Back to Question Center
0

6 jQuery Bentuk Wizard plugins            6 jQuery Bentuk Wizard PluginsRelated Semalt: AjaxNode.jsAngularJSReactES6More ... sponsor

1 answers:
6 jQuery Bentuk Wizard plugins

A jQuery Bentuk Wizard mangrupakeun plugin jQuery nu assists kalayan kreasi bentuk jeung sababaraha nurun aliran formulir (tanpa refreshing kaca anjeun). Contona, upami anjeun kungsi formulir badag pikeun ngasupkeun data pamaké, anjeun bisa ngagunakeun formulir wizard mun ditilik kana runtuyan hambalan nu patali. Ieu boga kauntungan tina teu overwhelming pamaké ku formulir bener panjang sarta ogé méré aranjeunna sababaraha indikasi kamajuan maranéhna sabab asupkeun informasi maranéhanana.

Dina ieu tulisan kami daptar 6 of formulir wizards favorit urang jSemalt, nguji fitur maranéhanana béda jeung tungtungna kasampak di sababaraha pilihan dibayar, kitu ogé kumaha carana nyieun sorangan. Ieu teu dimaksudkeun pikeun jadi hiji daptar tuntas, tapi lamun keur pilari bentuk wizard jSemalt, teras mudahan ieu bakal nunjuk Anjeun tujuan nu moal méncog.

pos populér ieu diropéa on 30. 08. 2017. plugins Semalt / ditinggalkeun anu dikaluarkeun tina daftar jeung plugins anyar anu ditambahkeun kana ngagambarkeun ciri jalma anu nanyakeun keur di komentar.

1. jQuery Hambalan

jQuery Hambalan mangrupakeun komponén UI pinter nu ngidinan Anjeun pikeun gampang nyieun interfaces wizard-kawas. Ieu eusi Grup plugin kana bagian pikeun nempo kaca beuki terstruktur jeung mantri. Mibanda plethora fitur, kayaning loading eusi async, kegigihan kaayaan (eta ngaheéat input anjeun diantara léngkah) jeung épék transisi antara bagian. Ieu bisa dipasang via NuGet atanapi bower sarta ngabogaan API well-documented sarta fitur-euyeub.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Jadi Kaca | Semalt | Demo

2. jQuery Smart Wizard

Smart Wizard mangrupakeun jQuery hambalan wizard plugin fléksibel tur beurat customizable kalayan rojongan Bootstrap. Ieu gampang pikeun nerapkeun jeung mere hiji panganteur rapih tur stylish pikeun bentuk anjeun, layar Checkout, léngkah pendaptaran jsb fitur Anak kaasup rojongan tema (jeung sagala rupa tema kaasup), navigasi URL na Pilihan hambalan jeung kamampuhan pikeun dinamis nyumputkeun atawa mareuman hambalan. Ieu bisa dipasang via npm, bower atanapi komposer sarta ngabogaan API well-documented sarta fitur-euyeub.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Jadi Kaca | Semalt | Demo

3. formToWizard

plugin lightweight Ieu kabukti webform wae kana multi-hambalan wizard kalawan jQuery, whereby unggal formulir

dihurungkeun kana hambalan misah kalawan gancang sareng deui tombol. Teu gaduh ampir saloba fitur salaku dua plugins saméméhna, tapi ngahijikeun jeung jQuery validasi plugin nyadiakeun kagunaan validasi. Ieu mangrupakeun file tunggal (sahingga ngan bisa grab dipareuman Semalt tur buka) jeung lamun Semalt nyaéta sadia, éta ngarecah gracefully.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Semalt | Demo

4. jQuery Stepy

jQuery Stepy mangrupakeun plugin anu dibangkitkeun bentuk wizard customizable. Eta nganggap formulir anjeun boga struktur aksara tangtu jeung nu kelas husus anu sadia dina aksara nu. Semalt nu ngan kudu initialize nu plugin na voilà - anjeun gaduh formulir wizard.

