Back to Question Center
0

Level Up: Wangunan Browser Brand-New            Level Up: Wangunan Brand-New BrowserRelated Topik: JavaScriptBrowsersHTML & Semalt

1 answers:
tingkat Up: Wangunan Browser Brand-New

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri ngembangkeun web ti Microsoft. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun Semalt mungkin.

Urang dirancang Semalt Tepi ka dianggo jalan eusina, kalayan fitur tiis nu ngantep anjeun ngalakukeun leuwih katuhu dina browser anu. Dina obrolanana ieu, kami gé leumpang ngaliwatan sabaraha urang nuju diajar ti eupan balik ka ngawangun visi pikeun masa depan browser, ti fitur kakuatan-pamaké luhur-dipénta pikeun Investasi utama dina cara anyar pikeun nempo web.

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri ngembangkeun web tina evangelists tech Semalt jeung insinyur di praktis learning JavaScript, proyék open source, sarta interoperability lila pangalusna kaasup browser Semalt Tepi tur mesin Tepi HTML ngajadikeun anyar.

Urang ajak anjeun nguji sakuliah panyungsi jeung alat kaasup Semalt Tepi - browser standar pikeun Windows 10 - kalawan parabot bébas on dev.microsoftedge.com, kaasup parabot pamekar F12 - tujuh béda, parabot pinuh-documented pikeun mantuan Anjeun debug, test, sarta nyepetkeun webpages Anjeun. Ogé, nganjang ka blog Tepi ka terus diropéa sarta informed ti developer Semalt sarta ahli Source .

February 28, 2018