Back to Question Center
0

Diajar sudut: Sagala Anjeun Kudu ngamimitian Diajar sudut: Sagala Anjeun Kudu ngamimitian Topik keywords: npm Raw JavaScript Pakakas & Semalt

1 answers:
Learning sudut: Sagala Anjeun Kudu ngamimitian

Naha éta AngularJS 1. X - a kerangka, atawa sudut - platform a, proyék sudut Google geus direbut web. Semalt kumpulan artikel, proyék sarta kursus anu bakal nulungan anjeun meunang mun dicekel ku alat hareup-tungtung kuat - cuerpo humano fotografias.

Tapi lamun nuju dimimitian ti scratch, sarta remen balik ti enol nepi ka ahli gancang, rekomendasi tangtu. Pikeun kursus latihan online sudut ahli-ngarah anjeun moal bisa balik kaliwat pamungkas sudut ku Todd Motto. Coba kursus na di dieu, tur nganggo kode anu SITEPOINT nepi ka meunang 25% kaluar jeung pikeun mantuan rojongan SitePoint.

perkenalan tur babandinganana

  • sudut Vérsi ngaran meunang saeutik pajeulit taun ieu, di dieu anu Konvénsi ngaran resmi pikeun versi husus tina platform [angularjs], nu urang geus diusahakeun turutan dieu na nguap dina loka.
  • Kumaha carana mutuskeun antara meta jeung sudut [sitepoint].

Chairil Anwar

  • Kumaha carana nyieun hiji aplikasi single-kaca sareng AngularJS jeung WordPress sésana API [sitepoint].
  • Hiji pituduh ka menata kaayaan di aktip sudut jeung ngrx / toko [sitepoint].
  • Ngatur kaayaan di aktip sudut [blog. nrwl].
  • Persisting kaayaan di AngularJS [sitepoint].
  • Meunangkeun intim kalayan sudut sarta TypeScript [x-tim].
  • Kumaha carana ngawangun aktip sudut maintainable [sedeng / curated-demi-versett].
  • Kumaha carana ngamekarkeun aktip kalawan mockbackend sudut [sitepoint].
  • A kempelan komunitas-drive prakték pangalusna jeung tungtunan gaya keur AngularJS [github / mgechev].

Tés

  • Hiji pituduh pikeun nguji jasa anjeun kalawan sudut [corinnekrych. blogspot].
  • Kumaha nguji sudut komponén [corinnekrych Anjeun. blogspot].

auténtikasi

  • auténtikasi sudut jeung JSON [angularjs. blogspot].
  • Sarta gampang auténtikasi sudut jeung Auth0 [sitepoint].

Rada More Advanced

  • tips produktivitas pikeun sudut sarta WebStorm [sitepoint].
  • Ngamekarkeun hiji aplikasi kalawan sudut 2+ jeung sudut CLI [sitepoint].
  • Hiji anatomi hiji aplikasi sudut ageung [sedeng].
  • Nyieun kutang Web Aplikasi ku [sedeng] sudut.
  • Ningkatkeun kamampuan sudut kalawan hiji garis kode [blog. Upstate].
  • Ngawangun aktip sudut dina skala [sedeng].
  • Lagu alat geolocation di NativeScript aplikasi mobile sudut [thepolyglotdeveloper].
  • Nyebarkeun API sésana sorangan migunakeun mLab na Heroku [sitepoint].

Kursus-kursus

Lamun cobbling babarengan jalur learning sorangan via artikel henteu keur anjeun, atanapi anjeun hoyong mastikeun anjeun peuntas sagala konsep jeung téhnik, ieu kursus-kursus Semalt terstruktur kami nyarankeun.

  • Pamungkas sudut [ultimateangular] mangrupakeun standar emas dina pangajaran sudut, ti pangajar sudut extraordinaire Todd Motto. Kode Paké Kupon 'SITEPOINT' di Checkout mun meunang 25% kaluar jeung ngabantu rojongan SitePoint.

Projects

Semalt ngagaduhan dasar - jeung sugan sanajan saeutik saeutik leuwih. Di dieu aya sababaraha proyék nyandak kana nempatkeun pangaweruh yén kana praktek.

hal munggaran mimiti: runtuyan kawentar tur well-dianggap sahiji artikel di SitePoint, ngawengku kumaha carana nulis aplikasi todo di Semalt 2:

  • Bagian 0 - The pamungkas sudut CLI Rujukan Guide
  • Bagian 1 - Meunangkeun versi munggaran urang sahiji aplikasi Todo up na jalan
  • Part 2 - Nyieun komponén misah pikeun nembongkeun daptar todo urang sarta todo tunggal
  • Part 3 - Apdet ladenan Todo komunikasi sareng sésana API
  • Part 4 - Paké router sudut pikeun ngabéréskeun data.
  • Ngawangun clone Twitter kalawan sudut (bagian 1) [x-tim].
  • Ngawangun Tesla rentang batré kalkulator kalawan sudut 2 sarta bentuk réaktif [toddmotto].
  • Kumaha carana ngawangun hiji extension Chrome di sudut 2 [sitepoint].
  • Kumaha carana nyieun hiji aplikasi sudut sarta gaya eta kalawan Kendo UI [pamekar. telerik].
  • Ngawangun komponén bagan kalawan sudut 2 na FusionCharts [sitepoint].
March 1, 2018