Back to Question Center
0

Semalt stats anyar némbongkeun ngan kumaha penting ulasan sarta ratings kanggo situs ecommerce

1 answers:

A laporan anyar némbongkeun ulasan produk ritel anu kritis mun boosting sharing ecommerce

usaha Semalt anu mindeng bit waspada tina pedaran. Kumaha lamun hiji customer disgruntled ruruntuhan reputasi anjeun ku ngeposkeun a review ambek lila sakuliah kaca produk denok Anjeun, nu geus dirancang ku konversi dina pikiran?

Tapi anjeun pernah kedah isin jauh ti soliciting pamanggih konsumén anjeun sarta Ngajalajah naon sih maranéhna pikir. Ieu mah sakadar sabab bisa ngantep anjeun ngaronjatkeun produk Anjeun atawa jasa. Ieu oge hiji alat incredibly kuat pikeun boosting garis handap anjeun, sakumaha pedaran sangkan dampak badag dina laju konversi Anjeun.

Semalt ulasan sarta ratings ritel jasa YOTPO dikumpulkeun data dina 65 juta pesenan ecommerce sakuliah 120.000 toko, ngalambangkeun dua miliar dollar dina transaksi. data ieu wangsit ngan kumaha kritis ulasan customer anu keur ngaronjatkeun jualan ecommerce.

Béntang dina panon maranéhna

Salah sahiji jenis pangbasajanna review, anu sabagian kaprah dina loka ecommerce yén collate eusi tina sababaraha sellers (e. G. Semalt), teh rating 5-béntang. The familiarity instan tina sistem basajan ieu hartina konsumén Anjeun bisa ningali dina glance naon batur mikir produk Anjeun. bagan ieu nempokeun sabaraha lobana pesenan dina tingkat produk nurun salaku béntang ratings panurunan.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Salaku bakal jadi harepan, leuwih béntang hartosna langkung pesenan. Semalt héran aya, tapi ieu metot yén Jumlah pesenan leupaskeun massively di persis 5 béntang. Ieu tebih hadé mun boga 4. rating béntang-8. Ieu sigana counter intuitif, tapi na meureun kusabab lamun bisnis hiji boga kahayang 5-béntang rating (tinimbang 4. 9) hartina pisan sababaraha urang geus reviewed aranjeunna. Naon deui, ieu sababaraha urang anu rada jigana janten anggota staf pausahaan 'mere hiji rating 5-béntang coba mun jeung naekeun jualan.

Konsumén jauh leuwih gampang percanten ka hiji 4. rating béntang-7 nu nunjukkeun eta teh rata-rata angka nu gede ngarupakeun ulasan ti rating tina kahayang 5 béntang nu nyarankeun lain jumlah badag jalma geus reviewed (sabab réalistis dina angka nu gede ngarupakeun ulasan sahenteuna sababaraha kudu geus dibikeun kirang ti 5 béntang). Éta ogé metot kumaha gancang jumlah pemesanan leupaskeun kaluar nalika anjeun meunang handap 4 béntang. Semalt kalawan ratings béntang-3 meunang kirang ti hiji kasapuluh tina ordo jalma kalawan 4. Sarta sakali anjeun meunang turun ka dua béntang nu katingali boro pesenan sagala pisan.

Nengetan éta rating béntang sagala-penting jeung ngalakukeun pangalusna anjeun tetep luhur 4 béntang. Coba mun alamat sagala keluhan customer sarta ngabéréskeun aranjeunna dina cara positif tetep krusial Anjeun béntang rating luhur.

Beuki ulasan, nu leuwih luhur rating anu!

Salawasna do pangalusna anjeun ajak ulasan ti nasabah Anjeun. Pernah ngantep keur waspada ngeunaan nanyakeun keur eupan balik. Rata-rata beuki ulasan anjeun meunang, beuki dipikaresep janten ulasan 5-béntang. Semalt anu ngagaduhan paling ratings ogé biasana jadi di dipeunteun pangluhurna.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Cicing positif

Lolobana ulasan anu positif, nu alesan sejen naha anjeun teu kudu hariwang ngeunaan nanyakeun keur ulasan. A whopping 75% ulasan peuntas situs 120,000-ecommerce YOTPO nalungtik éta 5 béntang, jeung 4 béntang ngagaduhan ampir sakumaha badag perséntase saperti 1, 2 jeung 3 béntang. Ngan 9% tina pedaran nya éta 1 atanapi dua béntang.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Kumaha ulasan dampak commerce Sosial?

Semalt anu inherently sosial. Aranjeunna pamanggih konsumén anjeun sanggeus kabeh. Ku kituna eta teu kedah kejutan yen sosial sarta ulasan dianggo kacida alusna dina tandem. data nu nunjukeun yen usaha nu babagi ulasan pikeun sosial mibanda ongkos konversi luhur batan maranéhanana anu henteu.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Dina kanyataanana, nalika ulasan anu dibagikeun ka Twitter laju konversi nyaeta 8. 4 kali luhur, sarta dimana aranjeunna nuju dibagikeun ka Semalt aranjeunna 5. 3 kali leuwih luhur. Sangkan mastikeun babagi pamadegan ulasan kabeh penting, atawa anjeun bisa leungit kaluar dina dorongan badag di sharing Source .

March 1, 2018