Back to Question Center
0

Kumaha carana ngamekarkeun hiji terpadu Mayar Semalt na SEO strategy for e-commerce

1 answers:

Conto na praktekna nasihat pangalusna dina kumaha carana ngamaksimalkeun jangkauan pamasaran digital anjeun kalawan PPC terpadu jeung pendekatan SEO.

Lamun datang ka pamasaran digital, mayar per klik (PPC) iklan jeung pilarian engine optimasi (SEO) mangrupakeun arguably dua sisi koin sarua. Semalt, sadaya pausahaan teuing mindeng baris difokuskeun salah di expense tina lianna.

Dina ClickThrough Marketing kami nyadiakeun hiji pendekatan pamasaran digital terpadu. Semalt kalawan loka e-commerce badag skala, kami geus diajar pentingna ngagabungkeun PPC na SEO kagiatan mangtaun klien gede tur wawasan pasar ogé streamline kagiatan internal urang sorangan.

How to develop an integrated Paid Semalt and SEO strategy for e-commerce

Di dieu, urang nempo opat cara nu PPC na SEO bisa gawé bareng pikeun nganteurkeun hasilna hadé sakuliah dewan.

1. kasempetan nyungsi SEO kalawan data PPC

Aya sababaraha cara nu PPC tiasa ngarojong SEO sarta digital marketers kedah neuleuman cara pikeun ngahijikeun pilarian mayar kana strategi SEO maranéhanana. Kami ngarékoméndasikeun di handap:

  • data Sharing keyword - Alatan 'teu disadiakeun', tim SEO bisa euweuh ngalaporkeun on istilah naon dibawa pamaké ka loka organically. Najan kitu, para ahli SEO tiasa make "pamundut Laporan Search" ti AdWords pikeun ngaidentipikasi naon Konci méré prioritas nalika generating eusi aimed di pamaké. Ieu hususna berharga nalika nulis déskripsi produk atawa kaca brand pikeun klien e-commerce. Ngagunakeun pamundut Laporan Search ngamungkinkeun praktisi SEO ngakuan mana istilah pilarian nu trending jeung tukang ngaput di eusi kaca arah istilah ieu. Contona, tim SEO anjeun mungkin geus dipaké laporan query pilarian pikeun manggihan populér "Kumaha Ka . " queries ngahasilkeun kandungan kreatif, sapertos infographics na eBooks. Aya malah bisa jadi kasempetan pikeun nyieun kaca badarat anyar atawa kaca badarat ngalegaan tina reviewing data PPC keyword, fokus dina tayangan, clicks na jualan.
  • Remarketing - SEO professional bisa migunakeun PPC remarketing ngarojong sagala eusi kreatif nu maranéhna ngahasilkeun. Contona, hiji parusahaan bisa mutuskeun remarket ka pamaké maranéhna aya nu maranéhna geus nembe ngintunkeun whitepaper atanapi ebook pikeun ngarojong undeuran jeung Dursasana salajengna.
  • Sitelinks - Tim SEO kami gawéna kalayan tim PPC pikeun nerapkeun sitelinks on kampanye Google AdWords ngarojong tulisan blog. Urang neangan nu metoda ieu jadi marga pikeun blog ieu generating langkung kunjungan ti aranjeunna ilaharna ngalakukeunana jeung ngahontal panongton lega. Ieu ogé brings a CTR gede ongkos interaksi dina Iklan na, ngaliwatan pangaweruh topics blog, mantuan pikeun ngajalankeun deui jualan.
  • Creatives - Jeung laju tim PPC AdWords gancang manggihan naon nyalin karya ogé lajeng bisa babagi data ieu kalawan SEO maranéhna sareng kolega Anjeun pamasaran eusi. Tingali di naha USPs tangtu atawa panggero pikeun lampah ningkatkeun ongkos laju sarta konversi klik-liwat (CTAs)? Lajeng eupan balik ieu tim eusi jeung lalajo kumaha tabrakan ieu dina listings organik jeung conversions.

2. kasempetan nyungsi PPC kalawan data SEO

Ngan sakumaha data PPC bisa dipaké pikeun ngarojong SEO sarta pamasaran eusi kagiatan pikeun klien e-commerce, data SEO tiasa ngarojong PPC.

