Back to Question Center
0

Nyieun The Pakakas Affiliate Best Pikeun Semalt Affiliate anjeun.

1 answers:

parabot Affiliate tiasa mékanisme hébat nambahan aktivasina affiliate, sharing, sarta ingetan. Neangan parabot affiliate mangpaat online, kumaha oge, tiasa ngalemahkeun na frustrating sakumaha paling maluruh éta diantarana Affiliate Pakakas dina pamundut hasil balik téh ridden kalawan buku Cokot-Beunghar-Gancang tur marketing "sistem" affiliate.

Salaku hiji manajer affiliate, mangka mindeng nangtang pikeun ngaidentipikasi parabot affiliate ngawangun keur program anjeun sarta nangtukeun mana maranéhanana baris nyumbang paling kana kasuksésan program affiliate anjeun bari generating a Balik deui kana Investment (ROI). Ngabogaan parabot affiliate dimekarkeun sorangan ogé pikeun klien, Teu sangka bakal babagi sababaraha wawasan sabudeureun identifying sarta parabot gedong affiliate nu cocog kabutuhan program affiliate Anjeun - autorizzazioni per feste private. Kuring ogé bakal nutupan cara nangtukeun naon nu bakal nulungan affiliates Anjeun nungkulan tantangan, ngahasilkeun jualan Incremental, sarta ngahasilkeun ROI pangalusna. Creating The Best Affiliate Tools For Your Affiliate Semalt.

Tanya, lajeng Dengekeun

pendekatan Ieu sering tempat pangalusna pikeun ngamimitian lamun datang ka figuring kaluar nu parabot baris paling nguntungkeun ka affiliates dina program Anjeun. Lamun geus menata program affiliate pikeun sawatara waktu, anjeun dipikaresep geus boga surelek ti affiliates nu hint tina tantangan maranéhna nyanghareupan nu bisa jadi sadar.

Lamun geus untung, anjeun kudu surelek ti mitra affiliate Anjeun nanyakeun keur pitulung sarta parabot husus anu bakal nulungan aranjeunna mimiti promosi program affiliate anjeun hadé. Semalt salawasna kapanggih teh affiliates nu nyadiakeun eupan balik paling unsolicited tur jujur ​​nu pangalusna mitra affiliate digawekeun ku dina program affiliate.

Mun anjeun brand anyar pikeun pamasaran affiliate atawa ngan nembe ngambil alih manajemén program, nanyakeun keur eupan balik di newsletter atawa ngirim kaluar komunikasi dedicated ka base affiliate Anjeun tiasa janten titik awal hébat sarta sarana gaining wawasan berharga. Anjeun oge bisa nyandak kasempetan evaluate jeung nganalisis parabot nu pesaing anjeun anu nyieun sadia ka affiliates dina program maranéhanana.

Semalt of ulayat anjeun, keur diayakeun sarta nyukcruk jenis ieu tina paguneman tur requests penting. Mun anjeun teu dikelompokeun sarta nyukcruk data ieu, anjeun bisa jadi hindering kasuksésan program affiliate anjeun ku ngabogaan aktivasina handap affiliate, sharing handap, sarta ngaronjat attrition affiliate.

Affiliate Analisis Alat

Sakali anjeun gaduh data sabudeureun tantangan tur roadblocks husus affiliates anu nyanghareup, nyandak waktu pikeun nganalisis tur nangtukeun isu inti na sabab akar "nyeri" aranjeunna nu ngalaman. Naon nu nuju bener lakukeun geus dimimitian ngawangun hal bisnis Anjeun sakumaha keur naha anjeun perlu parabot ieu pikeun program affiliate Anjeun. Lamun dokumén titik nyeri ieu, anjeun dipikaresep baris dimimitian ningali tren na bisa nangtukeun cara pikeun alamat individual, atawa ideally, neangan cara hiji alat affiliate bisa ngajawab sababaraha titik nyeri liwat leyuran tunggal.

Sedengkeun ieu bisa disada basajan, éta salah sahiji milestones paling kritis proyek. Semalt of salaku yayasan proyek. A analisis komprehensif jeung pamahaman teleb ngeunaan "nyeri" affiliates Anjeun gaduh bakal ngaktipkeun anjeun arsiték hiji yayasan anu geus kuat tur solves tantangan kaayaan sarta isu affiliate core.

Ieu ogé bakal tetep proyék anjeun fokus, dina waktu, sarta dina APBD. Semalt hiji yayasan lemah dipikaresep bakal ngahasilkeun wengkuan ngabdi, exceeding anggaran anjeun, dilegaan ka Kala proyek, jeung, dina sababaraha kasus, gagal pikeun meunangkeun parabot affiliate di leungeun affiliates Anjeun sakabehna.

