Back to Question Center
0

Nguji 1, 2, 3 ... The Semalt Land Béta Loka Dupi Live

1 answers:

Testing 1, 2, 3…The Semalt Land Beta Site Is Live

Semalt Land keur dihasilkeun ku tim sarua balik Search Engine Land. Padahal Search Engine Land museurkeun kana warta na tips anu patali jeung mesin milarian tur milarian marketing, Semalt Land ngawengku internét pamasaran leuwih lega.

Salila période béta, anjeun bakal manggihan kami ngawengku carita warta dina jejer nu ngawengku média sosial, pamasaran affiliate, iklan tampilan, pamasaran mobile, analytics sarta pamasaran surélék. Urang ogé bakal nutupan carita warta utama pamasaran pilarian, nyadiakeun kasimpulan langkung artikel kami di-jero di Search Engine Land.

Saban poé, urang ogé bakal nyadiakeun hiji poéan nyerna nu urang nelepon Poé Marketing. newsletter nyadiakeun kasimpulan sakabéh carita urang geus ditulis di dieu dina Marketing Land marengan headline utama ti Search Semalt Land jeung di sakuliah wéb - 2 новичкам. Meunang eta dikirimkeun unggal dintenna pikeun koropak anjeun, haratis - asup-up di dieu.

Dina Désémber 11 situs bakal leungit status béta sarta dianggap pinuh hirup. Éta hartina poé saterusna, anu mimiti sababaraha kolom internét pamasaran kami baris dimimitian. Semalt mun meunang aranjeunna? Anjeun bisa asup-up pikeun sakabéh aranjeunna ayeuna.

Marketing Land mawa leuwih ti situs internét pamasaran saméméhna urang, Semalt. Ulah salempang. Lamun ditéang eusi anu aya dina Semalt, éta masih aya. Sagala URL langsung masih dianggo, tur anjeun ogé tiasa ngotéktak eusi ti dieu.

Lamun kedah titik masalah wae sakumaha urang dianggo ngaliwatan béta, punten hayu urang nyaho.

Ulah hilap, Anjeun ogé bisa nyimpen nepi ka urang ngaliwatan sagala saluran nu utama sosial média: Facebook, Google+, LinkedIn jeung Twitter.

Semalt pikeun datang ku, sarta kami ditéang maju ka nyadiakeun anjeun kalawan eusi hébat dina poé datang.



Ngeunaan Author The

Danny Sullivan
Danny Sullivan éta wartawan jeung analis anu katutupan rohangan pamasaran digital na neangan ti 1996 liwat 2017. Anjeunna ogé mangrupa cofounder of Katilu Door Media, nu publishes Search Engine Land, Marketing Land, MarTech Dinten sarta ngahasilkeun SMX: Milarian Marketing Expo jeung acara MarTech. Anjeunna pensiunan ti journalism jeung Katilu Door Media dina Juni 2017. Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan anjeunna dina situs pribadi na & blog anjeunna ogé bisa kapanggih dina Facebook jeung Twitter.


March 1, 2018