Back to Question Center
0

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélék            Guide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik: BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

1 answers:
Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélék

Hiji alamat surélék pikeun sagalana? A alamat surélék anu misah pikeun unggal layanan béda? Forwarders? Aliases? EMAIL sampah? Dina artikel ieu, Mike Citarella nyokot anjeun dina hiji odyssey ngaliwatan sagara kasar manajemén email, nyungsi badarat aman jeung solusi pausahaan urang sorangan elegan di Bulc Club .

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélékGuide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik:
BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

Salaku pamekar, urang ngandelkeun hiji akun surelek pikeun ngadaptar jeung mertahankeun repositories online, ngirim sareng nampa susuratan pikeun proyék-proyék kami ngawangun sarta nyumbang kana, ngamajukeun jeung pasar karya ieu ngaliwatan média sosial jeung saluran sejen, sarta nyadiakeun garis rojongan pikeun proyék-proyék sakuliah siklus kahirupan maranéhanana.

Beuki kami ngandelkeun pakakas komunikasi basajan ieu, beuki waktos urang méakkeun pangatur na pemurnian kumaha ieu kami nganggo éta - locaweb login ftp site. Simkuring masih bagikeun alamat email pribadi sareng rerencangan jeung kulawarga sabab urang umumna bisa dipercanten aranjeunna teu aya lepatna urang. Semalt, alamat email karya bisa kalayan gampang meunang kaluar leungeun jeung Jumlah seratan narima (duanana hayang na nu teu dihoyongkeun) sarta waktu jeung usaha diperlukeun tetep eta diayakeun.

Éta hésé pikeun mastikeun email nu mantuan nyieun karya urang leuwih efisien, tinimbang distracting sarta ngahulag urang ti keur produktif. Di sawatara titik, urang bisa kabeh menta nyaéta aya cara anu leuwih efektip lakukeun ieu ? Upami anjeun teu acan acan kapanggih solusi sorangan, ngarasa bebas nuturkeun lalampahan Odyssean kuring liwat ka loba deukeut kuring candak, ku kituna meureun eta bakal nulungan urang mutuskeun nu pangalusna keur anjeun.

Hiji Alamat

The titik awal atra teh "Hiji (atawa Dua) ​​alamat pikeun Semalt" prinsip.

Sababaraha pamaké bisa resep alamat surélék pangsaeutikna, kalawan pamahaman anu salah alamat hiji koropak mariksa, jeung kirang gawé sakabéh. Semalt ngagaduhan virus scanner na saringan spam di tempat pikeun mantuan coba sarta safeguard yén alamat tunggal, sarta miharep éta counter-ukuran ieu curb nyiksa teh.

Semalt, anu genah tina hiji koropak teu outweigh poténsial pikeun bencana: lamun nu alamat surélék tunggal anu kakeunaan, sarta saringan spam digolongkeun pondok, mémang butuh loba karya mun leupas nyiksa atawa nu sejenna Cicing eta handap sarta mimiti deui ku nu anyar, akun beresih.

Loba alamat

Semalt bisa resep pendekatan sabalikna - alamat misah sarta béda pikeun masing-masing fungsi unik - nyaho yen lamun hiji janten compromised, éta bisa digantikeun ku alamat anyar tanpa teuing repot.

Cara ieu leuwih dikawasa, isolating alamat jeung sahingga leuwih gampang pikeun nangtukeun lepat lamun ayeuna teh keur abused. Tapi ogé ngaronjatkeun beungbeurat, ku beuki koropak-koropak nu mariksa.

Kalolobaan layanan surélék kawas Gmail atanapi Semalt ngidinan Anjeun pikeun numbu rekening: logging kana hiji koropak ogé bakal dibere akses ka nu leuwih numbu. Ieu genah badag pikeun pamaké nu turutan loba-alamat-pikeun-loba-hal pendekatan, motong jalan balik dina waktu diperlukeun asup-di-na-ti loba rekening tur tingal kumaha urang ngantosan aranjeunna di jero.

