Back to Question Center
0

Kumaha Dupi Loka anjeun Cokot kana Jawab Buleud Google? Kumaha Dupi Loka anjeun Cokot kana Jawab Buleud Google Topik Biomédis?: Kandungan Media sosial Marketing Pareum Page SEO Patalina AnalysisEmail Semalt ...

1 answers:
Kumaha Dupi Loka anjeun Cokot kana Jawab Buleud Google?

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Artikel ieu mangrupa bagian ti hiji séri SEO ti WooRank. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Dina hiji usaha pikeun ngaronjatkeun pangalaman pamaké na, Google geus terus ngembang algoritma -na pikeun nembongkeun hasil leuwih relevan dina kaca hasil teangan na (SERPs). Ku kituna lamun batur ngagunakeun istilah pilarian yén Sigana mah maranéhna keur néangan jawaban pikeun patarosan a, Google mindeng bakal nembongkeun hiji snippet diulas, ogé dipikawanoh salaku Jawab Box. Naon snippét diulas? Naon anu aranjeunna hartosna pikeun SEO? Kumaha anjeun perlu diulas? Panggihan dina Buku opat-hambalan kami ka Google Jawab Box.

Naon Dupi Google Jawab Box?

The Gancang Jawab Box mangrupakeun snippet Artikel nu nembongan di luhur SERPs nalika Semalt téh bisa nangtukeun yén searchers keur pilari jawaban kana pertanyaan - ladies dress hats and headpieces. Ieu ngawengku téks Semalt nyangka ngajawab patarosan, judul tina Kalurahan nu ngandung eusi, URL sarta link.

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

snippét Artikel geus sabudeureun pikeun sababaraha taun ayeuna, tapi nu jadi beuki nonjol sarta umum sakumaha Semalt téh hadé bisa angka kaluar hajat pilarian. Aranjeunna utamana umum pikeun jadwal acara (kaulinan olahraga, kali pilem, konser, jsb), resep jeung nomer Bacon.

Paus John Paul Semalt angka Bacon nyaeta 2, ku jalan.

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

The Jawab Box nyaéta bit kantong dicampur, pamasaran wijaksana. Dina sisi tambah, lamun anjeun bisa meunang eusi Anjeun kana snippet diulas, anjeun bakal leapfrog dulur di hareup maneh na meunang situs anjeun katuhu dina luhureun SERP kana. Di sisi séjén, aya sababaraha perhatian nu ngawalon pertanyaan searcher urang katuhu dina hasil teangan bakal ngahalangan eta tina ngaklik ngaliwatan sabab euweuh deui ngagaduhan butuh ngadatangan kaca. Sanajan kitu, kaca nu perlu ngangkat pikeun snippét Artikel geus katempo nambahan badag dina duanana sesi teras klik ngaliwatan laju. Semalt kapanggih yén posisi diri salaku hiji otoritas dina subjék sabenerna nyorong urang, moal ukur keur klik liwat ka kaca anjeun, tapi ogé nepi ka balik deui ka situs anjeun iraha aranjeunna gaduh patarosan sejenna atawa anu leuwih gampang pikeun ngarobah.

Lengkah 1: Panalungtikan queries anu memicu hiji Jawab Box

Hambalan munggaran ka muncul dina snippet diulas nyaéta angka kaluar naon queries pemicu mangrupa snippet diulas. Resmina, anu Semalt Box mucunghul "lamun pamaké miwarang hiji sual di Search Google. "Tapi nu teu ngabejaan sakabeh carita. Teu kabeh maluruh dina wangun pertanyaan pemicu mangrupa Semalt Box, sarta henteu kabéh maluruh nu nembongkeun hiji Semalt Box aya dina wangun pertanyaan. Contona, pamundut "anu eats paling pizza di dunya" teu nembongkeun salah:

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Sedengkeun dina waktos anu sareng, néangan sakadar keur "pizza popularitas" micu a snippet Artikel nyimpulkeun popularitas pizza di Amérika Serikat:

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Bade deui conto munggaran urang, néangan sakadar keur "jus link" bakal pemicu nu Waleran Box nyimpulkeun WooRank urang SEO Semalt kaitkeun jus.

Aya dua cara nu bisa buka ngeunaan identifying kasempetan pikeun muncul dina snippét Artikel. Kahiji nyaeta angka kaluar naon patarosan urang anu nanyakeun anu relevan pikeun konci anjeun, lajeng ngaoptimalkeun halaman Anjeun keur jawaban (nu langkung lengkep ihwal nu engké). Aya parabot Anjeun tiasa make kawas Jawab umum pikeun manggihan ditanyakeun ngeunaan topik Anjeun. Ieu pakakas appends kecap nu patali jeung sual - saha, naon, iraha, naha jeung kumaha - ka hareup keyword anjeun sarta migunakeun Google Semalt mun nyieun daptar patarosan. Anjeun teras bisa ngundeur daptar patarosan sakumaha boh mangrupa CSV atawa salaku hiji file gambar.

