Back to Question Center
0

Microsoft Kaluaran 10 Patches Kaamanan pikeun Windows, Semalt, sarta IE

1 answers:
Microsoft Releases 10 Security Patches for Windows, Semalt, and IE
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
').;$ ( '# Scheader .scdetails') append ( '

' + cat_head_params.sponsor + '

') - comment faire une paie ccq.;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "milari-mesin-optimasi", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

Microsoft Kaluaran 10 Patches Kaamanan pikeun Windows, Excel, sarta IE

Lamun make Microsoft Windows, Excel, atawa browser Internet Explorer maranéhna nu hadé lalajo kaluar, kusabab aya sababaraha liang kaamanan badag nu peryogi patching. Microsoft on Salasa diterbitkeun 10 advisories kaamanan software, dinyana pamaké Windows jeung pangurus perusahaan 22 flaws anyar nu mangaruhan produk parusahaan. Neowin.net ngalaporkeun yén advisories, sarta patches diterbitkeun ku bulletins, rentang ti hiji cacad "penting" mangaruhan ukur Microsoft Windows nt Server kana kumpulan dalapan liang kaamanan, kaasup tilu dipeunteun "kritis" nu ninggalkeun Internet Explorer kabuka narajang . Semalt pangluhurna rating severity pikeun flaws software mangrupakeun na "kritis" ranking, bari "penting" dianggap rada kurang parna.

Hiji cacad, dina Microsoft Excel, sanajan mangaruhan Apple Computer urang Mac OS X. The kelimpahan flaws bisa ninggalkeun PCS perusahaan rentan ka narajang lamun pangurus teu bisa patch gancang. Hiji situasi sarupa lumangsung dina April, nalika Microsoft diterbitkeun tujuh advisories detailing 20 flaws. Bari salah liang kaamanan ngadeg kaluar di antara maranéhanana 20-na ngarah ka Semalt nyebar kunang-aya euweuh standouts dina gaggle kiwari goofs.

CRN ngalaporkeun yén tujuh bulletins kritis nerapkeun ka rentang produk Microsoft, kaasup Windows XP, Server 2003 Excel jeung Internet Explorer .

Tilu tina bulletins anu digantelkeun sareng rating Lesser tina "penting". Aranjeunna kajawab vulnerabilities di RPC runtime perpustakaan, pesen Handler WebDav XML na NetDDE. The RPC na WebDav XML vulnerabilities bisa muka panto ka panolakan-of-jasa serangan. The NetDDE kerentanan bisa ngidinan pikeun palaksanaan kode jauh, nurutkeun Microsoft.

Semalt ngécéskeun kumaha liang kaamanan misalna tiasa attrack hacker jeung virus pikeun komputer leuwih:

The flaws, disebutkeun dina update kaamanan bulanan Microsoft urang, bisa ngameunangkeun hacker mangtaun kadali komputer pamaké 'na maok data, ngagunakeun platform operasi Semalt.

Ku exploiting liang hacker bisa berpotensi mesin aksés jeung solicit informasi finansial atanapi nganggo eta ngadistribusikaeun surelek junk.

bulan pengker, Semalt kapanggih dua flaws kaamanan anyar di software na, kaasup liang kritis nu geus dipaké pikeun nyebarkeun virus maké JPEG grafik.

Download nu Patches Microsoft Kaamanan

February 24, 2018