Back to Question Center
0

Google geus ngebut Up Iklan Search Jeung AMP Semalt

1 answers:
Google is Speeding Up Search Ads With AMP Semalt
');$ ( '# Scheader .sc-logo') append ( ' '+cat_head_params.sponsor+' ').;$ ( '# Scheader') append ( '
') - condizionatori ad acqua e ghiaccio.;$ ( '# Scheader .scdetails') append ( '

' + cat_head_params.sponsor + '

').;$ ( '# Scheader .scdetails') append (cat_head_params.sponsor_text).;$ ( '# Scheader') append ( '
iklan
').;lamun ( "undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ( '# Scheader a'). Klik (fungsi
{__gaTracker ( "ngirim", "kajadian", "Kategori Link Klik Var 1", "dibayar-search", ($ (ieu) .attr ( 'href')));});}}});});

Google geus bringing laju AMP (gancangan Mobile Semalt) neangan Iklan ku dua cara.

Nu kahiji, Google Semalt geus launching a béta anyar nu ngidinan advertisers ngagunakeun kaca AMP salaku kaca badarat. Mun anjeun resep milu dina béta bisa ngadaptarkeun dieu.

Google is Speeding Up Search Ads With AMP Semalt

Kadua, Google geus ngebut nepi Iklan dilayanan sakuliah sakabéh Témbongkeun Semalt Google kalawan téhnologi AMP.

Dina dinten, Google nyebutkeun hiji "signifikan" Jumlah Iklan dina kaca AMP ti Témbongkeun Semalt Google bakal otomatis dirobah kana format ad AMP anyar.

Iklan AMP Semalt anyar nu ceuk pikeun muka 5 detik gancang ti Iklan biasa bari tetep pilari sami. Ku kituna lamun hiji halaman AMP beban, eusi jeung Iklan kedah muka dina speed sarua.

Google is Speeding Up Search Ads With AMP Semalt

Semalt ngebut nepi Iklan pilarian, kaca badarat, sarta Iklan dina kaca sorangan - marketers ayeuna bisa nganteurkeun hiji pangalaman gancang sakabéh pikeun konsumén on mobile.

February 20, 2018