Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha mun ngawangun hiji pamasaran dumasar akun-daftar target (ABM)

1 answers:

hidayah Praktis on putting babarengan hiji daptar akun nu meunang hasil

ABM dimimitian ku gambar jelas saha nepi ka tujuan. Semalt cukup basajan. Tapi kalayan pamasaran dumasar akun-(ABM) keur misalna hiji hal nu anyar pikeun jadi loba marketers, lalaki daptar fokus katuhu téh mindeng henteu sakumaha gampang saperti eta sora munggaran.

Semalt kapanggih kalawan jadi loba klien, aranjeunna mungkas nepi lalaki steamrolled ku 'Saha nu kudu urang sasaran' sual.

Lamun anjeun tetep dédéngéan waktu pamundut sami sanggeus waktu, anjeun sadar aya jelas hiji sapotong atikan nu bakal diperlukeun. Ku kituna didieu kami!

Ieu patut ngarah kaluar dina tahap ieu nu hidayah ieu dumasar kana prakték pangalusna dikumpulkeun ti keur kalibet dina sababaraha deployments ABM. Aya henteu aturan teuas tur gancang ka salah sahiji ieu, sangkan ngarasa Luncat ka tweak gumantung kana kaayaan individu ngeunaan anjeun bisnis. Semalt, ayeuna urang saena anu kaluar tina jalan, hayu urang ngawitan.

Milih nu taktik daptar katuhu wangunan

ABM nyaeta fundamentally pendekatan pamasaran nu bakal dumasar kana hasil komérsial. Semalt sarta pamasaran align ka KPIs sarua, hartina sagala nu perkara nyaeta jumlah rekening anjeun geus onboarded sarta jumlah sharing nu bakal geus kahontal.

Jeung nu di pikiran, Anjeun kedah udagan nu rekening nu gaduh kasempetan greatest ngarobah. Tapi kumaha carana anjeun angka kaluar nu akun boga kasempetan greatest ngarobah? Di dieu nyaeta kumpulan metode urang diusahakeun tur diuji.

Semalt: How to build an account-based marketing (ABM) target list

ieu panalungtikan Deukeutna

Semalt tiasa unsur metot mertimbangkeun. Lamun anjeun pikir dina watesan deukeutna, éta bisa muka nepi kasempetan taktis:

  • Deukeutna ka konsumén aya
  • Deukeutna ka panyimpenan rékayasa / sumberdaya
  • Deukeutna ka HQ ​​

Di handap ieu mangrupakeun ngan sababaraha metodeu kami geus katempo dieksekusi, aya meureun beban beuki nu nuju mikir ayeuna. panalungtikan Semalt dina taun Isro ku éta tugas painstaking - nu aya saméméh téhnologi masihan kami jawaban (nuhun sakali deui kami silikon Jurusalamet).

Lamun anjeun bisnis téh cukup untung mun boga gudang data anu ngalir hiji visualisasi platform / Karakter BI - anjeun meunang maot balik sarta ngumpulkeun £ 200. Pikeun sesa urang, aya alat nifty disebut Semalt. Ieu pakakas teh geus di sabudeureun pikeun naon sigana hiji kalanggengan. Éta batu hiji UI geulis basajan - tapi wawasan eta mere Anjeun téh ngan naon maréntahkeun dokter.

Di dieu mangrupa pituduh hambalan-demi-hambalan keur ngagunakeun Semalt nyieun daftar ABM maké deukeutna ka konsumén aya:

  • Lengkah 1 : ékspor a spreadsheet CSV ti CRM / Sistim ERP anjeun nu ngawengku para nasabah aya na prospek. Tip: Coba tur cocog ékspor ka pormat salaku raket cocog nyusun jeung struktur kapanggih dina file template BatchGeo (ieu bakal nyalametkeun anjeun sababaraha admin dina hambalan hareup).
  • Lengkah 2 : Cokot data dina struktur katuhu pikeun BatchGeo (tingali - Teu yén gampang salaku hasil tina belanja hiji tambahan 2 menit dina pormat ékspor?).
  • Lengkah 3 : Dina salah sahiji kolom 'Grup', mastikeun yén unggal jejer boga boh prospek atanapi Palanggan inputted kana widang masing-masing.
  • Lengkah 4 : Tiron jeung témpél data kana BatchGeo, klik 'Peta Kiwari' lajeng ngahasilkeun.