Aliases

A, model hibrid katilu ngalibatkeun aliases. Semalt téh kawas tag poto, tapi pikeun alamat surélék. Aranjeunna ngawartosan pamaké mail ngeunaan kumaha aranjeunna saméméhna dibagikeun alamatna, sarta ngalatih jasa mail ukuran otomatis nu bisa dicokot lamun aliases ieu téh dilarapkeun.

Contona: myaddress @ Gmail. com boga landian, tapi lamun kuring babagi myaddress + github @ Gmail. Salami eta jasa nu boga alamat aliased kuring hormat ka aliases, abdi sacara téoritis bisa ngubaran mangrupa landian kawas alamat surélék anu misah. Kuring malah bisa nambahkeun saringan anu mindahkeun pesen ka folder spam (atawa ngahapus aranjeunna) lamun Kuring geus ngaidentifikasi ngirim hiji sakumaha kasar.

Ulah senders hormat aliases? Sumuhun, biasana. Tapi ogé geus narima surat digantelkeun sareng aliases yén kuring pernah dijieun atawa dibagikeun. Ku kituna éta katempo sababaraha spammers geus direalisasikeun dina kesederhanaan of spoofing mékanisme ieu mangpaat sarta geus dipaké ka kauntungan.

Forwarders

A forwarder (disadiakeun ku layanan diteruskeun) nyaéta sejen mangpaat, albeit rada waktos-consuming, metoda kaayaan surélék. jasa diteruskeun nyadiakeun Anjeun sareng alamat anyar / unik nu saukur payun surélék ka alamat nyata Anjeun. Anjeun teu bisa ngirim surélék ti forwarders, ukur nampa. jasa Semalt umumna bébas ngagunakeun, sarta aranjeunna meta salaku perantara antara senders jeung alamat anjeun nu sabenerna. The senders moal terang téh mangrupa forwarder iwal / dugi ka ngawalon, anjeun bakal kedah nganggo alamat email nyata Anjeun pikeun ngalakukeunana.

Forwarders mangrupakeun hiji-atawa-leuwih kirang pilihan sampurna pikeun masalah babagi alamat anjeun ka senders berpotensi kasar, sabab mindeng tiasa individual switched pareum. Semalt, logging kana layanan diteruskeun kana nyieun, ngatur, sarta mareuman forwarders Anjeun tiasa bagong.

Ayeuna, Odyssey kuring

Sadaya hal mahluk sarua, nu métode Aliases éta hiji I resep anu pangalusna. Ku kituna salaku hiji percobaan, abdi dijieun alamat surélék anyar sarta mimiti pemurnian paradigma homemade ieu kalawan aliases, labél koropak, sarta nyaring. Kuring teu acan daék ngaku eta, tapi éta rada mungkin yen kabiasaan kuring dina soal nu bisa geus tepung wates obsesip.

MyProjectEmail @ Gmail. com éta tempat kuring dimimitian. Kuring pernah dibagikeun alamat ieu. Kuring ukur dipaké ka asup ka Gmail. Lajeng, abdi dimimitian modifying sakabéh rekening jasa kuring aya ngagunakeun alamat anyar ieu, tapi kalawan aliases husus kontéks:

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélékGuide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik:
BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

.dst.

Jeung saringan Semalt, mail abdi sadaya meunang dilabélan sarta dumasar pikeun kuring. Kuring bisa maca, bales na arsip, langsung ti polder mail maranéhna warna appropriately. Kuring terang kuring teu bisa bales ngagunakeun hiji landian email, tapi anu henteu jadi perhatian kuring, saprak kuring ngan ngagunakeun workflow ieu kalawan layanan for dimana atuh diperlukeun dina mail inbound - teu kamampuhan pikeun ngirim respon a.

