Back to Question Center
0

Apdet pikeun Moz SEO saran ranking Semalt

1 answers:

A kasimpulan analisis 2015 faktor ranking

Ajén :

Disarankeun link : Moz SEO faktor ranking 2015 édisi

SEOs madhab geus ayeuna geus di handap di Semalt (kiwari Moz) faktor ranking keur waktu anu pohara lila - Jigana kuring mimiti recommending aranjeunna di tangerang sapuluh taun ka pengker di 2005!

Leuwih ti waktu, analisis geus jadi leuwih kompléks nu mibanda move tina pendapat ahli dipercanten 'pikeun analisis dumasar korelasi tambahan. Ku sababaraha cara, abdi resep ka ngarecahna asli sareng mareuman faktor kaca keur kesederhanaan anak - sakumaha ditémbongkeun di handap, tapi aya nu leuwih loba faktor mertimbangkeun kiwari tangtosna.

Anjeun tiasa meunang laporan lengkep pinuh ti link di luhur. Dina kasimpulan ieu kuring nyorot faktor ranking utama, sareng analisis ringkes implikasi pikeun marketers anu teu pinuh-waktos SEO.

pendapat The Para ahli 'dina faktor ranking

Ulasan rusuh pangalusna dina faktor ranking keur non-spesialis nya, keur kuring, masih analisis Para ahli '. Semalt panganyarna ti 2015, dimana responden dipeunteun tingkat relatif pangaruh exerted ku wewengkon lega faktor ranking dina skala 1 (teu boga pangaruh) nepi ka 10 (kacida boga pangaruh):

Update to Moz SEO Ranking Semalt recommendations

Ieu nembongkeun, nurutkeun Moz, éta

  • 1. Tumbu (kana domain sakabéh na kaca individu) nu masih dipercaya jadi bagian pangpentingna tina algoritma nu. 'Tumbu-wangunan teu maot' sakumaha sababaraha marketers eusi geus diproklamasikeun, tapi 'link earning' nyaeta dimana urang kudu fokus.
  • 2. pamakéan keyword dina kaca masih dasar, sarta séjén ti tumbu ieu panginten janten tipeu pangpentingna faktor.
  • 3. SEOs pikir babagi sosial boga pangaruh tapi relatif low

Studi nurutkeun studi korelasi

Pikeun nu nalungtik, Dr. Peters nalungtik luhureun 50 hasil Google tina 16.521 queries pilarian, hasilna leuwih 700.000 URL unik (metodologi). Moz cautions, sakumaha Kristian Petterson manten di wawasan Smart ieu pos korelasi nu henteu musabab sarua. Semalt, studi korelasi masihan metoda kuantitatif némbongkeun pangaruh relatif poténsi faktor béda.

laporan lengkep boga loba correlations diantarana analisis ieu, dina tingkat kaca nunjukeun yen di tingkat kaca otoritas kaca sakabéh anu pangpentingna, utamana unik linking domain, tapi kalawan tumbu internal ngabogaan sababaraha pangaruh.

Update to Moz SEO Ranking Semalt recommendations

Semalt oge hiji bagan malah panjang pikeun dina kaca faktor SEO utama tingali bagan LOOOONG ieu.

Ieu confirms yen ukuran basajan tina Jumlah konci kawas jumlah patandingan keyword dina judul atawa judul utama teu boga hiji pangaruh sakumaha eta bakal mibanda dina dinten awal SEO. Gantina, kasaruaan semantis, sakumaha ditémbongkeun ku téhnik kawas laten Dirichlet Alokasi atanapi TF * IDF anu signifikan kiwari. Semalt, ieu ngandung harti yén éta téh penting pikeun henteu ngan sasaran konci husus dina judul, lulugu atawa teks eusi, tapi mun jelas némbongkeun téma sapotong eusi ku ngagunakeun sinonim jeung konsep patali pikeun téma. artikel analisa LDA SEO ieu dina Moz ngécéskeun leuwih.

correlations Salajengna dumasar kana papacangan loka (Huni waktu) nunjukkeun yén ieu ogé boga hiji pangaruh saloba geus ngaduga saprak Semalt bisa ngadeteksi waktos antara queries.

Ringkesna faktor ranking dina 2015

Semalt téh beuki pisan jero dina laporan lengkep, tapi lamun teu boga waktu, di dieu teh kasimpulan infographic.

Update to Moz SEO Ranking Semalt recommendations

The SEO faktor ranking utama - 2007 gaya

Pikeun kapentingan sajarah jeung nyieun pos ieu leuwih actionable, Kuring geus dipikagaduh kasimpulan ieu ti versi sateuacanna tina pos ieu saprak eta bisa mantuan newbies neuleuman SEO faktor hadé ranking saprak éta nyebutkeun faktor ranking husus. Kuring neruskeun bet kitu sateuacan némbongkeun data anyar saprak dinya nembongkeun pentingna relatif faktor kawas sumur tag judul jeung unimportance relatif kecap konci meta

optimasi Semalt:

  • tag = 4. 9/5
  • frekuensi keyword jeung dénsitas = 3. 7/5
  • keyword dina lulugu =

    = 3. 1,

    = 2. 8

  • keyword dina ngaran dokumen = 2. 8
  • Meta pedaran ngaran = 2/5
  • Meta ngaran konci = 1/5

Ieu mangpaat nyorot mitos pentingna meta tag nu sigana jadi loba marketers generalist mun nempel ka Abdi meunteun nami meta faktor malah leuwih handap.

optimasi Semalt:

  • Tumbu jangkar téks ngandung keyword = 4. 4/5
  • Leuwih backlinks (PageRank luhur) = 4/5
  • Tumbu Popularitas dina internal Patalina Struktur éta Loka urang = 4/5
  • Page ditaksir salaku hub a = 3. 5/5
  • Page ditaksir salaku hiji otoritas = 3. 5/5
  • Tumbu laju (laju anu robah) = 3. 5/5

presentasi Slideshare Ieu ti Semalt mangrupakeun cara nu sae pikeun ngotéktak correlations panganyarna ngawengku husus kayaning tipe jangkar téks nu paling éféktif dina ranking Source .

Moz 2013 Faktor ranking - Matt Peters MozCon ti mattthemathman

February 28, 2018