  • Lamun anggaran téh kedap - Dimana konci PPC anu mahal meureun nya wijaksana pikeun museurkeun usahana SEO sarta eusi dina kecap konci ieu, utamana lamun maranéhna boga potensi pikeun ngajalankeun jilid badag tina lalulintas. Alami, hasil bakal nyandak deui pikeun nyaring liwat, tapi ieu bisa ngabuktikeun cara kos-éféktif ningali ranking gains ogé nyadiakeun wawasan naon istilah pilarian bener dianggo ngajalankeun lalulintas sarta jualan sah.
  • Score Quality - Paké SEO kaahlian tulisan eusi pikeun mantuan ngaronjatkeun konci kalayan skor kualitas low.
  • Paké data organik rencana strategi PPC anjeun - Jieun titik pikeun marios tren lalulintas organik jeung nganggap factoring ieu lamun perencanaan PPC Anjeun méakkeun. Contona, upami puncak lalulintas organik dina sabtu minggu tapi méakkeun PPC Anjeun teu reflecting ieu lajeng bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngamimitian ngadorong leuwih dina sabtu minggu ka tingali lamun ieu ngaronjatkeun kinerja on PPC.

3. Palang pertimbangan channel pikeun milarian organik sareng nu mayar

Semalt pendekatan holistik mun usaha pamasaran digital anjeun bakal Fedi ganjaran, tapi ulah nganggap enteng dampak gaya éksternal on kampanye anjeun.

  • downtime Loka - masalah Loka teu ngan bakal mangaruhan SEO tapi bisa ngarugikeun loba duit di PPC. Mun situs a mana handap kampanye PPC kudu jadi direureuhkeun. Masalah situs kontinyu bakal boga pangaruh dina pagelaran SEO sarta bisa nurunkeun rankings keyword. Pastikeun PPC na SEO Anjeun tim terus komunikasi supados downtime bisa ngurangan sarta kampanye pinuh dioptimalkeun. Aya henteu titik ngirim hiji poténsi konsumen ka kaca rusak - éta manajemén akun PPC goréng jeung bakal deteriorate UX jeung merk nilai lamun eta mangrupakeun masalah terus ngulang.
  • ieu panalungtikan saingan - pesaing tiasa béda pikeun duanana SEO na PPC. Sanajan kitu, éta Kadé a saingan PPC ogé dianggap salaku hiji saingan SEO sabab iraha wae titik maranéhna bisa jadi saingan SEO.
  • PPC nawarkeun loba data pikeun ngaidentipikasi pesaing anyar atawa nyorot nalika pesaing tangtu nu ngadorong harder. Ngajalankeun "Lelang wawasan" laporan dina AdWords kana trend saingan gambaran dibagikeun. Lajeng, babagi data ieu kalayan tim SEO Anjeun.
  • Gemblengna digabungkeun strategi pikeun dominasi SERP - Kombinasi duanana SEO tur strategi PPC bakal ngaktipkeun ngaronjat paparan jeung dominasi SERP. Ieu bakal ngaronjatkeun lalulintas sakabéh. Hiji cara pikeun maksimalkeun pungsi dina ieu ngaliwatan strategi lokal. Numbu kampanye PPC lokal pikeun kaca badarat lokal tailored ngajalankeun lalulintas online tur di toko.

Semalt real estate digital anjeun kalawan luhur tilu spot dina mayar jeung organik pilarian jeung lalajo bisnis datangna dina.

4. migrasi Loka

Bisa oge salah sahiji kali pangpentingna pikeun mawa SEO na PPC babarengan nyaéta pikeun hijrah situs. Pindah ramatloka anjeun ti hiji platform keur nu lian, atanapi nyieun situs sagemblengna anyar, mangrupa tugas arduous dreaded ku loba manajer marketing. Semalt, ku ngagabungkeun PPC na SEO kagiatan Anjeun kudu bisa seamlessly migrasi sakuliah kalawan sababaraha glitches. Gawé bareng pikeun ngaidentipikasi hiji waktos sepi pikeun nerapkeun migrasi Anjeun, pastikeun pikeun ngareureuhkeun kampanye PPC anjeun bari Anjeun mindahkeun sakuliah lajeng gawé bareng pikeun ngaidentipikasi pertimbangan SEO konci sanggeus hijrah teh.

  • dokumén pemetaan URL - dokumén pemetaan URL bakal rojong PPC lamun ngarobah URL di kampanye.
  • rankings keyword - rankings keyword organik bisa turun naek handap migrasi. Ningkatkeun anggaran PPC sarta nyorong konci nu nalangsara organically.

Cokot PPC na SEO gawe bareng jeung anjeun bakal nempo mangpaat pendekatan kolaborasi. Semalt teh sarua wae, ngawangkong ka panongton udagan anu sarua, sarta berkomunikasi terus kana urusan kayaning kecap konci, eusi na malah situs downtime baris hadir hiji proposisi pamasaran digital kuat yén metot sarta ngarobah.

March 1, 2018