Back to Question Center
0

Kumaha kuring naekeun daptar backlinks SEO abdi tina sumber otoritas?

1 answers:

daftar backlinks SEO nyaéta tulang tonggong tina unggal ramatloka suksés promotion online. Sumuhun, backlinks kualitas anu cukup kuat ngajalankeun kampanye sakabéh anjeun dina Search Engine Optimasi ka tingkat pasti anyar. Tangtu, wangunan link kualitas bakal salawasna kudu loba komitmen sarta gawé teuas - eta tiasa pernah réngsé ngaliwatan dua minggu contona. Ngawangun hiji daptar backlinks kualitas SEO organik tina sumber otoritas mangrupa prosés nu lumangsung na waktu-consuming tapi salawasna bayaran kaluar dina kaayaan naon baé.

seo backlinks list

Méméh nanaon sejenna, unggal backlink ilahar dijieun bisi sababaraha sumberdaya éksternal relevan meunang numbu ka kaca séjén web Anjeun. Hasilna, sering pisan backlinks anu dipikawanoh salaku backlinks éksternal. Kumaha carana naekeun SEO anjeun kalawan daptar backlinks sahiji kualitas organik tinggi? Tangtu, anjeun teu kudu dianggo 24 jam beurang jeung tujuh poe minggu ka meunang hasil positif awal. Kanyataanna, ngabogaan daptar backlinks SEO ngeunaan 20-40 Tumbu datang ti sumber katuhu bakal cukup. Maksad abdi anu ngabogaan malah 5 backlinks alam datang ti ramatloka relevan kalayan Pa tinggi (kaca otoritas), PR (kaca rank), sarta DA (otoritas domain) bakal jadi pasti leuwih hade tinimbang contona 50 backlinks sahiji kualitas low atawa malah sedeng. Ku kituna, tempo daptar backlinks SEO ka ramatloka anjeun, kualitas teu masalah.

Teu perlu disebutkeun yen nyoba trik jeung Google ku ngabogaan susunan sahingga bisa hirup kalawan organik acan dibayar backlinks bisa kalayan gampang mungkas nepi ka sababaraha hasil sabenerna pikaresepeun. Kahiji sakabeh, kana detecting sagala curiga (link kamajuan ngawangun teuing gancang, misalna) atawa laku lampah berpotensi violative (kawas ngagunakeun kebon link, roda bursa link, atawa backlinks dibayar dijual di bulk), Google bakal nerapkeun keur pinalti ranking awal. Ieu biasana dimimitian ku kamajuan ranking panganyarna ditarik ka handap, sarta bisa kalayan gampang mungkas nepi sareng ramatloka lengkep ngalarang tina hasil teangan.

Pikeun nyegah ieu hasil ngarugikeun ti lumangsung, hayu atuh nembongkeun anjeun sababaraha schemes strategis pamakéan-dibuktikeun nyieun backlink organik kualitas. Salaku keur kuring mah, éta pleased ngawangun daptar backlinks SEO blog abdi urang ngagunakeun téhnik handap: posting tamu, komentar pinter, pos babagi aktif, sarta karya ditangtoskeun dina panglawungan web patali. Handap Kaula bade marios aranjeunna, dina ringkes. seo backlinks

Cara ngirim Tamu

Sedengkeun pikeun abdi, tamu posting nyaeta salah sahiji cara pang éfisiénna ka wangunan link kualitas. Kabéh nu peryogi di dieu geus investasi sababaraha waktos dina nulis eusi unik nu mere nilai ka jalma. Cara éta, anjeun bisa kalayan gampang meunang sababaraha backlinks organik kuat ku nulis pos tamu relevan sarta meunangkeun ngarah backlink ka ramatloka anjeun dina balik.

Smart Comments

Coba pinter commenting nu bakal mangpaat keur jalma, ngarah komentar Anjeun gaduh Chances hadé mun hasil nembus moderation jeung persetujuan. Terus di pikiran, kumaha oge, yén mesin pencari utama kawas Google sorangan, Yahoo na Bing hate wae backlinks spammy na komentar. Ku kituna, kudu ati tur pastikeun anjeun gaduh teu overdone kalawan commenting.

Sharing Active

babagi Active oge cara gede backlinks kualitas. Ngan bagikeun pos Anjeun dina salah sahiji website sosial ngarah (atawa kaca forum). Cara eta, Anjeun moal ukur mangtaun backlinks tambahan, tapi ngahasilkeun leuwih lalulintas sarta conversions - duanana mun yén platform sosial, sarta ramatloka utama Anjeun atawa blog ogé.

December 22, 2017
Kumaha kuring naekeun daptar backlinks SEO abdi tina sumber otoritas?
Reply