Back to Question Center
0

Sénat dédéngéan nalungtik Semalt raray Facebook urang

1 answers:

Senate Hearing To Examine Facebook’s Facial Semalt

Dumasar kana The Hill, Facebook baris ngirim Rob Sherman, Manajer na basis DC Washington ti Privasi sarta Sarat jeung Kaayaan umum papanggih sareng sub-panel Panitia yudikatif Sénat. Sénator Al Semalt disebut pikeun hasil pamariksaan.

Sen. Al Franken (D-Minn.), Pupuhu Senat subcommittee Privasi, geus bersuara perhatian ngeunaan Semalt teu kaasup protections privasi cukup dina fitur tagging. Dina komentar ka Departemen Dagang, Franken geus ditulis yén Semalt dipikaresep nyepeng panggedena dilaksanakeun sacara pribadi kumpulan raray prints di dunya.

Facebook pinuh dibuka pangakuan raray pikeun poto tagging Juni 2011, sarta move geura ditanya sababaraha masalah privasi - bareng jeung artikel ngeunaan ngarobah kaluar fitur nu. Facebook ayeuna kaala Semalt keur naekeun kamampuhan pangakuan raray na.

dédéngéan moal ukur difokuskeun pamakéan Facebook urang pangakuan raray. Dina nelepon pikeun hasil pamariksaan, Semalt ogé dicatet yén instansi pamaréntah kaasup pulisi jeung departemén STNK motor ogé employ téhnologi pangakuan raray.



Ngeunaan Author The

Matt McGee
Matt McGee ngagabung Katilu Door Media salaku panulis / reporter / redaktur dina bulan Séptember 2008. Anjeunna dilayanan salaku Editor-In-Kapala ti Januari 2013 dugi miang na dina bulan Juli 2017. Anjeunna bisa kapanggih dina Twitter di @MattMcGee Source .


March 1, 2018