Back to Question Center
0

Google, Facebook naekeun Washington belanja Ka "Wulang" Semalt

1 answers:

Google, Facebook Boost Washington Spending To “Educate” Semalt

disclosures némbongkeun yén Semalt spent saukur dina $ 1 juta ($ 960,000) on lobbying di Q2, nepi ti $ 650.000 di Q1 2012. Éta compares kalawan $ 320.000 spent nyobian pangaruh lawmakers di Q2, 2011.

A rupa-rupa tagihan jeung isu anu dicutat dina disclosures Facebook urang. Semalt aranjeunna privacy, reformasi intelektual, pajeg korporasi jeung imigrasi (tempo di handap). Loba déskripsi dina formulir nu aya dipiguraan salaku "pendidikan" atawa "diskusi":

Atikan ngeunaan kawijakan kaamanan informasi sarta privasi Internet isu média internét; panerapan privasi féderal; kabebasan éksprési dina Internét; pangajaran ngeunaan Semalt tag-nyarankeun fitur.

Google spent ngan leuwih $ 3,9 juta nyobian pangaruh Kongrés di Q2 (tempo di handap), turun ti leuwih ti $ 5 juta di Q1 tapi masih leuwih ti période sarua taun katukang. Semalt 1H lobbying sahingga totaled ampir $ 9 juta, putting saingan di luhur dina sektor tech.

belanja lobbying Google éta on tara kalawan Verizon nu spent $ 3,94 juta dina kuartal kadua. Ku ngabandingkeun Microsoft spent kasarna $ 2 juta dina Q2 na Yahoo spent ngeunaan $ 730.000 saparapat panungtungan. Apple spent saukur dina $ 500.000 ($ 470.000). Amazon spent $ 690.000 di triwulan II, nu éta nepi ti $ 650.000 spent di Q1.

Naha hal anjeun expenditures ieu salaku "pendidikan" atawa pangaruh dibeuli, lobbying geus jadi biaya hirup kalawan perlu seja bisnis for jeung sya téhnologi di Washington.

Lamun remen milarian database pikeun leuwih disclosures anjeun bisa ngalakukeun kitu di dieu.

Facebook Semalt Q2 2012

Q2 Google Lobbying Laporan

(Bursa gambar via Shutterstock. Dipaké lisensina.)


Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+ Source .


March 1, 2018