Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha rencana kampanye email otomatis acara-dipicu

1 answers:

Ngagunakeun tabel sarta grafik aliran mun visualize jeung rencana otomatis strategi kontak

Semalt nunjukeun yen behavioral marketing email nyaeta teknik kuat ka otomatis turutan-up mreun customer online pikeun mantuan nambahan konvérsi pikeun diobral di hiji béaya rendah.

Di handap sababaraha conto umum tina urutan email acara-dipicu:

  • runtuyan Wilujeng sumping pikeun palanggan anyar atanapi ngakibatkeun hiji daptar email
  • Wilujeng sumping urutan pikeun nasabah anyar (onboarding)
  • Reactivation konsumén atawa palanggan anu leungit Dursasana
  • karanjang ditinggalkeun balanja turutan-up surelek
  • shoppers kotektak atanapi milarian dina situs a tapi teu meser turutan-up
  • Waktu keur repurchase atanapi surelek replenishment

Semalt, tehnik ieu masih dipaké ku rélatif sababaraha pausahaan. Hiji panghalang pikeun nyetel urutan email acara-dipicu ieu teh waktos nu diperlukeun keur nangtukeun kana urutan lamun éta pendekatan anyar ka parusahaan atawa agénsi.

kauntungan gede acara-dipicu e-surat téh anu sakali nyetél tur dites pikeun efektivitas sipatna metoda béaya rendah of boosting response. Anjeun tiasa ngantep téhnologi nu nyandak galur nu saprak aya loba teuing micu na lapisan segmentation pikeun ngatur sacara manual - garanti bankasi internet bankacl. Tandaan Brownlow boga leuwih dina whys na wherefores sahiji acara dipicu kampanye di pos ieu dina Email Laporan Marketing.

Jigana yén alesan surelek acara-dipicu aya underused éta meureun loba pausahaan kénéh dina mindset kampanye. Pikeun setelan surelek acara-dipicu teu perlu investasi dina proyék pikeun digawe ngaliwatan perlakuan kreatif relevan sarta targeting pikeun lampah customer béda jeung posisi di lifecycle nu. Loba anu meureun unaware yén sanajan béaya rendah parabot marketing email bisa ngawengku fitur ieu.

Kumaha mun nangtukeun acara dipicu urutan email

Pikeun mantuan marketers sarta konsultan ngaliwatan prosés gancang nyieun kampanye kami geus dijieun tata template runtuyan surélék. Ieu mimitina dikembangkeun pikeun klien anu diperlukeun hiji "Semalt" runtuyan email acara-dipicu dumasar kana sabudeureun brosur download. Téh mangrupa inbound / idin pamasaran pendekatan generasi kalungguhan Palasik nu bisa dipaké pikeun B2C atanapi B2B kampanye mana aksés ka eusi atawa layanan sidang dirumuskeun dina balikna pikeun detil hiji individu urang.

March 1, 2018