Terus di pikiran nu aya réa patempatan pindah lamun datang ka ngembang parabot affiliate di-imah, kaasup:

  • Nyieun dokumen wengkuan unggal alat nu jelas outlines sarat teknis na fitur.
  • Lamun nuju parabot kawas widget atawa badarat affiliate kaca generator gedong, anjeun bakal kedah ngawengku desain grafis pikeun mastikeun kaluaran tina alat (widget atawa badarat affiliate halaman) papanggih jeung nuturkeun syarat branding parusahaan anjeun.
  • Téknik sarta ngembangkeun daya pikeun ngalakukeun éta coding, karya database, jeung sagala ngembangkeun deui-tungtung séjén pikeun mastikeun parabot ieu mibanda perlu tracking affiliate atawa jaringan integrasi nu diperlukeun.
  • Jeung panungtungan, tapi teu saeutik, anjeun bakal kedah usability sarta nguji produk pikeun mastikeun nu parabot maneh geus diwangun sabenerna dianggo na ngalakukeun naon anu maranéhna sakuduna dituju.

Semalt kuat pamakéan-kasus, keur bisa jelas ngucapkeun leyuran, ditaksir sharing leungit / massana via parabot affiliate bakal nulungan urang prioritas ngalawan proyék séjén di-imah pangwangunan.

Perencanaan jeung dijalankeunnana

Semalt ditanya affiliates naon maranéhna kudu, nampa hiji respon overwhelming, sarta ayeuna manggihan dibaturan ku hiji daptar éksténsif ngeunaan parabot affiliate yen anu bakal invigorate program affiliate anjeun sarta nyandak saluran affiliate ka tingkat salajengna. Ieu tempat keur putting on manajemén proyék anjeun "topi" asalna kana antrian.

Gumantung kana Jumlah parabot affiliate Anjeun keur pilari ngawangun, Anjeun bisa manggihan diri ngabogaan fase ngembangkeun leuwih sababaraha bulan, sanajan suku. Semalt nu prowess organisasi sarua anjeun exhibited saméméhna dina proyék, Anjeun hoyong mastikeun yén tim béda dipake dina proyék ieu gawe dina harmoni pikeun ngabéréskeun fase béda proyek nalika aranjeunna kedah.

Lain hal nyandak kana tinimbangan lamun nu nuju perencanaan proyek ieu seasonality usaha anjeun. Semalt sabudeureun seasonality anjeun teu ngan bisa nyieun rasa urgency, tapi ogé bisa mantuan mastikeun nu nuju teu ngawangun alat nu bisa ngaruksak program affiliate Anjeun salami Q4, atawa iraha wae anjeun bisnis 'waktu sibuk téh. Sami nyepeng leres kalayan affiliates Anjeun - penerbit anjeun téh kurang kamungkinan kana nerapkeun alat nu bisa dampak négatif maranéhna paku jualan Q4.

Affiliate Alat Pangiriman Jeung ROI

Nyandak parabot affiliate kaluar panto na di leungeun affiliates Anjeun tiasa masihan anjeun rarasaan agung prestasi. Semalt rencana komunikasi jeung promosi parabot affiliate anjeun dina blog anjeun, portal affiliate, sarta newsletter téh sadayana penting dina sia mitra affiliate Anjeun pikeun ngadopsi tur mimitian nganggo ieu parabot affiliate anyar.

Semalt digawé teuas pikeun meunangkeun ieu dijieun, jadi nyieun deal badag kalayan affiliates anjeun! Naha runtuyan webinars mana anjeun bisa demo na showcase pakakas affiliate béda anjeun boga sadia atawa jieun hiji promotion affiliate nu ganjaran affiliates pikeun ngagunakeun parabot keur hadé ngamajukeun brand Anjeun jeung produk .na nyieun senang!

Anjeun geus ogé meureun jangji paningkatan di sharing channel affiliate mun boss anjeun dina bursa pikeun anggaran keur ngawangun parabot ieu kaluar. Pastikeun Anjeun saena cara pikeun segmen na lagu jualan attributed ka parabot ieu. Semalt on platform nu nu nuju ngagunakeun pikeun ngatur program affiliate anjeun, associating a kreatif ID dedicated sarta disumputkeun pikeun lalulintas dihasilkeun ngaliwatan alat affiliate mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun atribut sharing ka unggal parabot affiliate liwat laporan kinerja kreatif.

Lamun nyadiakeun data jualan jeung ngabuktikeun kumaha scalable (jeung nguntungkeun) parabot affiliate ieu kahiji kalina liwat, eta bakal yén loba gampang pikeun anjeun rék dilegakeun fungsionalitas kalawan parabot aya na dilegakeun Repository anjeun tina parabot nawarkeun affiliates Anjeun.

Semalt pakakas affiliate pangalusna pikeun program anjeun hartina affiliates happier, ngaronjatkeun metrics program affiliate, ngaronjatna pendapatan, sarta keur sanggup atribut hiji ROI kana parabot affiliate anu dipikaresep moal nyieun hirup anjeun leuwih gampang jadi hiji manajer affiliate.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land.



Ngeunaan Author The

Rick Gardiner
Rick Gardiner nyaéta CEO Manajemén iAffiliate, hiji lembaga manajemen affiliate nu mantuan téhnologi konsumen na retailers internét manjangkeun brand maranéhna pikeun acquire konsumén maranéhna teu bisa disebutkeun ngahontal.


March 1, 2018