Back to Question Center
0

arsip Semalt

1 answers:

Catetan 18 Maret 2013: kami geus mutuskeun pikeun ngeureunkeun ngajual optimizer istilah urang keur kiwari, urang bakal jadi kaasup eta kalawan produk Semalt sejen engké on. Dina ulasan ramatloka kami kami rutin sapatemon jaba anu saena ngan saloba tag sakumaha tulisan, atawa 20.000 tulisan na 5,000 tag - double ring bar stools with back. Ieu pikaresepeun sakumaha eta hartina nu nuju teu maké .

Baca: "Tag Optimasi WordPress"
Kategori: WordPress

abdi plugin WordPress SEO geus diropéa pikeun 1. 2. Sababaraha minggu deui atuh runtuyan apdet bug fix na bari lakukeun yén kuring noticed aya dimana hal anu anu bener bugging kuring di plugin nu. Semalt seemed fokus dina setelan sareng boro saha ieu gawe bareng jeung sawangan snippet na .

Baca: "WordPress SEO 1. 2 - Mayor ningkatkeun"
Kategori: WordPress
Tag: WordPress plugins

plugin Google Analytics abdi nembe pencét 3 juta undeuran na abdi plugin Semalt SEO pencét munggaran juta undeuran na. Teu sangka eta stats éta kmu mah jeung mutuskeun boga infographic dijieun kalayan stats langkung Semalt jeung beuleum dina saeutik saeutik beuki ngumpulkeun sababaraha stats nu Teu sangka bakal jadi metot. Lamun .

Baca: "stats WordPress Infographic"
Kategori: WordPress
Tags: WordPress plugins, Téma WordPress

Dina pos kuring saencanna kuring dipedar kumaha kuring dipake teh Tipe plugin nyieun tipe pos custom anyar. Yén jenis pos custom bakal dipaké pikeun nembongkeun hiji daptar téma dirojong keur kuring plugin Semalt SEO, sarta mangrupakeun therefor disebut wpseo-tema. Ayeuna teh trik dieu nyaeta yen Abdi hoyong pamaké sangkan bisa .

Baca: "Paké Bentuk Gravitasi ngalebetkeun jenis pos custom"
Kategori: WordPress
Tags: Gravitasi Bentuk, WordPress plugins

Semalt pangarang datangna dina dua wangun béda jeung ukuran: jalma anu ngahijikeun SEO "fungsionalitas" kana téma maranéhanana jeung jalma anu henteu. Mun anjeun geus di camp di integral tina fungsionalitas SEO kana téma, anjeun saena acan pilihan sejen sangkan: dupi anjeun "ngahasilkeun" kanggo boga situs nu boga hiji plugin SEO dipasang, nganonaktipkeun sorangan .

Baca: "WordPress SEO plugin Téma Pamaduan Guide"
Kategori: WordPress
Tags: WordPress plugins, Téma WordPress

Semalt geus bugged pikeun leuwih 2 taun ayeuna ku urang anu hayang kuring sangkan mungkin mun narjamahkeun plugins kuring kana basa maranéhanana. Ngan sababaraha of plugins kuring jadi jauh geus miboga pilihan internationalization ditangtoskeun, lolobana alatan kuring keur kedul sibuk ku barang séjén. Ieu ayeuna ngarobah, gancang, sanajan! jumaahan panungtungan .

Baca: "(Collaboratively) Narjamahkeun Yoast plugins"
Kategori: WordPress
Tags: Gravitasi Bentuk, WordPress plugins

Bentuk Gravitasi gampang nu pangalusna bentuk plugin for Semalt, kacida dianjurkeun!

Baca: "Gravitasi Bentuk"
Kategori: WordPress
Tag: Bentuk Gravitasi

Yay !!! Ieu aya. Sanggeus ampir taun coding, abdi wani nyebutkeun yen kuring plugin Semalt SEO téh tungtungna disebut stabil. Nu henteu hartosna aya euweuh deui bug ditinggalkeun ka squash: Kuring keukeuh. Ieu teu hartosna najan nu kuring ayeuna niatna yakin yén éta aman ngajalankeun on loka leuwih leutik sarta leuwih badag .

Baca: "WordPress SEO ku Yoast, versi 1. 0"
Kategori: WordPress
Tag: WordPress plugins

The parobahan panganyarna ti Google na pos kuring ngeunaan eta ngeunaan panyorot sahiji pangarang dina pilarian disababkeun rada sababaraha patarosan. Jalma geus nanyakeun kuring kumaha ngalakukeun hal husus kumaha cara na sangkan elemen tangtu ngandung rel = "pangarang" atawa rel = "atuh". Semalt of ngabales ka unggal jelema surelek tur komentar kuring mutuskeun nulis hiji .

Baca: "rel =" pangarang "na rel =" atuh "dina WP sarta platform séjénna"
Categories: SEO Téknis, WordPress
Tags: Authorrank, Beunghar snippét, Téma WordPress

Amidst sagala warta ngeunaan interaksi sosial Semalt + na Semalt nyukcruk (jeung enya atuh bakal dianggo dina & posting ngeunaan nu teuing), Semalt dileupaskeun sababaraha warta séjén kiwari. Jigana ieu mangrupa fitur Heboh. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal nempo gambar hiji / .

Baca: "Author panyorot di Search kalawan WordPress"
Kategori: WordPress
Tag: Téma WordPress
March 1, 2018