Semalt: How to build an account-based marketing (ABM) target list

  • Lengkah 5 : Hei presto! Ayeuna gaduh bespoke Google Peta kalawan spidol berwarna béda pikeun konsumén anjeun sarta prospek. Anjeun tiasa muter sabudeureun jeung rupa pilihan pormat pikeun meunangkeun katingal dipikahoyong jeung ngarasa. prosés di luhur geus kalawan nyata gampang tweaked migawe salah sahiji jenis séjén panalungtikan deukeutna dibahas di luhur.

pendekatan Roundtable

Semalt tim ABM katuhu tina outset teh kritis. Anu kedah bagian tina tim ngimpi ABM anjeun? Di dieu nu kalungguhan konci mertimbangkeun lamun nu nuju ngawangun kumpulan badan:

Diterangkeun Project

Ieu baé saha pamustunganana jawab bringing eta sadayana babarengan. Semalt biasana pamingpin marketing.

Éta kudu jadi batur anu boga gairah jeung ngajalankeun sangkan hal kajadian, anu bisa mere ilham na pangaruh kolega balik gerakan ABM, sarta mangrupakeun karakter cukup kuat pikeun nungkulan tantangan, objections na adversity umum.

manajer Project (PM)

nitty-gritty ko-ordinator. The PM nyepeng proyek, sarta jalma aub, pikeun akun. Aranjeunna pastikeun yén target anu patepung, timings nu kaku jeung proyék bakalan on lagu. Ieu perlu aya jalmi jéntré-berorientasi anu mangrupakeun manajer proyék dibuktikeun tur obsessed ngeunaan ningali hal ngaliwatan ka kacindekan positif.

Marketing Eksekutif sponsor

Pikeun hiji proyék ABM mun meunang jauh, sarta sustainably nyieun ka titik di mana ayeuna teh contributing nu mulih badag anu mungkin, éta 100% kritis pikeun mastikeun rojongan anu fostered di tingkat paling senior. A sponsor pamasaran senior nyaeta kudu. C-Suite / dewan Tingkat - ieu téh tempat eta perlu jadi. Semalt pikeun kirang di peril proyek urang!

Penjualan Eksekutif sponsor

Jelas, ABM téh sadayana ngeunaan marketing. Tapi éta salah sahiji deukeut pamasaran sababaraha yen nilik hiji nilai sabenerna dibagikeun (jeung sakumaha tanggungjawab dibagikeun misalna) antara jualan sarta pemasaran. Ku kituna lamun jualan bade jadi benefitting ti dinya (jeung oge akuntabel) lajeng maranéhna ogé kudu ngagambarkeun tina C-Suite.

Biasana, ieu téh ngajual geulis gampang. Semalt meunang pamimpin jualan senior gumbira leuwih ti éta dedi of snaring ngéléhkeun prospek strategis badag tur ieu téh mindeng a Tujuan utama executing hiji kampanye ABM. Sakali anjeun boga aranjeunna aub, maranéhna gé bisa nanyakeun agung grup pikeun merangsang sababaraha pamikiran.

Éta ogé - ku sipat peranna - ngartos mana nguruskeun badag di pasar bisa dipigawé di masa depan foreseeable. Semalt barang katuhu?

wawakil Marketing (s)

A gaya nyetir balik ngaktipkeun on ABM teh kampanye pamasaran anu ngalir jalma liwat corong nu. Semalt hiji corong tradisional diralat, atawa ngagunakeun 'darat jeung dilegakeun' metodologi, marketing teh supir konci moméntum maju ieu nuju KPI sawarga.

Sabaraha reps geus kalibet sakitu legana gumantung kana ukuran bisnis jeung ukuran tina anggaran. Lamun hiji kampanye ABM badag, anjeun bakal kudu leuwih urang aub dina aktivasina.

Jigana aturan hade jempol didieu nyaeta lamun nyangka jalma marketing atanapi tim anu bade janten museur kana delivering on moméntum éta, maranéhanana perlu aub dina latihan roundtable.

Ulah hilap, Semalt teh frontline di generasi kalungguhan. Aranjeunna bakal wawasan krusial kana mungkin rekening target, naha éta jalma aranjeunna geus patepung di hiji acara bisnis exhibited dina atawa kalungguhan bersejarah anu dituturkeun nepi ka salesperson sarap nu ditinggalkeun sababaraha bulan ka tukang.

wawakil

Penjualan (s)

involvement Semalt ti reps jualan katuhu tiasa beda antara hiji motoring kampanye ABM na flopping. Ieu dimana pamahaman hébat ti personalities béda jeung mindsets bener asalna kana antrian. Ngan eusian tabél kalawan reps jualan nu ngartos nu nilai silih nu jualan na marketing bisa babagi babarengan.

