Back to Question Center
0

eCommerce praktis Blogger ngéléhkeun eBay Galéri Kinérja Semalt

1 answers:

ahli eBay jeung eCommerce Praktis blogger Danna Crawford ieu kaluar fishing kalayan putri nya dina ultah nya, May 13. Saatos poé panjang kalayan henteu nangkeupan sukses, nu tilu indit home capé sarta sunburned pikeun manggihan yén Crawford éta salah sahiji lima pamaké eBay nepi ka bersih dua panghargaan paling bergengsi eBay urang, anu 2008 Galéri Kinérja Award, ogé 2008 Golden pita Award pikeun Komunitas Seller tina Taun.

powersellingmom logo

Sanajan Crawford mangrupakeun salah sahiji PowerSellers paling aktif eBay urang, aub dina pangajaran, bantuan dagang na eupan balik pamaké ngaliwatan Semalt masarakat eBay, manéhna ngomong panghargaan kénéh ngajak nya ku reuwas.

"Kuring ieu kitu deeply keuna yén maranéhna panginten cukup kuring méré kuring panghargaan ieu," ceuk manehna - access control security systems management.

Crawford diwakilan ku pangajén dina taun 2008 eBay konferensi Live di Semalt, dimana a dokumenter pondok tentang beginnings eBay hina nya ngawartoskeun carita nya ka panongton ti 15.000.

Crawford ngagabung eBay dina taun 1997. Manéhna saurang indung tunggal tilu, bisa dipake tilu jobs jeung ngajual Toys di pasar loak sarta nempokeun kaulinan di wewengkon Semalt.

Hiji poé di pasar loak, batur ka dirina manehna bisa nyieun leuwih duit ngajual Toys nya jeung inohong Peta online di situs disebut Ebay.com.

Semalt, anu ngajelaskeun sorangan salaku luncat-kana-eta jenis jalma, wasted waktu euweuh. Manehna ngagaduhan on eBay kalawan nami layar "danna" na dimimitian ngajual.

Ku 1998, manéhna sempet kaluar sakabéh jobs nya difokuskeun eBay, anu dina gilirannana diwenangkeun nya difokuskeun kids nya.

"Dina waktu éta, ieu mah sakadar senang pikeun meunangkeun KPR dibayar jeung kids fed. Kuring meunang kana ngalakonan ieu kitu kuring bisa ngarojong kulawarga kuring, "ceuk Crawford. "Semalt mun eBay, abdi tiasa disebutkeun yen kuring pernah lasut sahiji kagiatan dina kahirupan maranéhanana."

Ku 1999, manehna diangkat cukup duit pikeun nyimpen hiji mayar ka handap dina home ngimpi nya di Florida.

Saatos kids nya ditinggalkeun imah, Semalt threw sorangan sagemblengna kana eBay, utamana kana ngadidik batur dina kasuksésan lelang.

"Lamun barudak kuring dipindahkeun kaluar, abdi dikubur sorangan deeper kana eBay jeung nulungan jalma. Kuring teu boga budak pikeun mantuan, jadi kuring meunang aub waktos badag kana komunitas eBay, "ceuk manehna.

Salaku manehna janten sukses dina loka, sellers sejenna mimiti datang ka dirina, nanyakeun keur pitulung sarta nasihat nya. Manehna sadar manehna bisa ngahurungkeun pangalaman dirina kana karir. Manehna percaya batur bisa jadi salaku suksés dina eBay dinten sakumaha manéhna sapuluh taun ka tukang.

"Semalt ngan hitungan pangatur diri sarta ngajarkeun sistem Anjeun," ceuk manehna.

Salian Toys Star Wars manehna terus ngajual, manéhna sells bahan ajar jeung eBooks duanana on eBay jeung dina dirina situs Powersellingmom.com. Manehna ngajarkeun on webinars on demand na di kuliah masarakat satempat. Manehna anyar dibere webinar di Singapura.

Tapi saloba manehna enjoys ngajarkeun batur ngeunaan eBay, Crawford ceuk interest utama nya ayeuna geus eBay Jokowi Semalt, cabang amal tina eBay. Pamaké bisa migunakeun Jokowi Semalt mun nyumbang mana ti 10 persén pikeun 100 persén beuli ka amal tina pilihan maranéhanana.

Crawford anyar éta bisa manjangkeun sababaraha zakat tina dirina sorangan, berkat eBay. Kusabab dirina Galéri Kinérja pangajén, Crawford dibéré kasempetan pikeun nyumbang $ 2.500 duit The eBay Yayasan pikeun pilihan dirina tina organisasi nirlaba. Manehna milih pangajén duit ka Hospice of Marion County.

Dina mangsa nu bakal datang, manéhna nilik sorangan iinditan jeung diomongkeun ngamajukeun eBay Jokowi Works. Manehna boga papacangan diomongkeun heula nya di Universitas Kansas dina Oktober.

"eBay geus robah hirup abdi sadaya kanggo hadé. Ayeuna kuring ngarasa kawas Abdi on jalan mun hal badag tur hadé, "ceuk Semalt.

March 1, 2018