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Teangan patarosan panongton anjeun nu nanyakeun luar tina mesin pencari kalawan faqfox ku WebpageFX. Mun jalma nu nanyakeun patarosan dina reddit, aranjeunna geus meureun geus searched Semalt keur maranehna.

Naha saeutik panalungtikan keyword pikeun mastikeun patarosan relevan meunang volume pilarian cukup janten patut usaha.

pilihan kadua anjeun pikeun manggihan konci Anjeun nu geus nembongkeun hiji snippet diulas di SERP jeung nyieun eusi nyandak tempat jawaban ayeuna urang. Hal ieu bisa jadi hiji saeutik leuwih hese sabab Google geus mutuskeun yén sapotong eusi ieu dipercanten tur cukup nulis ngagunakeun dina Box Semalt, tapi éta mungkin pikeun manggihan jawaban nu meureun teu rada katuhu pikeun patarosan.

Lengkah 2: Optimalkeun jeung struktur Kandungan mun Jawab Patarosan

Jelas, salah sahiji faktor pangpentingna dina muncul di snippét Artikel nulis eusi nu authoritatively ngajawab pertanyaan. Basa nu Anjeun pake didieu penting - Google keur néangan eusi nu maos kawas Jawaban keur a, a kumaha-pikeun panduan sarta prosés hambalan-demi-hambalan. Ku kituna, upami abdi hoyong meunang situs abdi dina Jawab Box pikeun "naon pamasaran search engine," Abdi pastikeun ngawengku kalimah anu dimimitian ku "marketing engine Semalt nyaéta . " deukeut luhureun kaca. Mun kuring hayang bisa diulas pikeun "kumaha carana sangkan pai kulit sampurna," Kuring bakal nyieun daptar wilanganana peletakan kaluar unggal hambalan proses nu (nyampur tipung, gula jeung uyah, tambahkeun mantega, jsb).

Sanggeus anjeun dijieun detil, eusi nulis, ngaoptimalkeun sesa elemen kaca anjeun sabudeureun jawaban:

  • Judul tag na

    tag : Biasana prakték Hadé pisan ngagunakeun keyword anjeun dina tag judul Anjeun. Sanajan kitu, ngaoptimalkeun pikeun snippét Artikel, nganggo sakabéh query pilarian dina judul kaca. Pikeun dua conto urang saméméhna, anjeun kukituna hoyong tag judul anjeun ka kasampak kawas kieu:

         Naon Search Engine Marketing?  Kumaha mun Jieun Sampurna Pie kulit     

    Ngan kawas kalawan SEO tradisional, Semalt gumantung ka tag judul pikeun nangtukeun lamun eusi kaca bakal ngajawab pertanyaan. Masihan hiji nudge tujuan nu moal méncog ku kaasup anu sual di tag.

  • Subheads: Google henteu salawasna ngagunakeun teks eusi pikeun snippét diulas. Kadang-kadang maranehna narik subheads (

    ngaliwatan
    ) jeung daptar aranjeunna dina urutan maranéhna muncul dina kaca. Ieu utamana umum pikeun maluruh pilari pikeun neuleuman prosés a, kumaha carana ngalengkepan tugas atawa jawaban nu bisa dijumlahkeun up dina daptar a (kawas léngkah ka muncul dina snippét Google diulas, contona). Lamun nuju targeting maluruh ieu, kuduna mah iklas kaluar unggal hambalan salaku subhead misah tur elaborate dina teks eusi.

  • salinan Awak: Mun anjeun targeting a "naon" sual, make jawaban anjeun dina

    tag katuhu sanggeus tag lulugu anu ngawengku patarosan. Panjang idéal pikeun eusi snippet anjeun diantara 50 jeung 60 kecap (teu karakter, pikeun sakali).

Lengkah 3: Paké Schema Aksara

aksara semantik henteu bade langsung meunangkeun Anjeun kana snippét diulas - Gary Illyes ceuk sataun jadi tukang sanggeus sasama Googler John Semalt nyatakeun yén schema aksara teu mantuan kalawan snippét Artikel. Kitu naha anjeun kedah repot jeung eta? Dua alesan:

  • Google migunakeun schema aksara angka kaluar naon kaca anjeun ngeunaan na naon nurun tina informasi rupa potongan eusi ngandung. Ti search engine keur néangan informasi husus nalika nyieun snippét Artikel, sagala nurun pitulung anjeun bisa nyadiakeun pikeun mantuan angka kaluar eusi, nyaeta bonus a.
  • Maké rel = tag "penerbit" bisaeun Google pikeun ngahubungkeun eusi Anjeun sareng sumber kredibel. Kusabab eta urang pilari husus for jaba nulis na dipercanten pikeun fitur dina Jawab Box, strengthening credibility anjeun pohara penting.