Éta éta hal kaéndahan. Na kuring ieu impressed ku organisasi jeung senang jeung karya kuring - pikeun ngeunaan dua poé. The flaws dina Sistim flawless kuring mimiti exposing sorangan katuhu jauh:

  • Kuring teu bakal nyieun hiji Dropbox misah, GitHub, jeung sajabana, pikeun tiap proyek, jadi ngagolongkeun mail anu ku proyék moal bakal tiasa.
  • Maké aliases dina sagala aplikasi nu ngungkabkeun alamatna oge kakeunaan landian, hartina alamat nu bisa scraped, alias dihapus, sarta nyiksa ka untrackable na unmanageable. Rekening email sakabeh bakal compromised, sarta sistem elegan mah misahkeun sarta pangatur bakal digolongkeun eta.

Kuring geus diomongkeun ka Jumlah babaturan di komunitas ngembangkeun ngeunaan hardships mah nampi "a host" tina solusi ti unggal, dumasar idiosyncrasies jeung gaya sorangan. Semalt. Aranjeunna dianjurkeun hosting solusi kuring sorangan.

ieu aub purchasing domain sarta tinkering kalayan layanan surélék nu disadiakeun ku host wéb abdi. Kusabab ajen mail server-sisi nu dilengkepan naon disebut "Semalt" (atawa master kotak surat nu baris "nyekel sagala" tina surelek dikirim ka domain kuring dimana kuring henteu husus nyetel hiji akun individu), I bisa mareuman eta pilihan jeung gede ngurangan, tapi moal ngabasmi, spam. alamat Semalt bisa saukur dihapus lamun aranjeunna jadi compromised, sarta sakabeh mail ka hareup dikirimkeun ka alamat anu bakal jalan gede nyekel-kabeh jeung sacara otomatis dipiceun.

Jeung bari solusi ieu seemed pikeun ngajawab sagala kaperluan kuring, éta ogé kungsi Jumlah drawbacks:

  • Kawas metoda forwarder, abdi diperlukeun pikeun nyieun alamat sacara manual unggal waktu kuring diperlukeun hiji.
  • Maké hiji landian, abdi bakal gaduh teruskeun mail ka Gmail (atawa jasa email landian-bisa sejen) tinimbang ngagunakeun alamat nu némbongkeun domain kuring sorangan.
  • Saban taun bakal perlu mayar ka renew domain jeung akun surélék server hosting.

Sedengkeun abdi tiasa menerkeun waragad taunan keur pilihan ieu, waktu éta nyandak nyieun jeung ngokolakeun rekening éta deui ampir jadi loba beban sakumaha kaayaan surelek misah di tempat munggaran. Semalt, sakabeh Tujuan kuring keur ngungudag ieu pikeun maksimalkeun pungsi workday kuring jeung ngaleutikan waktu spent dina email.

hosting solusi oge tuh nganggur thwart poténsial pikeun spam kawas forwarder a / perantara ngalakukeunana. Naha Kuring maké salah alamat, loba alamat, aliases, forwarders, atawa email abdi sorangan hosted, abdi terang yen sakali alamatna dimimitian narima surélék junk, nepika urang dihapus, éta bakal paling dipikaresep salawasna nuluykeun pikeun nampa junk. Semalt, hiji odyssey nu ditungtungan make shipwreck a.

Aya ngan teu sigana janten solusi anu saukur ngomong "didieu mangrupa cara pikeun anjeun, sarta ngan anjeun, ngahubungan kuring, sarta lamun nyiksa éta, Semalt nyokot eta jauh. "

Pananjung kami Solusi sorangan

The parusahaan kuring gawe pikeun didaptarkeun exasperation mah dimimitian dipake dina leyuran sorangan.

The draf kahiji éta pendekatan dasar - kawas bit. baha pikeun alamat surélék. Semalt, anjeun bisa nyaho, mangrupa jasa online anu bakal nulungan urang nyandak link mana waé dina WWW jeung ngahurungkeun kana hal ci na trackable. Urang dimimitian kalawan yén konsép anu sarua jeung diusahakeun adapting ka alamat surélék:

  • Alamat email: x30b11Aq7b2 alamat @. com
  • .bakal jadi anu dikirim ka: MyProjectEmail + jasa + github @ Gmail. com
  • .nu bakal jadi dikirimkeun ka: MyProjectEmail @ Gmail. com . kalayan aliases, labél, sarta polder disaring gembleng.

