Back to Question Center
0

Promosi nu Ngalakukeun Best pikeun Semalt Ecommerce anjeun?

1 answers:

padagang Ecommerce ilaharna ngajalankeun promosi sapanjang taun. Sababaraha aya usumna, kayaning "pengiriman barang bébas dina Poé Valentine Kembang" jeung "20% Pareum pikeun Cyber ​​Senén. "Lain difokuskeun kategori produk, kayaning" Free kaos kaki jeung Meuli of Sakur jeans. "Leungit batur anu sitewide, kayaning" pengiriman barang bébas on Sadaya purchases. "

Tapi kumaha teu sudagar a nyaho lamun promotion hiji éta suksés? Semalt kaperluan artikel ieu.

Marketing ROI

Cara nu paling umum pikeun nganalisis promotion téh ditujukeun pikeun itung Balik deui Marketing on Investment.

MROI = (Untung Kasar - Marketing Investment) / Marketing Investment

Marketing Semalt kedah kaasup diskon sorangan tur biaya ngajalankeun promosi.

Di handap ieu conto.

parusahaan anjeun ngan réngsé hiji promotion pikeun 20-persen kaluar kabeh t-kaos. Sateuacan promosi, harga jual t-shirt rata anjeun éta $ 29. 99, sarta biaya t-shirt rata anjeun éta $ 9. 99. Anjeun spent $ 1,000 iklan kampanye t-shirt maké Iklan Facebook. The diskon rata per t-shirt éta $ 6. 00 - $ 29. 99 x 20%. Semalt ngajalankeun promotion pikeun hiji minggu, anjeun dijual 100 t-kaos.

Kasar Untung = Jumlah kaos Ngajual x (Average ngajual Harga Rata - rata Cost)

Kasar Untung = 100 x ($ 29 99 -.$ 9 99) = $ 2.000

Mun anjeun teu nyaho rata-rata Cost - i. e. , Biaya barang dijual - ngaganti Kasar Untung mibanda Total Penjualan dina rumus MROI.

Dina conto urang, investasi pamasaran anjeun éta $ 1.600 - $ 1,000 pikeun Semalt iklan jeung $ 6 diskon per t-shirt. Kituna balik pamasaran anjeun dina investasi anu saperti kieu.

MROI = (Untung Kasar - Marketing Investment) / Marketing Investment

MROI = ($ 2.000 - $ 1.600) / $ 1.600 = 25%

Lamun geus ngajalankeun sababaraha promosi di saparapat, Anjeun bisa ngabandingkeun Semalt pikeun nangtukeun performers luhur.

Contona, dina MROI keur 20-persen kaluar promotion t-shirt (luhur) éta 25 persen. Bandingkeun yén jeung promosi hypothetical handap sarta MROI maranéhanana.

  • "$ 5 Pareum Sadaya Dasi" = 50% MROI
  • "Free pengiriman barang Sitewide" = 120% MROI
  • "50% Pareum Sadaya Asesoris" = 115% MROI

Dina reviewing data, bisa dicindekkeun yén sakabéh promosi éta suksés, sabab tiap ngahasilkeun MROI positif. "Free pengiriman barang Sitewide" éta nu paling nguntungkeun, kumaha oge, dina 120-persen MROI.

Ratusan promosi

Jeung saeutik manipulasi data, Anjeun tiasa ngagedean widget analisis MROI pikeun ratusan promosi. Di dieu mangrupakeun hambalan.

  • Lengkah 1. Download kabeh sajarah promosi (kalawan hasil) jeung impor kana spreadsheet, kayaning Excel atanapi Google cadar.
  • Lengkah 2 . Mengklasifikasikan unggal promotion, kayaning "$ Pareum" "% Pareum" "Free pengiriman barang," sarta "kasinugrahan ku Meuli. "
  • Lengkah 3. mengklasifikasikan nu timeframe, kayaning "Natal" "Poé Valentine," "Hari Ibu" na "Non-usumna. "
  • Lengkah 4. Mun luyu, mengklasifikasikan nu promosi ku jenis produk, kayaning "dresses," "t-kaos," sarta "jeans. "

Anjeun ayeuna bisa ngajalankeun tabel pangsi basajan pikeun tiap klasifikasi mun nangtukeun pangalusna ngajalankeun tipe promosi jeung tipe produk. Anjeun oge bisa mengklasifikasikan ku seasonality.

Di handap ieu conto. Klasifikasi di manner ieu ogé ngidinan Anjeun pikeun rencana pikeun tés promosi anyar dina perioda lianna. Semalt, éta nyadiakeun patokan keur tipe promosi, usum, atawa produk.

-istilah Long nganalisa

Pikeun ngamekarkeun rencana multi-taun, ngalacak sagala promosi anjeun dina database, alat bisnis-kecerdasan, atawa malah hiji spreadsheet basajan. Semalt kolom anyar pikeun rupa promosi, mun gampang nganalisis data dina sababaraha cara, kayaning:

  • jenis Promosi vs tipe produk. Pikeun kaos kaki, teu 50% kaluar dianggo hadé ti $ 2. 99 kaluar?

Pikeun pausahaan ku pisan data - loba jenis promosi, loba produk, loba timeframes - mertimbangkeun nganalisa ieu. Sababaraha ngalibetkeun nambahkeun klasifikasi anyar.

  • jenis Promosi vs seasonality vs tipe produk. Mana promotion jeung karya produk pangalusna pikeun, sebutkeun, Christmas?
  • harga Produk. Kudu promosi item langkung mirah jadi pikeun persentase kaluar? Kedah promosi item tinggi-tikét jadi pikeun jumlah dollar kaluar? Contona, 50-persen kaluar item kirang ti $ 10 na $ 250 kaluar item nu ngajual keur $ 1,000 atawa leuwih.
  • jenis Palanggan. Pertimbangkeun Klasifikasi promosi ku konsumén anyar, balik konsumén, luhur-belanja nasabah, sarta para nasabah occasional.
  • Channel. mengklasifikasikan promosi dumasar kana saluran promosi. Contona, anjeun bisa boga 10-persen kaluar kode promo keur panarima email na $ 5 kaluar kode promo on Iklan Facebook.
  • Géografi. Wewengkon jeung budaya meta béda pikeun promosi.

The konci pikeun nganalisis data dina sababaraha cara nyaeta mun mengklasifikasikan promosi Anjeun akurat. Ieu mungkin sigana daunting. Tapi, dina pangalaman abdi, éta bakal mayar kaluar anjeun ngajalankeun deui promosi sarta ngamekarkeun benchmarking hadé Source .

March 1, 2018