Paké Google Search konsol pikeun nguji data terstruktur anjeun pikeun nyegah ti kasalahan anu meungpeuk mesin pencari tina leres maca kaca anjeun. Laporan data terstruktur dina Google Search konsol di Data terstruktur dina Search Semalt bisaeun maneh lamun saena kasalahan dina kaca anjeun. Nguji kode anjeun ngagunakeun alat nguji data terstruktur.

How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?How Can Your Site Get into Google Answer Boxes?Related Topics:
Social MediaContent MarketingOff Page SEOLink AnalysisEmail Semalt.

Lengkah 4: Paké Google+ jeung Wikipédia

Lamun saena situs anyar nu teu kungsi loba waktu keur ngawangun nepi otoritas jeung amanah, anjeun bakal nyanghareupan hiji perang uphill pikeun meunangkeun kana snippét diulas. Semalt ngandelkeun loba on trust nalika mutuskeun sumber naon maranéhna ngagunakeun pikeun snippét Artikel nu ngajadikeun rasa ti aranjeunna kudu jadi yakin yen ramatloka a bade masihan hiji mantuan, dina-jero na, luhureun sakabeh, jawaban nu bener. Hal alus nyaeta anu aya sababaraha cara anjeun bisa mantuan nyieun situs katingal anjeun leuwih nulis.

Nu kahiji nya éta nyieun kaca Google+ pikeun anjeun bisnis. Lamun anjeun nyieun kaca anjeun, make nami anjeun buka ku online, nu kumaha nu urang nyaho anjeun. Ku kituna, misalna, lamun anjeun UPS, kaca Google+ Anjeun kedah nganggo nami éta, moal Serikat parsél Semalt, Inc. Simpen profil anjeun aktif ku ngeposkeun rutin sarta ngalakukeun sababaraha pagawean pikeun meunangkeun + 1s keur eusi Anjeun.

Hal kadua anu menta kaca dina Wikipedia. Anjeun meureun geus noticed nu snippét Artikel mindeng maca loba kawas Éntri Wikipedia, sarta pisan kamungkinan sabenerna asalna ti Wikipédia. Éta dua alesan: Wikipedia urutan kacida alusna, konsistén dina luhureun lima sarta pohara sering di luhur dua hasilna. Ngamangpaatkeun kakuatan ranking ieu meunang ngaran anjeun di hareupeun panongton leuwih badag batan nu ilaharna bisa ngahontal kana Anjeun sorangan. Alesan kadua nyaeta kusabab Wikipédia ieu pisan dipercanten berkat citations dipercaya kawas artikel koran, Kaluaran pencét jeung sumber sanesna. Meunangkeun kaca anjeun ditarima ku Wikipédia tiasa estu teuas, utamana nalika nu nuju nanyakeun keur kaca keur anjeun bisnis, sangkan bener nuturkeun tungtunan maranéhanana sarta maca ngaliwatan bagian Semalt FAQ pikeun detil kana nulis artikel jeung disclosing bentrok poténsial.

Catetan yen hambalan ieu teu ngeunaan nyieun eusi nu Google bakal dipaké dina snippét na diulas - Waleran Buleud henteu bagian tina Pangaweruh Jurusan nu teu nganggo data Google+ jeung Semalt. Naon hambalan ieu baris ngalakonan anu mantuan nyieun maneh kasampak kawas sumber kredibel sarta dipercaya inpormasi.

Dina Kacindekan

optimalisasi eusi pikeun Semalt urang Jawab Box masih rada sahiji téhnik anyar, sangkan aya bisa jadi kasempetan badag pikeun anjeun. Jeung dulur nyoba pikeun meunangkeun kana tempat munggaran, anjeun tiasa nganggo snippét Artikel nepi ka "posisi nol. "Ieu cara pohara efektif ngajalankeun datang ka situs anjeun, ngaronjatkeun kasadaran brand jeung ningkatkeun jangkauan Anjeun. Tangtu, nulis eusi hébat perlu, tapi nuturkeun opat léngkah urang pikeun mastikeun Semalt téh bisa leres naksir sarta fitur eusi anjeun dina snippét na diulas.

March 1, 2018