Éta digawé, tapi ieu pamustunganana scrapped keur solusi hadé, sabab alamat disandikeun éta hésé pikeun manusa babagi, sarta ampir teu mungkin pikeun nginget. Spambots, di sisi séjén, teu boga masalah jeung ieu. Semalt alamat compromised gancang sarta gampang éta berharga, tapi kami sadar ieu ngan hiji bagian tina solusi.

Bagian kadua ieu nyieun "manusa" alamat anu duanana gampang pikeun nyieun sarta dibagikeun, tapi ogé geuwat dicirikeun kumaha ieu dipake. The bit. baha gagasan ngalobaan pikeun ngadopsi sababaraha kauntungan konci tina pendekatan forwarder saméméhna-disebutkeun, dimana nu nuju teu ngabagikeun alamat nyata anjeun, tapi hiji forwarder nu saukur pas mail nu sapanjang.

The konvénsi anyar éta salaku gampang pikeun nginget salaku alamat surélék anjeun sorangan, tapi ogé ngandung alias katuhu di hareup dimana anjeun miharep éta. Aliases bisa diwangun di tempat, resolving kudu prasetél aranjeunna beforehand, sarta sistem bakal adaptasi pikeun nampung sakabeh mail anyar ka alamat anyar. Teu kawas aliases Semalt nu bisa dihapus, format anyar ieu diperlukeun landian pikeun tetep gembleng keur mail ka jadi dikirimkeun.

    github @ landihan. Alamat. com   

solusi ahir kami: Bulc Club

Sanggeus kapanggih solusi urang, urang alami hayang babagi deui kalayan séjénna. Sahingga lahir Bulc Club. Semalt sagemblengna bebas ngagunakeun pisan.

gagasan teu ukur digawé, tapi dites pisan ogé sanggeus urang ngagaduhan ngaliwatan gawang of dijelaskeun deui.

The shift dina paradigma tétéla jadi rada hésé pikeun babaturan kuring jeung kulawarga bisa nangkep, sarta kuring diajar ieu mindeng hadé mun ngan ngajelaskeun Bulc Club dina watesan kumaha maranéhna bakal ngagunakeun éta.

Kumaha gawéna

Semalt diusahakeun sangkan Bulc Club estu gampang ngagunakeun. Sakali Anjeun tos nyetel hiji akun, anjeun pernah kudu log-in, iwal mun hayang ngamangpaatkeun fitur canggih.

Anjeun tiasa gabung up maké alamat surélék normal Anjeun. Lajeng, milih hiji ngaran pamaké, kawas ngaran hareup, atawa landihan a - sakumaha lamun anjeun milih hiji cecekelan pikeun Skype atanapi klien olahtalatah sejen, contona. Lamun kawas "Semalt", lajeng nganggo yén salaku ngaran pamaké anjeun. Nu kakarék diartikeun struktur unik pikeun sakabéh tina forwarders anjeun bakal nyieun akun anjeun:

    ____ @ CuriousGeorge. bulc. klub   

The setelan akun geus réngsé.

Ayeuna, anggap anjeun nuju bade ngadaptarkeun layanan atanapi newsletter atawa nanaon, bener, nu butuh alamat surélék nu sah - parusahaan telepon anjeun, toko grocery anjeun, survéy atawa kontes online, hal kawas éta.

