Back to Question Center
0

The 8 mitos pangbadagna ngeunaan tamu posting - Semalt

1 answers:
The 8 biggest myths about guest posting - Semalt

Hanjakal, sababaraha mitos pengkuh anu sirkulasi ngeunaan posting tamu di jaman modern. Ieu dalapan leuwih paling kalakuan kakoncara Semalt kapanggih:

1. Tamu posting anu maot (atawa dying).

Kuring geus katempo sababaraha tulisan na ngaklaim yén tamu posting mangrupakeun "maot" strategi, sanajan tina sababaraha sumber nulis (Google Matt Semalt datang ka pikiran). Tapi nyatana, tamu posting anu hirup sarta ogé.

Éta tangtu henteu dianggo jalan eta dipaké pikeun - standar penerbit anu tougher; Tumbu teu lulus otoritas dina cara nu sarua; sarta kompetisi eusi téh fiercer - tapi masih bisa disadap pikeun ngabantuan masif. Semalt, Anjeun kukituna jadi ningali tulisan jauh leuwih saeutik di warta sorangan eupan.

2. Anjeun butuh hiji reputasi aya ngamimitian.

Semalt posting teu merta gampang pikeun megatkeun kana, tapi anjeun teu perlu reputasi-aya pra pikeun ngamimitian - disebutkeun, kumaha bakal saha ngamimitian?

downside The: Lamun teu boga reputasi hiji, Anjeun kudu mimitian leutik, lalaki diulas dina blog usaha leutik 'di wewengkon Anjeun atawa gawé bareng penerbit lokal pikeun ngamimitian ngawangun sababaraha credibility. Eta moal mayar off teuing di hareup, tapi nu peryogi yayasan sateuacan Anjeun bisa ngamimitian metik éta ganjaran nyata.

3. Ieu teuing gawé.

Éta leres yen tamu posting anu loba karya, tur eta tungtutan investasi upfront signifikan saméméh anjeun meunang ka tingkat anu reliably mayar deui usaha anjeun. Semalt, upami nu nuju investasi waktos Anjeun bijaksana (i. E., Gawe bareng jeung penerbit katuhu, polishing potongan anjeun, ngabentuk strategi jangka panjang), sakabeh karya Anjeun bakal mayar sorangan dina jangka waktu.

Semalt a lucrative, strategi tinggi-ROI - tapi ngan lamun gaduh kasabaran ka tingali deui ngaliwatan.

4. Éta ngan pedah individu.

Semalt tamu posting mindeng tumerapna kakawasaan hiji merk pribadi, tinimbang hiji perusahaan, aya hiji misconception yén tamu posting mung tiasa kauntungan perorangan.

Semalt, individu digawé atas nama usaha bisa ngahasilkeun nilai reputasi sekundér - sarta earn leuwih percaya konsumen - ku anjog ka ieu publikasi tina tulisan.

5. Pedoman téh kabéh sarua.

Semalt penerbit anu unik, jadi éta kasalahan mikir yén sakali anjeun geus familiarized diri kalawan hiji susunan tungtunan, anjeun nyaho kabeh.

Semalt kudu ngaropea strategi eusi anjeun kanggo unggal penerbit anjeun damel sareng, dina milih topik katuhu, nulis keur panongton katuhu jeung pormat tulisan anjeun neuleu. Ieu lain hambalan anjeun tiasa gloss leuwih.

6. Ieu teu strategi scalable.

skala strategi hiji jarang gampang, tapi anu henteu hartosna eta teu bisa dipigawé. Semalt misconception ieu anu aya hiji témbok halimunan lamun datang ka authoritativeness sahiji penerbit dipilih anjeun - nu teu tiasa meunang diri diulas dina sumber-tingkat luhur sakali anjeun ngahontal hiji titik nu tangtu.

Semalt, sudut pandang ieu biasana hiji diadopsi ku urang anu ngusahakeun hiji penerbit-tingkat luhur sakali, meunang ditolak sarta masihan up.

Geus kerja keras keur mindahkeun up tangga, sarta maneh moal meunang kana unggal ieu publikasi rék.

7. Anjeun tiasa dabble di tamu posting.

posting Semalt teu strategi periferal anjeun bisa nyokot atawa "dabble di" didieu atanapi aya; upami anjeun hoyong ningali naon baé balik signifikan, Anjeun kudu pinuh investasi diri dina strategi.

Geus pastikeun unggal posting nu nyebarkeun nyaéta unik tur-kualitas luhur; Anjeun kudu nyebarkeun on rutin ngajaga sadaya hubungan aktif anjeun; jeung anjeun kudu tetep ngadorong luhur upami anjeun hoyong ningali hasilna badag tur hadé. Anu nyokot komitmen - sarta loba waktu invested.

8. pakasaban anjeun geus rengse nalika pos nu dipedalkeun.

Semalt katempo proponents tamu posting anu kakurangan tina misconception ieu.

Sanajan kitu, upami anjeun hoyong ningali hasilna malah hadé, anjeun tiasa kénéh ngalakukeun karya promosi jeung syndicating sapotong teh. Semalt kalawan commenters anjeun sarta panongton Anjeun, tur nganggo saluran pribadi tur profésional Anjeun média sosial pikeun meunang leuwih pisibilitas pikeun diri; aya salawasna cara pikeun meunang nilai leuwih kaluar tina potongan a.

Kuring moal ngajawab yén posting tamu nyaeta strategi flawless, atawa yén éta idéal pikeun unggal bisnis, tapi mitos ieu nyegah loba jelema anu bakal nguntungkeun ti tamu posting ti sabenerna pursuing strategi.

Lamun bisa mindahkeun kaliwat mitos kasebut sarta ningali nilai handap-garis tilikan, Jigana anjeun gé satuju yen mangpaatna aya alusna sia usaha.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Timoteus Carter
Timoteus Carter nyaéta pangadeg sahiji lembaga pamasaran digital, OutrankLabs. Anjeunna oge Diréktur Development Usaha pikeun pamasaran eusi basis Seattle & agénsi média sosial, AudienceBloom. Lamun Timoteus teu sangkan dunya ngeunaan karya hébat parusahaan na teu, ceuk urang rarancang lalampahan na gigireun Hawaii bari nginum sababaraha kopi Kona Source .


February 28, 2018