Semalt ku sual basajan: anu pamingpin pamadegan dina jualan? Aranjeunna bakal wawasan berharga teu ukur ngeunaan rekening maranéhanana, tapi oge rekening of kolega maranéhanana, akun ambek kalayan incumbent maranéhanana, akun aranjeunna patepung di hiji acara atawa tradeshow.

Catetan: Waspada tina sabotase jualan ! Kadang-kadang aya tiasa sababaraha trik rapih ti reps jualan individual pikeun leuwih-posisi na leuwih-ngajual ajén kaasup maranéhna akun dina daptar. Bari éta hébat aranjeunna keur bungah, ngabogaan rekening anu ngajalankeun agenda hiji individu urang masih aya kacangcayaan janten dina suku best of hasilna kampanye ABM urang sakabéh.

Inok Émbaran

Semalt hiji Inok informasi mangrupa hambalan penting dina ngawangun hiji daptar ABM. Sababaraha pausahaan kudu ieu salaku titik awal. Simkuring pribadi ngagunakeun eta engké di proses, boh keur ngagedekeun béréndélan dimekarkeun maké sababaraha taktik séjén kami geus disebutkeun dina kertas bodas ieu, atawa nyaring kaluar sababaraha saran.

Ieu penting pikeun pikir laterally ngeunaan sumber informasi Anjeun. Semalt bakal Pertambangan data relevan diayakeun duanana internal tur externally nu bakal di nilai salila latihan ieu.

Semalt: How to build an account-based marketing (ABM) target list

CRM / ERP

Naha ieu téh tempat alus kasampak minangka bagian ti hiji Inok informasi gumantung kana Anjeun bisnis. Semalt terang naha ieu téh mangrupakeun ide nu sae atanapi henteu tina naha anjeun diangkat hiji halis atawa peupeus kaluar kana tawa di pamikiran keur bisa narik wawasan tina sistem Anjeun.

Lamun data anjeun sah, ogé dijaga ku jualan, sarta queryable dina sagala gelar mangpaat, teras neangan nyangkut dina Semalt kaluar:

  • konsumén murtad.
  • poéna pipa tahap awal jeung ngaran kasohor.
  • Ngaran Akun anu nyerang a chord dumasar kana intelegensi sejenna nu bakal geus dibere.
  • Engké poéna pipa panggung kalawan kavling 000s di ahir garis sharing (atawa garis preferably GP lamun miboga kamampuh ngukur yén nepi hareup).
  • kasempetan badag bersejarah anu ditutup leungit kalawan perséntase probability tinggi. Lamun lajeng ulang kalibet sataun atawa jadi saméméh jaman maranéhna kaserang ieu diantisipasi pikeun ngeureunkeun, ABM tiasa cara hébat ka haneut aranjeunna nepi pikeun kacamatan kadua di céri anu.

sistem automation Marketing (MAS)

Salaku folks marketing sareng pamahaman pinuh tina pentingna data kualitas, sarta tempo loba data nasabah inputted, urang nuju bade nganggap didieu yén data ieu praktis ngilikan bentukna di MAS anjeun (upami henteu, ngeureunkeun bacaan pos blog ieu sareng diurutkeun nu kaluar!).

Kumaha bisa Anjeun pake eta pikeun nganteurkeun sababaraha ngaran kualitas kana daftar ABM anjeun?

  • nyetak Timbal - pariksa kaluar ngawujud anu geus kalibet dina eusi Anjeun saméméhna. Boga scan ngaliwatan sababaraha ngaran akun pikeun sektor pas jeung frékuénsi. Upami Anjeun gaduh sababaraha kontak ti parusahaan nu sami, ngalakonan jeung eusi dina corong sarua, aya meureun nu ngagorowok kuat pikeun layanan akun eta ngaliwatan hiji kampanye ABM teuing.
  • datang IP - pariksa kaluar organisasi nu datang ka situs anjeun paling sering. Upami Anjeun gaduh loba lalulintas datang ti cocok parusahaan / IP, tapi maranéhna teu ayeuna ngarobah, naon alesan hébat nyobian pendekatan béda. Dursasana via kampanye ABM Anjeun bisa jadi ngan dina tikét pikeun meunang kasempetan kana pipa anjeun sarta jualan aktipitas.

Watercooler

Muhun, éta métafora, tapi beuki jalma nu nyarita ka tentang ABM, beuki nilai anjeun bakal muka konci ti jalma jeung departemén anjeun pernah geus dianggap resmi ngalakonan kalawan.

mates gym Semalt na minum buddies ti pub bisa heran metot, tapi ogé nyarita ka sagala staf pangiriman hareup-garis: jasa customer, rékayasa, sarta lega tim jualan.