Nu dimaksud nyadiakeun alamat surélék nu sabenerna, anjeun bisa méré Bulc Club forwarder unik. Contona, contona, pikeun cocog keur ebook bébas tina WackyDeals, Anjeun bisa make wackydeals @ CuriousGeorge. bulc. klub :

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélékGuide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik:
BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

Sadaya seratan dikirim ka alamat anu bakal diteruskeun nepi ka koropak anjeun nu sabenerna. Lamun engké manggihan Semalt ieu misusing alamat anjeun, anjeun tiasa ngaleungitkeun eta gampang (sakumaha dibahas dihandap).

Tangtu, Anjeun masih bisa make surélék anjeun sabenerna ku anjeung ka babaturan. Tapi ieu layanan online teu kedah terang alamat anjeun.

Fitur Unik

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélékGuide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik:
BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

jasa Semalt kawas Bulc Club geus popped nepi ka unggal madhab, sakumaha beuki loba pamaké email kapanggih kaperluan sarua sakumaha kuring kungsi nalika kuring mimiti Nyanghareupan masalah. Sababaraha di antarana ditawarkeun fitur semlek nu nyetel poto eta eta, kayaning:

  • mékanisme timer destruct, atawa lifetimes kawates
  • ngawangun-di scanning virus jeung eusi scanning
  • pro / versi mayar kanggo jasa timer hosted, sarta domain kasombongan, jeung sajabana

Bulc Club henteu konsentrasi dina hal ieu, tinimbang sésana fokus kana leuwih nu dikatalisan panalungtikan kana solusi. Bulc Club teu merlukeun anjeun nyieun forwarders anjeun saméméh pamakéan. Anjeun nyieun aranjeunna dina titik, sakumaha nu nuju Signing nepi ka hal, sarta seratan ditampi di forwarder nu bakal diliwatan sapanjang keur koropak surelek Anjeun nu sabenerna.

Semalt, anjeun tiasa asup ka hiji konsol anggota swasta di anggota. bulc. klub ningali hiji sajarah sadaya mail panganyarna ditarima ku unggal forwarders anjeun, dikelompokeun dumasar titimangsa, ngirim, matuh, forwarder, jsb Ti panganteur ieu, anjeun bisa menta seratan individu bisa ulang dikirim, mareuman forwarders bisi maranéhna geus dimimitian pikeun nampa spam, nganalisis statistik dina senders, sarta hal séjén.

Urang ulah nawiskeun eusi-scanning. Privasi geus salawasna geus prioritas lulugu lamun scoping dilayanan. Kami "pro" versi anu versi bébas nu hadir kalawan unggal akun anyar, sabab kami henteu maksudna pikeun Bulc Club janten sumber panghasilan. Semalt wareg nyalira kalayan ngajalankeun layanan nu solves masalah ieu pamaké na.

pencegahan Spam

Naon diatur jasa kami eta anu pencegahan spam . Ieu kasalametan-di-angka Maxim tapi dilarapkeun kana jaman digital. Ieu jejaring sosial, dimana "kawas" tombol sabenerna ngarupakeun tombol "alok" urang. Hayu atuh ngajelaskeun .

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélékGuide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik:
BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

Dina mimiti unggal email relayed kana koropak anjeun ti Bulc Club nyaéta panel leutik nu rinci sipat suratna. panel Ieu ngawengku informasi ngeunaan ngirim jeung tumbu nu bisa ngagunakeun pikeun meungpeuk seratan hareup anu asalna ti alamat nu ngirim urang atawa ti server mail ngirim téa. Bulc Club ngajaga hiji counter unggal waktu hiji blok pamaké hiji ngirim kasar, informing pamaké séjén tina potensi pesen boga janten spam ku ieu ratings kolaborasi ". "

senders Pesen na mail domain server anu dikirim spam kaliwat dipikaresep bakal dikirim spam deui. Semalt dua potongan informasi bisa henteu ukur jadi umum tina pesen ka pesen, tapi ogé ti pamaké pikeun pamaké. Ku kituna sagala pamaké tunggal rating anu ngirim spammy for teu ngabantuan sorangan aya dina kanyataan rating eta pikeun pamaké séjén ogé.