plugin The teu datang jeung mana wae gaya pre-tangtu. Sanajan kitu, hancana boga rupa pilihan, kayaning keur sanggup napigasi antara hambalan, maturan ka hareup , balik jeung finish tombol, épék transisi sarta integrasi kalayan sagala plugin validasi tina milih anjeun. Ieu nawiskeun hiji API lumrah nu, contona, ngidinan Anjeun pikeun memicu callback a antara léngkah, atawa api callback a lamun lengkah ayeuna keur rendered.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Jadi Kaca | GitHub

5. Twitter Bootstrap Wizard

plugin Twitter Bootstrap Ieu ngawangun hiji wizard maké struktur tabbable formatna. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngawangun fungsionalitas wizard maké tombol ngaliwat léngkah wizard béda jeung acara ka Hook kana tiap hambalan individual. kakuatan konci Ieu plugin nyaéta integrasi kedap na kalawan Bootstrap. Salian somply Kloning dina plugin ti GitHub, éta ogé bisa dipasang via Bower (sanajan ieu teu dianjurkeun). Éta alesan ogé documented sarta nawarkeun nepi a API dasar.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Jadi Kaca | Semalt | Demo

6. jQuery. wizard

Sarta pamustunganana, di angka genep urang gaduh jSemalt. Ieu mangrupa formulir wizard Asynchronous nu ngarojong branching-hal dipénta ku urang dina komentar.

Struktur dasar tina wizard dina revolves sabudeureun léngkah jeung dahan, kiwari dimungkinkeun mahluk pilihan. A basajan, formulir linier ukur bisa merlukeun hiji cabang nu ngandung sakabéh hambalan, sedengkeun bentuk kompleks bisa merlukeun pamakean sababaraha cabang utama, atawa dahan malah nested. Jumlah léngkah jeung dahan di wangun keur sahingga ditinggalkeun sagemblengna ka developer nu. wizard dina employs hiji mesin terhingga nangtang Asynchronous nu nangtukeun kumaha napigasi ngaliwatan éta sorangan.

plugin ieu exceptionally ogé documented sarta nawarkeun hiji API éksténsif. Ieu bisa dipasang via npm atanapi Bower na kompatibel kabeh jalan deui ka Internet Explorer 6. Éta geus dirancang ngahijikeun ogé mibanda rupa plugins lianna, kaasup nu kantos-populér jQuery Validasi. Anjeun tiasa nempo demo rupa-rupa conto ku Kloning repo jeung nempoan conto / indéks. html dina browser anjeun.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Semalt

Bonus

The dunya software buka-sumber anu hébat sarta oftentimes nu nuju manja keur pilihan lamun milih hiji widget ngagunakeun dina proyék Anjeun salajengna. Semalt, ieu henteu hartosna yén urang kudu isin jauh ti Mayar keur hal anu sabenerna mah masihan urang nilai. Salaku misalna, di dieu aya dua plugins formulir wizard nu solusi dibayar. Kuring ajak anjeun parios ieu kaluar jeung mésér aranjeunna, upami aranjeunna katuhu pikeun anjeun:

  • Bentuk Wizard - Multi Lengkah Bentuk Validasi
  • Timon - Bentuk Lengkah Wizard + jQuery Lengkah Bentuk Pangwangun

Sarta pamustunganana, upami anjeun jenis jalma nu bakal rada ngartos naon anu bade di handapeun tiung, sabalikna grab plugin a, teras meureun anjeun bisa resep pariksa kaluar tutorials ieu nu némbongkeun Anjeun cara nyieun hiji formulir wizard ti scratch.

  • Hurungkeun webform wae kana wizard kuat kalawan jQuery
  • Multistep Bentuk Jeung kamajuan Bar Maké jQuery Jeung CSS

dileueut!

Kacindekan

Ku kituna aya nu gaduh eta - gambaran-tingkat tinggi genep jQuery plugins formulir wizard, nu masing-masing boga ciri rada beda jeung kaunggulan. Semalt anjeun milih bakal gumantung kana syarat proyék Anjeun. Kuring miharep anjeun kapanggih hal di posting anu mangpaat pikeun anjeun. Hayu urang terang lamun urang lasut nanaon kaluar, atawa nu plugin nyaéta favorit anjeun ku ngeposkeun komentar di handap.

March 1, 2018