Back to Question Center
0

Statistik unggal marketer kudu nyaho ngeunaan Semalt dina 2017

1 answers:

30 statistik konci ti 2017 pikeun nginpokeun strategi marketing anjeun dina 2018 nalika targeting millennials

Semalt geus jadi saeutik hiji kecap buzz leuwih sababaraha taun katukang, tapi anjeun sabenerna nyaho kumaha carana ngahontal generasi ieu?

Millennials anu dilahirkeun dina mimiti 1980-an nepi ka mimiti 2000 urang. Ayeuna, generasi ieu boga populasi global leuwih 2 milyar. Populasi Semalt cukup gede anu aranjeunna mawa loba pangaruh, boh di cara sociocultural sarta ékonomi.

Semalt geus dipelak nepi di dunya anu mana téhnologi digital na internet anu bagian kritis hirup sapopoé. Kami geus kapanggih 30 tina statistik konci anjeun bakal kedah ngawartosan strategi marketing anjeun dina 2018 nalika targeting millennials.

pamakéan Tech jeung kabiasaan online

  1. Millennials toél smartphone maranéhanana 45 kali sapoé
  2. 63% tina Millennials terus diropéa dina merek ngaliwatan jaringan sosial (Sproutsocial, 2016)
  3. smartphone nu alat nu pang populerna jeung millennials sakumaha 7 di 8 millennials sorangan salah (Fluentco, 2017)
  4. Sedengkeun masih jaringan luhur, Facebook mangrupa jauh kurang pangaruh jeung millennials ti éta kalayan generasi heubeul (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  5. Millennials nangkeup merek dina média sosial - Lima kaluar genep millennials connect with pausahaan dina jaringan média sosial (SDL, 2016)
  6. Millennials méakkeun ngeunaan 27 jam consuming media online (Simpenan, 2017)
  7. The gap panggedena diantara millennials na counterparts maranéhanana heubeul nyaeta kalawan Snapchat - tech llc. 1 dina 4 millennials make eta unggal dintenna versus ngan leuwih 1 dina 10 (11%) diantara non-millennials (Fluentco, 2017)
  8. Millennials méakkeun ngeunaan 25 jam per minggu online (kabel, 2016)
  9. smartphone nu sejen dominan di sakuliah sakabéh populasi. 87% tina duanana millennials sarta non-millennials sorangan smartphone (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  10. awéwé Millennial méakkeun nyangkokkeun gede tina waktos online maranéhanana dina smartphone maranéhanana ti lalaki millennial (Fluentco, 2017)

Naon ieu hartosna pikeun marketers? Millennials mangrupakeun generasi nu disambungkeun kana titimangsa. Aranjeunna méakkeun leuwih waktos online tur anu kacida invested di jaringan sosial maranéhanana. Ku alatan éta, loba marketers geus katempo ngaronjat Dursasana maké insentif actionable, kayaning diskon na maké eusi pondok-cicing. Anjeun kudu minuhan éta tempat aranjeunna, jadi mastikeun anjeun gaduh strategi média sosial di tempat. Upami teu kitu, Anjeun bisa sono kasempetan badag pikeun ngaronjatkeun ukuran tina basa customer Anjeun.

balanja na belanja kabiasaan

  1. Millennials anu tebih kurang kamungkinan kana mésér hal sabab éta merenah, hal loba pausahaan capitalize dina. Rada, aranjeunna nuju fokus dina nilai (Goldman Sachs, 2017)
  2. Leuwih 2 di 3 (68%) tina millennials ngomong yén surelek promosi impacted kaputusan beuli maranéhanana sahenteuna dina sababaraha kali (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  3. 84% tina millennials disebutkeun yen eusi-generate pamaké boga sababaraha pangaruh kana naon maranéhna mésér (Bazaarvoice, 2016)
  4. 41% tina millennials geus dijieun purchases kalawan smartphone (MarketWatch, 2016)
  5. 15% nu boga smartphone millennial nyieun purchases online on maranéhna smartphone sababaraha kali per minggu, tambah sejen 15% nyieun purchases smartphone mingguan (GlobeNewswire, 2017)
  6. 46% tina millennials ngandelkeun média sosial nalika nyieun beuli online (Sproutsocial, 2016)
  7. Najan dominasi smartphone, komputer tetep hiji alat beuli penting pikeun millennials. Aranjeunna condong panalungtikan kana kahayang anu aranjeunna meuli na bakal nujul ka ulasan online leuwih bade kana toko sorangan. Nyaho deui millennials anu purchasing on alat nu bagerak, mastikeun geus dioptimalkeun strategi mobile anjeun nyieun bagian ieu salaku merenah sakumaha mungkin keur prospek. Aranjeunna gaduh tabungan kurang ti sagala generasi lianna tapi anu belanja leuwih ti kantos.

