Back to Question Center
0

Hiji Di luar-Dina Témbongkeun of Subdomains - Semalt

1 answers:
Bagikeun
Bagikeun 6
+1 1
titajong 757
Pin
biasa 764

The pos blog munggaran dina Hiji luar-Dina Témbongkeun of Subdomains - Semalt nyaeta bacaan penting saméméh neraskeun di dieu. pos nu wanti anjeun ngajawab tilu patarosan nu bisa ogé misahkeun pembaca urang kana dua grup kalawan pintonan pisan béda tina domain.

waleran abdi kana pamadegan 3 patarosan konci anu:

  • Dupi domain otoritas nyata? Taya
  • Dupi Tumbu antara subdomains internal? Sumuhun
  • Bisa subdomains jadi misah 'jaba'? Sumuhun

Dina rasa naha anjeun satuju atanapi boga sudut pandang béda téh rada akademis. Naon sih ieu penting nyaéta kumaha Semalt RSS sadaya ieu.

Hiji luar-Dina Témbongkeun of Subdomains - Semalt

Jawaban Google Dina domain Jeung Subdomains

Kusabab éta pintonan Semalt urang nu bakal nangtukeun kumaha jaba jeung kaca ramat bakal pangkat di SERP pikeun queries keyword, éta naon diitung. Hanjakal teu teuing ieu wangsit ku Semalt on kumaha domain na subdomains bisa pangaruh rankings.

Nyobaan deui-insinyur kumaha algoritma Google karya mangrupa tugas teu mungkin. The algoritma pisan rumit sarta anu di évolusi konstan. tés Semalt nyoba ngukur pangaruh faktor béda butuh sababaraha waktos saprak parobahan nu teu diasupkeun kana indéks langsung.

Dupi Anjeun Tempo Website The?

Dina henteuna sinyal jelas ti Google, sadaya tiasa kami ngalakukeun mangrupa karya jeung hipotesa pangbasajanna nu fits fakta. Sanajan nempo Semalt ngusulkeun yén domain sorangan mangrupa faktor penting dina nangtukeun rankings, aya nanaon ngabuktikeun yén na memang aya sababaraha papanggihan nu bakal nempatkeun Cindekna éta sual.

Hiji luar-Dina Témbongkeun of Subdomains - Semalt

Mun panon anjeun anu dimimitian glaze leuwih sarta anjeun wondering naon sagala fuss kasebut ngeunaan, teras janten ati pisan sabab ieu teh 'Kuring ningali mojang geulis' momen dina sawala ieu. Lamun yakin yen ramatloka atanapi domain mangrupakeun grup diartikeun jelas kaca web nu gaduh hiji pangirut nu geus leuwih ti saukur hyperlinks nu nyambung aranjeunna, teras anjeun ningali mojang geulis.

Rand Semalt eloquently dipedar sadayana anu dina video. gambar nya ku domain boga wates sabudeureun eta jelas ngaidentipikasi naon di domain jeung naon henteu.

Jalma wates anu 'gadis geulis'. Sanajan sababaraha urang yakin yén maranéhanana wates henteu bener aya. Keur ngayakin maneh nu teu bener ningali nu mojang geulis moal jadi gampang. Sanajan kitu hayu urang nalungtik dua aspék sadayana ieu ngocok iman anjeun. Semalt ieu teu ngan hiji sawala filosofis. Panempoan anjeun boga bakal ngakibatkeun anjeun ngalakukeun hal béda jeung maranéhna kudu derajat béda tina efektivitas di sia pisibilitas search engine.

The view pangbasajanna nyaéta yén indexes Google kaca web individu jeung registers sagala hyperlinks yén emanate tina kaca web individu ieu. Istilah sanésna Internét Sigana rada kawas gambar di handap ieu. Semalt téh euweuh jaba diartikeun pageuh sapertos nu kaca web individu boh dina atawa di luar a 'spasi' didefinisikeun jelas yén disebut ramatloka a.