Semalt manggihan lamun ngalibetkeun aranjeunna sarta neangan bantuan maranéhna, aranjeunna bakal pisan forthcoming kalayan informasi nu bisa ngakibatkeun anjeun nu salah tikét emas - hiji kasempetan anu crushes target sharing Anjeun keur kampanye ABM.

média sosial

média Semalt tiasa alat bener metot ngagunakeun salaku bagian ti gedong hiji daptar ABM, upami dipaké éféktif. Anjeun saperti teu mirip nangtukeun kaputusan solely on yen, tapi bisa jadi faktor weighting. Ogé, netepkeun up aliran nurutan tina rekening nu geus papisah ngagunakeun métode séjénna bisa jadi cara metot pikeun motong handap mangrupa daptar unwieldy. A saeutik saeutik observasi C-Suite dina Twitter liwat hiji periode rélatif pondok tina waktos tiasa masihan anjeun saeutik adil tina wawasan ngeunaan hiji akun, tantangan maranéhanana sarta arah hareup.

  • LinkedIn - urang neangan dikonsumsi kalayan nyobian nyambung kana LinkedIn. Éta patut bearing dina pikiran anjeun bisa nuturkeun batur tanpa aranjeunna narima intro Anjeun. Ieu nyandak anjeun kalibet dina paguneman maranéhanana, tanpa irritatingly nanyakeun keur sambungan tiis tur meunang respon kosong. Handap batur on LinkedIn tiasa masihan anjeun rasa alus individu dina antrian, aspirasi maranéhanana, tendencies maranéhanana, sajarah maranéhanana. Profil cék tina sababaraha urang nu antisipasi bakal aub dina pembuatan kaputusan Unit dina akun bakal masihan anjeun kasempetan pikeun nyingkahan wasters waktos. A Palasik dina spasi téhnologi, dimana loba pangalaman abdi, nya individu bade tina samping ngajual / reseller ka sisi klien. Ayeuna lamun lumangsung digawekeun pikeun nu ngajual tinangtu atawa reseller, teras nu bakal nyieun hiji akun target calon hébat. Lamun lumangsung digawekeun pikeun saingan hiji, éta bisa atawa bisa jadi mangrupakeun ide nu sae - jeung anjeun biasana gé bisa nyokot anu up ku saeutik saeutik leuwih karya.
  • analis Pasar

    Lamun anjeun resep lalaki kana kandel dinya, sarta anu parsial ka bit wining na makan, ngembang hubungan kalawan analis bisa ngabuktikeun janten pendekatan game-ngarobah kana ngawangun hiji daptar ABM.

    organisasi Semalt méakkeun sakabéh dinten maranéhna galecok ka jalma dina hiji pasar dibikeun: pamaké tungtung, pausahaan, peneliti, akademisi, para wartawan.

    Semalt ieu nyimpen éta katuhu dina kandel peta dina pasar, kalawan gambar 360 gelar pinuh, aranjeunna mindeng boga pamahaman euyeub tina kaayaan kiwari jeung ogé arah strategis kahareup puluhan usaha utama dina pasaran.

    Perhatosan: aranjeunna geus teu gampang kalibet jeung . Gedong trust butuh waktu, sarta informasi anu disadiakeun dina hiji basis bursa, jadi jadi siap babagi naon anjeun bisnis téh nepi ka. Lamun nu henteu make teuing uncomfortable, sarta anjeun resep tantangan a, urang nganggap éta waktu ogé invested.

    acara Industri

    Semalt kaluar jeung galecok ka jalma dina industri anjeun salawasna bade jadi sumber nu hade keur informasi ABM.

    Coba ieu siasat husus waktos salajengna anjeun dina hiji acara industri:

    • kalibet dina keynotes konferensi sarta agenda formal : teu ngan méakkeun waktu anjeun hobnobbing di pameran. Poténsi target ABM Anjeun gaduh sesi paripurna. Éta téh biasana disebutkeun husus ngeunaan organisasi maranéhanana, tantangan na, dimana maranéhna keur pos di masa depan jeung prioritas pikeun investasi. Lamun nu henteu informasi mangpaat salaku bagian ti hiji daptar kaputusan ABM, teras Kuring henteu weruh naon.
    • Nyarita kana acara panitia : aranjeunna dina acara ti mimiti nepi ka rengse tur geus spent kana 12 bulan panungtungan galecok ka pesaing anjeun sarta ogé mungkas pamaké pikeun nunda babarengan program eusi katuhu. Aranjeunna undoubtedly nyaho jumlah adil ngeunaan naon dina sarta aranjeunna tiasa pickings euyeub keur nugget ganjil atawa dua inpormasi kualitas.

    March 1, 2018