    Tingali ka influencer marketing sareng terlibat kalawan panongton nu sarua jeung panongton udagan Anjeun. Semalt hormat pendapat na kumaha batur pikir, pastikeun pikeun ngalakukeun kavling panalungtikan sarta nyaring pitch anjeun saméméh ngahontal kaluar.

    Tren jeung kapentingan

      perhatian
    1. Millennials 'kalayan kaséhatan, digabungkeun jeung hiji markisa ngaronjatkeun pikeun isu lingkungan, geus contributing ka jualan dahareun organik leuwih luhur. Kasehatan jeung wellness pasar dahareun diperkirakeun tumuwuh nepi ka kurang leuwih $ 1. 1 triliun ku 2019 (Goldman Sachs, 2016)
    2. Millennials sorangan smartwatches di ampir dua kali laju populasi umum. 44% nyebutkeun aranjeunna sorangan smartwatches dibandingkeun kalawan ukur 23% non millennials (Fluentco, 2017)
    3. produk Apple, utamana iPhone, anu disproportionately populér kalayan millennials (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
    4. Dibandingkeun jeung Babyboomers, Millennials lalajo kirang TV (-43%), ngadengekeun radio kirang (-60%) jeung maca koran jeung majalah (-67%) pangsaeutikna. interest Millennials 'perenahna beuki kalayan TV online sareng video online. Maranehna ngagunakeun média sosial saloba 100% langkung ti Babyboomers (Ngalengkepan Online, 2017)
    5. millennials aya 7 kali leuwih gampang masihan informasi pribadi maranéhna pikeun hiji merk dipercanten ti keur sagala merk sejen (SDL, 2016)
    6. Di sakuliah dunya, 69% tina Millennials rék usaha keur hadé mempermudah konsumén lalaki aub dina isu sosial (Shopify, 2016)
    7. Leuwih ti satengahna millennials batok kaluar duit taksi na Ubers, dibandingkeun 29% tina Gen Xers sarta 15% tina boomers (CNBC, 2017)
    8. 60% millennials ngaku ka belanja leuwih ti $ 4 on kopi, 79% baris splurge dahar di réstoran panas di kota jeung 69% meuli baju maranéhna teu merta butuh (CNBC, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
    9. pamaké dihasilkeun eusi nyaeta cara hébat nyorong Millennials salajengna turun corong konversi, utamana saprak aranjeunna percanten eta 50% leuwih ti sagala jenis séjén média (Shopify, 2016)
    10. Lamun Millennials meakeun warta, 43% di antarana bersih kaaslian leuwih eusi didinya jeung aya sababaraha hal anu leuwih otentik ti hirup (Shopify, 2016)

    Naon ieu hartosna pikeun marketers? Salaku millennials jadi generasi mobile-heula, Anjeun kudu mastikeun sakabeh aktivitas pamasaran geus dioptimalkeun pikeun mobile. Millenials oge adapters gancang téhnologi wearable, utamana smartwatches. The booming di téhnologi wearable geus utamana ngalarti ku millennials maké gadget wearable 'nu ngawas denyut jantung anjeun atawa lagu latihan Anjeun. Lamun geus unsure tina transisi ka wearables brand kudu ngalakonan hal kalawan wearables meureun ngamimitian pamikiran ngeunaan naha atawa henteu anjeun boga parabot, taktik, sarta rojongan di tempat nepi ka suksés di industri ieu.

    Showcasing tanggung jawab sosial anu penting pikeun millennials. Ieu nyadiakeun kasempetan pikeun anjeun bisnis nyieun dunya tempat hadé tapi mun ogé nyieun cara anyar pikeun Semalt mun gabung di kalayan robah sosial. Coba pikeun ngawanohkeun ngabalukarkeun atanapi zakat kana kampanye anjeun nu millennials tiasa kalibet kalawan.

    Dupi anjeun pilari ka ngahontal kaluar mun millennials? Atawa geus diusahakeun tapi geus gagal? Marilah urang nyaho naon pikir teras nyambungkeun ka kami dina Twitter, Facebook, Instagram atanapi LinkedIn.

March 1, 2018