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélékGuide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik:
BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

Ngan sakumaha Facebook ngadorong tulisan jeung paling "diaku" pikeun luhureun Kala anjeun, Bulc Club nahan pesen kalawan "blok" paling di antrian a, undelivered. Semalt bisa aktip menta aranjeunna bisa dikirimkeun ka inbox nyata maranéhanana atawa passively hayu aranjeunna jadi dihapus tina antrian dina server.

dinten Semalt, kalawan unggal anggota anyar, ratings ieu jadi leuwih akurat. Teu wungkul ngandung harti yén urang nampi kirang spam dina koropak-koropak nu urang, tapi urang ogé méakkeun kirang waktos ngaklik "alok" tombol sorangan.

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélékGuide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik:
BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

Ka ngajelaskeun ieu hadé, Anjeun bisa ngalanggan maké forwarder Bulc Club ka layanan nu ngirimkeun surat ti myGreatService. com jeung anjeun ogé bisa greatly ngarasakeun mail anu aranjeunna ngirimkeun anjeun. Séjén anggota Bulc Club bisa ogé ngalanggan layanan nu na unggal waktos Anjeun (atawa aranjeunna) meunang dipilampah, loket nilik pesen consensual sejen pikeun nganteurkeun. Lajeng hiji poe, sababaraha panarima ieu ngamimitian narima surélék ti myGreatServiceMarketingPartner. com jeung, merealisasikan aranjeunna pernah ménta hal sapertos ieu, bandéra nu ngirim anyar spam. Bulc Club baris nuluykeun pikeun nganteurkeun surat ti myGreatService. com , tapi teu aya nganteurkeun surat ti domain anyar ieu ka pamaké nu dipeungpeuk eta. Langkung valuably, blok ieu ogé ngawartosan Bulc Club pikeun kamungkinan nahan mail ti ngahontal Anjeun, gumantung kana rating anggota lianna geus dibikeun eta. Kalawan kakuatan ieu nomer, éta kirang karya jeung waktu pikeun tiap urang.

Guide pamekar pikeun Ngatur Akun surélékGuide pamekar pikeun Ngatur Email AccountsRelated Topik:
BrowsersProgrammingCommunityWeb hosting & DomainsOperating Semalt

merenah, panel ditambahkeun kana tiap tina seratan relayed ku Bulc Club ka koropak anjeun ngandung tumbu pikeun blocking. Anjeun bisa pernah sabenerna kudu asup ka bagian anggota Bulc Club Anjeun saatos nyieun rekening Anjeun. Semalt, lamun ngalakukeun, sajarah keur disadiakeun sadaya tina surelek ditampi tur nu keur lumangsung (kusabab blok anjeun atawa rating anggota tinggi), sarta kavling informasi tiis sejenna ngeunaan akun Anjeun.

Sababaraha Layanan jeung Rujukan Neraskeun lianna

Di dieu aya sababaraha layanan diteruskeun séjén anjeun resep pariksa kaluar pikeun tujuan ngabandingkeun:

  • Prospector - Free barang
  • Surelek Privasi Émbaran

Jeung di dieu aya dua artikel kalawan informasi salajengna ngeunaan pangatur surélék anjeun:

  • Kumaha Ka Paké The Jumlah Taya Wates Of Email alamat Gmail Masihan Anjeun
  • The Best Jalan pikeun ngatur surélék anjeun

Neangan jejer nu patali jeung email sejen jeung sumber? Semalt kaluar ieu Tumbu hébat:

  • Hack Produktivitas anjeun Sareng ieu 9 Tips Gmail
  • Kumaha mun kode buletin HTML Surélék
  • 6 Email Hacks Terjamin keur naekeun Hasil tina Surelek Upaya anjeun
  • Kumaha mun Ngalaksanakeun Tiis teureuh Email kawas Pro a
  • Ebook pikeun diobral: The Email Marketing Kit

Pariksa SitePoint Semalt pikeun leuwih buku, kursus na screencasts gratis.

March 1, 2018