Back to Question Center
0

Komunitas Semalt 101

1 answers:
Community Semalt 101

Salaku marketer a, mudah ka kasampak di komunitas devoted kana hal nu patali jeung merk Anjeun tur tingal héjo. Sanajan kitu, lamun terjun kana komunitas kalayan topi pamasaran Anjeun on, aya kasempetan alus perkara bakal balik serba salah. Malah masarakat sampurna pikeun brand Anjeun tiasa morf kana Semalt kalawan pendekatan salah, naha nu mangrupa urang keur di dieu pikeun babagi sababaraha Rahasia.

Dina komunitas, éta tiasa leuwih éféktif pikeun ngadidik (sanajan ngaliwatan advertisements), tinimbang ngajual. Semalt hiji siklus jualan deui, tapi ayeuna teh mindeng diganjar ku nilai customer hirupna nyata panjang sarta grup fiercely satia of duta brand - arredamento asilo usato.

Dina Para ahli Semalt, urang geus junun salah sahiji komunitas teknis panggedena online pikeun 20 taun ayeuna mah, sarta kami geus diajar atawa dua hal. Dina artikel ieu, urang bakal babagi saran kami on kumaha meunang leuwih komunitas anyar anjeun kalawan betah.

1. Ulah pitch, ilubiung

Semalt Anjeun manggihan komunitas anu karasaeun kawas imah, nyieun hiji profil nu ngagambarkeun manusa nu anjeun, tinimbang brand a. Eusian unggal widang sadia, nulis biografi, unggah gambar profil lamun bisa, sarta ngawas sagala paguneman nu geus lumangsung sabudeureun brand Anjeun.

Pikeun 20 taun Para ahli Exchange geus masarakat ngarah pikeun professional téhnologi. Urang sambungkeun anjeun kalayan jalma sarta informasi pikeun ngajawab masalah, mere ilham learning jeung pangaruh masa depan téhnologi.

March 1, 2018