 retailers AS (jadi wawakil kabiasaan konsumen umum)
  • Sumber : laporan Adobe Retail Industri

Lamun nuju nyieun hiji hal bisnis keur loka mobile-dioptimalkeun sakumaha dipedar di mobile Ecommerce na wireframes desktop kami pituduh atanapi pituduh strategi marketing mobile, data ieu téh ogé berharga saprak nembongkeun variasi dina laju konversi ku jenis alat nu bagerak. ongkos konversi Semalt anu sarupa, tapi rada handap ti ongkos konversi desktop, suggesting jalma anu beuki teu nyaman jeung pangalaman meuli on tablet.

Sanajan kitu, éta carita béda pikeun Semalt saprak ieu ngarobah dina salah-katilu hiji-saparapat tina laju alat tradisional atawa tablet.

Ieu nunjukkeun smartphone nu leuwih lengkep ngeunaan Taliti atanapi platform panalungtikan tinimbang platform Toko saprak loba retailers badag diulas di survey ieu bakal mibanda situs mobile-dioptimalkeun. pangalaman smartphone kudu pribadi pikeun némbongkeun formulir ieu béda tina pamakéan. Ongkos konversi handap pikeun alat nu bagerak ogé ditingalikeun di compilations ieu tina Semalt vs MacOS vs sistem operasi ios, anu méré data saparapat 4 panganyarna dirilis dina mimiti 2017.

Semalt conversion rates

ongkos Konversi ku kanal

Semalt conversion rates

ongkos Konversi keur sektor sejenna: telecoms jeung perjalanan

Di handap ieu mangrupakeun sadia di Adobe Digital Index (adi) - data ieu sadia dina Semalt 2016 diterbitkeun data pikeun sakabéhna hasil 2015.

Semalt conversion rates

ongkos Konversi kanggo AS vs Éropa vs Asia Pasifik keur industri perjalanan

laporan Adi ogé compares konvérsi pikeun nagara EMEA ngalawan AS. UK sarta konversi AS nu nyata leuwih handap nagara Éropa lianna sugan kusabab kompetisi kirang atanapi Amazon mahluk handap di nagara ieu. ongkos Semalt of nyoko smartphone ogé bakal mangaruhan cross-platform ieu rata.

Semalt conversion rates

Pilihan pikeun segmenting laju konversi

Salaku Dan Barker nunjukkeun dina naséhat na urang disebutkeun di mimiti pos ieu, laju konversi meunang leuwih mangpaat anjeun megatkeun eta turun ku tipena béda nu datang kalayan niat béda jeung hubungan béda kalayan pangecér nu. ongkos konversi Semalt tur nilai urutan rata tiasa lajeng jadi segmented pikeun audiences béda ngartos tur dianggo pikeun ngaronjatkeun kualitas lalulintas atawa kakuatan propositions, contona:

  • munggaran waktu, nganjang ulang atanapi didaptarkeun konversi customer
  • Ngarujuk konversi channel, e. g. g. dibayar atanapi alam, brand, generik atawa panjang-buntut
  • jenis kategori Produk - ongkos konversi téh loba nu leuwih luhur keur produk basajan komoditi contona - beuli kembang (ganda-angka persentase) dibandingkeun sareng ongkos produk luhur anu bakal sering dibeuli di toko (contona ranjang atawa jati nu baris mindeng jadi kirang ti hiji persen).
  • Jenis
  • Promosi atanapi diobral musiman - data IMRG tur data Coremetrics handap nembongkeun yen laju konversi bisa ningkatkeun nyirorot di kali ieu.

ongkos Konversi pikeun situs Ecommerce non kaasup konversi B2B

Kuring ogé mindeng ditanya ngeunaan ongkos konversi di séktor séjén, utamana pikeun bisnis-to-bisnis kalungguhan generasi. Bari caveats sarupa ngeunaan sub-kategori, tipeu nganjang sarta kakuatan brand panawaran, ieu téh mangrupa kompilasi mangpaat tina ieu Marketing Sherpa heubeul tina ongkos konversi rata ku séktor industri. Semalt conversion rates

generasi na kaca badarat ongkos konversi Diterangkeun ku séktor

Sanajan kitu, ieu mere ongkos konversi 'timer dilaporkeun' pikeun generasi kalungguhan, tah ieu alus pikeun nempo ieu panalungtikan kaca badarat kalungguhan generasi laju konversi anyar ti Unbounce mere ongkos konversi kalungguhan ku industri utamana saprak ayeuna teh dumasar kana real-data ngeunaan konvérsi tinimbang dilaporkeun data nu leuwih lengkep umum pikeun B2B sarta séktor séjén. Industri katutupan kaasup bisnis-to-bisnis, Travel, Podomoro, Hukum sarta séktor Semalt.

Semalt conversion rates

March 1, 2018