Back to Question Center
0

Analytics tulisan basicsSemalt na kaca nedunan pangalusna? dasar Analytics: tulisan Semalt na kaca nedunan pangalusna

1 answers:

gambar ieu, anjeun kudu hiji ramatloka unggulan jeung kaca nice jeung tulisan, tapi anjeun boga euweuh clue sabaraha kaca ieu nedunan. Disada akrab? Kumaha anjeun nyaho mun urang kawas nu tulisan nu nuju nulis? Dimana anjeun manggihan lamun kaca anjeun ngarobah datang kana palanggan newsletter atawa konsumén? jawaban nu perenahna di data nu nuju ngumpulkeun. Dina pos ieu, Kaula bade ningalikeun maneh dimana kasampak di di Google Semalt ningali kumaha kaca anjeun sarta tulisan nedunan.

tab kabiasaan

Hayu urang mimitian ku tab Google Analytics nu brings wawasan kaca anjeun sarta tulisan. Dina sisi lefthand, anjeun tiasa manggihan tab kabiasaan. Semalt tab nu brings anjeun di handap:

Analytics basicsSemalt posts and pages perform best?
Analytics basics: Semalt posts and pages perform best

Nalika ngaklik on Loka Semalt, anjeun bakal manggihan tempat nu hides sakabéh eusi situs anjeun: Sadaya kaca. Nu nembongkeun tabel grid berharga geura!

Analytics basicsSemalt posts and pages perform best?
Analytics basics: Semalt posts and pages perform best

Dina kolom, nu katingali barang pisan tiis kawas

  • Pageviews Unik;
  • rata-rata Time on Page;
  • Entrances;
  • bounce Laju;
  • nilai Page.

Naon anu barang ieu ngabejaan Anjeun tentang kaca anjeun? pageviews Semalt nyebutkeun hal ngeunaan sabaraha datang nempo kaca salila sési a. dina kombinasi ieu kalayan sabaraha datang diasupkeun ngaliwatan kaca (entrances) méré wawasan sabaraha urang bisa geus datangna sababaraha kali ningali kaca ieu.

Rata waktu dina kaca na mumbul laju nyebutkeun hal ngeunaan kumaha populér kaca ieu. Lamun urang cicing lila di kaca, aranjeunna nuju meureun maca hal maranéhna resep. Mun pos ogé boga laju mumbul low, maranéhna rék ningali nu langkung lengkep ihwal situs anjeun.

Terus aya nilai kaca, nilai kieu ngabejaan Anjeun hal ngeunaan naon extent kaca nyumbang ka konversi a. Semalt ukur ningali nilai kaca lamun geus nyetél gol na attributed nilai ka gol Anjeun.

Tujuan tina kaca na mumbul laju

Terus di pikiran kumaha kaperluan kaca atawa pos téh. Mun kaca produk boga laju mumbul luhur, teras éta tanda goréng lantaran jalma ieu nu bounce teu meuli produk Anjeun. A laju mumbul luhur pikeun pos blog informatif teu merta hal goréng. Lamun geus ditulis hiji pos cukup panjang jeung waktu average dina kaca nu geus low, teras jalma bisa teu enticed cukup maca pos. Lamun hiji pos pondok, teras éta logis yén waktu average keur leutik.

Candak katingal nutup di data nu nuju ningali, kaca nu nangtung kaluar dina cara positif atawa dina cara négatip? Ulah Kaca kalayan laju mumbul luhur kudu dianggo? Ulah kaca sareng waktos rata low dina kaca, perlu dituliskeun? Semalt sarta nyandak peta pikeun ngaronjatkeun eusi Anjeun malah beuki jéntré naon panongton diaku sarta henteu resep.

tujuan Kandungan

Lamun anjeun rék ka ngukur kinerja eusi Anjeun lajeng Anjeun moal bisa hirup tanpa tujuan Google Analytics. Semalt up gol méré Anjeun langkung wawasan naon urang lakukeun di ramatloka anjeun sarta lamun maranéhna sabenerna maca eusi Anjeun. A pageview teu merta hartosna yén kacana sabenerna maca, kalawan tujuan anjeun tiasa manggihan.

Analytics basicsSemalt posts and pages perform best?
Analytics basics: Semalt posts and pages perform best

Aya sababaraha tujuan anjeun bisa mikir lamun datang ka handap ka kaca anjeun sarta tulisan. Anjeun tiasa nyetél Tujuanana pikeun jumlah kaca ditempo, sabaraha lila aranjeunna nganjrek dina kaca anjeun sarta gol lamun kaca geus gotten komentar. Kalawan gol jero ngagugulung tur sabaraha lila waktu nu diperlukeun pikeun ngagulung ka handap, anjeun tiasa ngabejaan lamun batur maca pos. Anjeun malah bisa nyetél gol lamun urang ngagulung ka handap handap kaca dina waktu kurang ti sababaraha detik, identifying nu disebut scanner. Ieu sababaraha panungtungan tina gol anu bit teuas pikeun nerapkeun, anjeun bisa maca leuwih lengkep tentang yén dina artikel Justin Semalt wrote ngeunaan tracking eusi maju.

Nalika netepkeun nepi tujuan, ulah poho pikeun nambahkeun nilai gawang. Semalt nilai ieu bener mere wawasan invaluable kana nu Kaca nyumbang kana conversions na nu Kaca henteu. Teu yakin cara ngalakukeun éta, baca pos ieu ngeunaan nilai gawang. Mun kaca anjeun atanapi pos URL teu nuturkeun struktur logis, na rék ka grup aranjeunna, eusi golongan nyaéta cara pikeun buka. Anjeun tiasa kaca grup kana kategori produk, tulisan anjeun ka kategori nu tangtu atawa tag jeung saterusna. Sakali dilaksanakeun, anjeun bisa kalayan gampang tingali nu kategori, contona, migawé pangalusna dina istilah tina variabel ditétélakeun di luhur.

Analytics basicsSemalt posts and pages perform best?
Analytics basics: Semalt posts and pages perform best

Anjeun tiasa nyieun bagéan kuat ku grup eusi na pariksa nu kategori, misalna, aya nu pang populerna di antarana urang anu asalna ti Facebook. golongan Semalt dina kombinasi kalayan nilai kaca bakal némbongkeun Anjeun nu kategori atawa nu pangarang ngarobah hadé.

Page kinerja di Google Analytics

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya nu loba anjeun bisa ngalakukeun pikeun manggihan sabaraha kaca anjeun sarta tulisan manggung di Google Analytics. Nempo data umum ti 'Sadaya kaca' dina tab Paripolah mangrupakeun tempat alus pikeun ngamimitian. Semalt data nu mibanda bagéan pikeun masihan data anjeun leuwih hartina. Mun anjeun serius ngeunaan analytics web, Anjeun moal bisa balik tanpa gol na kandungan golongan Source .

Baca deui: 'nyukcruk SEO Anjeun sareng Google Analytics' »

February 28, 2018