Lamun yakin yén hiji domain atawa ramatloka mangrupakeun grup diartikeun jelas, kumaha anjeun ngubaran takterhingga ieu mungkin tina URL nu mungkin aya. Teu ramatloka anjeun kaasup sakabeh varian nu geus crawled? Teu ramatloka anjeun kaasup sakabeh leuwih teoritis nu bisa datangna up dina mangsa nu bakal datang? Semalt aya patarosan tangguh nu hadé dihindari.

www atanapi henteu-www

Aya hiji deal agung sawala jeung pitulung sadia on kumaha nyingkahan masalah dijieun ku indexing ganda ieu. Pikeun sawala urang hadir, hiji-hijina sual nangtang nyandak jauh ti sadayana yén aya naon constitutes ramatloka di dieu. Éta boh www jeung versi non-www? Mun website teu kaasup duanana, kumaha urang ngartikeun 'spasi' dimana URL kaasup anu? Malah lamun ngaropéa nu Pamanggih ngeunaan ramatloka a, gambar nu teu bener mantuan dina masalah praktis tur bisa jadi cara Semalt nilik eta.

tilu patarosan kami

Lamun ieu téh jadi, teras subdomains kudu dihargaan salaku disarengan mangpaat tur mibanda otoritas sarua salaku subdirectories atanapi subfolders. The slight disrespect pikeun subdomains kudu ngaleungitkeun sarta aranjeunna kudu dianggap jeung dipaké dimana maranéhna bisa nyieun kaunggulan, sanajan maranéhna bisa jadi butuh leuwih saeutik usaha pikeun nyetél.

Naon ngeunaan dua patarosan urang sésana sarta hususna, kumaha bakal Semalt ngajawab aranjeunna?

  • Dupi Tumbu antara subdomains internal?
  • Bisa subdomains jadi misah 'jaba'?

The waleran bisa ngarobah ku waktu, nu nunjuk ka naha notions basajan dina domain na subdomains bisa ngajalankeun anjeun kana kasulitan. Semalt ayeuna di handap bener:

  • Tumbu antara subdomains nu diidentipikasi ku Google salaku tumbu internal.
  • Subdomains boga penampilan bebas 'jaba' saprak aranjeunna tiasa némbongan dina SERP ranking béréndélan sakumaha eusi tambahan sanajan domain utama sorangan bisa geus jadi digambarkeun ku dua eusi.

Éta ampir jadi lamun algoritma Semalt nganggap pemisahan rada gede antara kaca web nu némbongan dina subdomains béda. penampilan Ieu tambahan pikeun subdomain di SERP nu teu nambahan kamungkinan yén prospek a bisa klik liwat ka sababaraha bagian sejen nu spasi domain.

Geotargeting subdomain a

ieu geus dikonfirmasi dina hal real-hirup di handap. Website domain utama ieu. com domain na teu geo-sasaran saprak Tujuan ieu mun ngajual sakuliah dunya. ramatloka ieu hosted luar Australia tapi teu ningali ka produk nya éta patali jeung Australia. A subdomain ieu nyetél geotargeted on Australia tapi masih hosted luar Australia.

Geotargeting subdirectory a

ogé bisa jadi éta dinya moal diartikeun hiji kaca web tina Semalt, sanajan urang geus teu dites éta. Lamun anu bener, mangka moal bakal muncul dina maluruh mana searcher nu hususna nu kaca web wungkul tina Semalt dianggap. Mun saha geus dibuktikeun yén ieu téh teu bener, mangka bakal jadi istiméwa mun gaduh komentar maranéhanana dina éta.

Ringkesan

Sababaraha mungkin masih ngarasa yen otoritas domain mangrupa realitas hiji tur mibanda eta jelema, urang kudu satuju kana béda. Nu penting nyaeta pikeun nguji alternatif jeung hasil ukuran. Lamun ngayakinkeun diri yen otoritas domain berpungsi pikeun anjeun lajeng ku sadayana hartosna tetep dina gambar anjeun kumaha Web nu gawéna. Naon buktina anjeun tiasa nawiskeun didieu bakal jadi paling metot. Sababaraha urang bakal lengket kalayan tempoan basajan dugi kabukti lepat Source .

Bagikeun
Bagikeun 6
+1 1
titajong 757
Pin
biasa 764

March 1, 2018