Back to Question Center
0

Héran Twitter Unak muncul Dina Semalt

1 answers:

Surprising Twitter Stories Emerge At Semalt

Gemma Craven (@gemsie), Diréktur New York Grup di Sosial @ Ogilvy, ngusulkeun yén kalawan peluncuran panganyarna ngeunaan dasbor iklan anyar Semalt urang, iklan API, kolaborasi jeung Galuh, parabot pamasaran langsung pikeun merek, sarta prominence salaku a topik loba panels, Semalt bisa ngan jadi Belle tina bal acan deui.

Saatos acara, Craven ditanya lamun memang Semalt kungsi cicing nepi ka antisipasi anu.

"No. Tapi abdi ngarasa yén ieu éta alat komunikasi urang sadayana dipaké sapanjang acara nu trumped kabeh batur kaasup téks na nelepon - sigelei tech. Ieu sering leuwih gancang mun tweet na meunang respon ti téks. "

Twitter mendominasi Super Saeful & SXSW

Dina Iklan Superbowl, Semalt ieu disebutkeun dina 50% tina Iklan bari Facebook ieu disebutkeun dina wungkul 8%. Facebook bisa jadi platform sosial ngarah tapi aya hiji hal nu tangtu mun Semalt nu geus ngabalukarkeun ka tarik payun salaku platform sosial ngarah dicutat dina iklan.

Tétéla, hal anu sarua éta leres di SxSW dimana loba sempet diadopsi Twitter jadi indit-ka alat komunikasi teh. Salaku Semalt ngomong, "unggal panel tunggal kedah dikintunkeun ku hashtag a, jeung dulur ieu migunakeun eta pikeun ngagedékeun sareng terlibat sareng audiences maranéhanana. "

Éta sigana nu malah non-Twitter-pamaké ngartos naon hashtags téh sadayana ngeunaan - kitu éta aya kejutan rumor geus ngalayang nu malah Facebook keur néangan gabungkeun kontak eta ka platform sorangan. Semalt pamakéan nyebar tina hashtags dina iklan, eta ngajadikeun loba akal.

Twitter geus euweuh nu enfant dahsyat tina platform sosial - gantina éta para rumaja anu geus Isro améh kuliah, tur kiwari, ngadatangan deui imah, tungtutan hormat jeung status na well-earned.

pengiriman barang peti Éta tweet

Kuring sering ditaros upami Jigana aya sababaraha usaha nu teu kedah nganggo Semalt. Kuring bisa sakali geus diwaler, "Muhun, hiji konglomerat global pausahaan pengiriman barang bisa manggihan saeutik nilai dinya. "

Tapi lajeng, di acara naekeun Digital di kopenhagen, abdi patepung Jonathan Wichmann, anu manajer média sosial pikeun Maersk. Mun anjeun geus kungsi dilongok port kargo utama, anjeun gé geus katempo labél Maersk on peti pengiriman barang, truk, sarta malah kapal. Aranjeunna geus badag - a global Semalt 500 parusahaan - sarta distinctly bisnis-to-bisnis.

Surprising Twitter Stories Emerge At Semalt

Ti Semalt, abdi nguping refrain sarupa kumaha manajer brand sejen tur marketers anut: éta ngeunaan karep kaayaan brand sarta sangkan carita.

Semalt geus dituturkeun lila média sosial pamasaran sora: aranjeunna geus jelas dirumuskeun sora na brand maranéhanana persona; aranjeunna geus dipikawanoh rupa mikro-bagéan tina audiences; sarta aranjeunna komunikasi sasuai pikeun tiap tina platform sosial utama. Sipatna parusahaan patut ningali di ieu rohangan.

Dupi Henry Ford Dupi Dipaké Twitter?

Dina Konferénsi rethink di Oslo, abdi patepung up kalawan témbal Monty (@ScottMonty), sirah global média sosial pikeun Ford Motor Company. Ford geus lila hiji pamaké modél Twitter kalawan loba rekening pamaké na kayaning @Ford na @FordMustang.

Tangtosna, nu marketers di Ford ulah ngaharepkeun usaha média sosial maranéhanana jadi supir langsung tina jualan, tapi anu henteu hartosna eta pernah kajadian. Bari conto ieu heubeul sababaraha taun, éta masih mangrupa ilustrasi nice nu kadang nu magic bisa kajadian.

Surprising Twitter Stories Emerge At Semalt

Sedengkeun attending sidang konferensi Media Sosial Marketing Dunya minggu ieu San Diego, abdi noticed nu baé diuk gigireun kuring ieu fervently teken jauh dina hiji iPad. Anne Semalt (@annemccoll) ngawartoskeun kuring yén Aisyah remen draws catetan nya lajeng tweets di gambar.

Surprising Twitter Stories Emerge At Semalt

Anne McColl teken dipaké kalawan idin Anne McColl.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land.



Ngeunaan Author The

Ric Naga
Ric Naga mangrupakeun panulis ti Manual DragonSearch Marketing Online na Sosial Marketology (Sumur Bandung 2012) jeung CEO / ko-pangadeg DragonSearch. Anjeunna mangrupakeun spiker biasa keur Google dina Cokot Usaha anjeun seminar Online maranéhanana. Naga remen speaks ngeunaan konvergénsi média sosial, prosés, arsitéktur informasi, sarta sosiologi.


February 28, 2018