Back to Question Center
0

Naon anu kasempetan sampurna pikeun ngaronjatkeun backlinks?

1 answers:

Tumbu wangunan mangrupa bagian integral sagala optimasi kampanye salaku tumbu éksternal mawa lalulintas jeung bagi hasil ka ramatloka a jeung ningkatkeun otoritas na di mata mesin pencari. Backlinks ngawula salaku undian pikeun bisnis online, sarta lamun maranéhna asalna ti sumber web nulis, aranjeunna otomatis jadi leuwih kuat sarta masihan situs anjeun nilai leuwih. Backlinks bisa ningkatkeun otoritas kaca sakabéh anjeun sarta trustworthiness sangkan anjeun bisa némbongan dina luhureun SERP pikeun istilah pilarian sasaran.

Sanajan kitu, di alam nyata, teu kabeh backlinks anu dijieun sarua. Éta pisan sababna naha loba pamilik ramatloka heran cara nambahan jumlah backlinks kualitas ka situs web maranéhna. Backlinks anu asalna ti situs reputable nulis jeung dikurilingan ku mantuan eusi basis panalungtikan anu leuwih gampang dibawa dina lalulintas sustainable anu tumuwuh babarengan jeung anjeun bisnis. Nalika ngembang kampanye wangunan link, anjeun kudu sadar sahiji metodeu nu peryogi ulah nyegah hukuman Google jeung situs anjeun ranking serelek.

how to increase backlinks

Pedoman webmaster Google

Samemeh Anjeun mimiti pilari kasempetan pikeun ngawangun backlinks kualitas ka loka, anjeun kudu balik ngaliwatan Pedoman webmaster Google nu ngajelaskeun ka anjeun naon backlinks kualitas luhur anu na nu numbu lila wangunan anjeun teu kudu kaasup dina kampanye optimasi Anjeun. Google niatna ngajak Ngahindarkeun-kualitas low spammy jeung tumbu kaluar. Pikeun ngahukum jelema nu teu nuturkeun tungtunan ieu, Google ngadegkeun update pingguin kawentar yén downgraded situs nu milu dina kagiatan wangunan link curang.

di handap Wangunan link spammy téhnik Google nyatakeun kuduna ulah aya:

  • kurangna eusi aslina atawa eusi pisan saeutik;
  • Tumbu anu disumputkeun dina téks a, kayaning téks dina ukuran font 0;
  • cloaking atanapi deceiving mesin pencari sarta pamaké.

I niatna nyarankeun anjeun cicing jauh ti ieu lila-curang sarta ulah cooperate kalawan sumber web nu ngalakukeun éta pikeun nyegah Tumbu keur dilabélan spam.

Disavow backlinks kualitas-low

Pikeun ngaronjatkeun kualitas profil backlinks, anjeun moal bisa underestimate kakawasaan alat Google Disavow. Disavowing backlinks kualitas ngamungkinkeun anjeun pikeun nyegah keur pakait sareng situs web pihak katilu spammy. backlinks kualitas goréng yén nunjuk ka situs anjeun bisa némbongan dina kaayaan béda. Kadangkala backlinks spammy bisa timbul alatan lampah saingan anjeun ngalawan situs anjeun. Leuwih ti éta, éta ogé kajadian nalika backlinks heubeul jadi sadia alatan hiji rebranding ramatloka. Google ngécéskeun kumaha carana disavow backlinks, ngarah teu dampak rankings Anjeun. Pas geus dicirikeun nu backlinks kudu disavowed, Anjeun kudu nyieun file kalayan daptar diala sarta unggah ka Alat webmaster Google.

Ayeuna, anjeun terang naon backlinks anjeun kedah ulah aya na kumaha atuh eta kalayan bantuan Google, sangkan anjeun bisa neuleuman téknik katuhu pikeun ngaronjatkeun rankings situs anjeun sarta nyieun leuwih backlinks kualitas dina loka éksternal.

Kumaha mun nambahan jumlah backlinks kualitas?

  • sela Panalungtikan dina eusi situs

Ulah ngandeg ngembang ideu anyar keur eusi saperti aya kasempetan salawasna alus anu bisa mantuan Anjeun pikeun ngahasilkeun loba backlinks kualitas anyar. Anjeun kudu neangan sela eusi dina situs anjeun sarta salawasna jadi sadar hiji anyar. Aya sababaraha pilihan pikeun nalungtik sela di eusi situs nu tiasa jadi éksténsif sakumaha ngajalankeun hiji sakabéh Inok loka dimana anjeun make parabot pilarian engine optimasi daptar kabeh URL anjeun atanapi pilari liwat kategori eusi nengetan naon teu disebutkeun ngeunaan acan.

Pikeun neangan kasempetan eusi anyar, anjeun tiasa nganggo parabot panalungtikan keyword profésional béda. Kuring nganjurkeun ngamangpaatkeun Moz Pro sarta Semalt Otomatis SEO . Ngagunakeun parabot ieu, anjeun bisa ngukur rankings pikeun kaca tinangtu nu gaduh konci udagan jeung volume pilarian bulanan keur istilah pilarian ieu.

Pas anjeun kapanggih kaluar kecap konci Anjeun metrics ayeuna, anjeun tiasa mulai neangan konci patali. Related relevan Anyar bakal masihan anjeun hiji kasempetan pikeun nyieun eusi seger pikeun situs anjeun. Pastikeun kecap konci nu tos Anjeun pilih anu maximally relevan pikeun Ecological pasar anjeun sarta boga volume pilarian tinggi (sahenteuna 1.000 per bulan). Sanajan kitu, istilah pilarian ieu teu kudu teuing kalapa anjeun moal bisa migunakeun aranjeunna for teu ngabantuan Anjeun.

  • Tingali for jaba kacida nulis

Pikeun nambahan kakuatan backlinks, anjeun kudu néangan situs web kacida-nulis di Ecological Anjeun. situs ieu kedah jadi pesaing langsung kana bisnis online Anjeun, tapi sahanteuna sawaréh patali Industri Anjeun. backlinks misalna tiasa mantuan Anjeun pikeun narik konsumén poténsial, ngangkat PageRank sarta ngaronjatkeun kasadaran brand Anjeun. Anjeun tiasa pariksa ramatloka urang popularitas, pangkat, hiji angka rata-rata datang na metrics séjén migunakeun Semalt Analyzer Website . Anjeun kedah nengetan hususna ka metrics konci éta némbongkeun naha jaba bakal mangpaat keur ngaronjatkeun backlinks na rankings kaca atawa henteu.

increase backlinks

Anjeun kudu nengetan husus ka fitur ramatloka kayaning:

  • persentase nu datang nu datangna ka ramatloka ti wewengkon béda;
  • dasar metrics Dursasana - laju mumbul, a pamaké waktos spends dina loka, pageviews sapopoé, jeung nu lianna);
  • A persén lalulintas pilarian organik jeung lalulintas rujukan;
  • kecap konci luhur ti mesin pencari.

metrics ieu baris ngahususkeun handap pilarian Anjeun, nyadiakeun Anjeun sareng daptar situs web relevan paling merenah nu boga dampak paling di generating jeung ngajaga backlinks pikeun situs anjeun.

  • Nyokot up ideu eusi

Ayeuna, lamun geus diala daptar sahiji sumber web nu paling merenah nulis, nya éta waktu earn backlinks ti aranjeunna ngaliwatan nyadiakeun eusi seru jeung panalungtikan basis. Tujuan utama ngabogaan kandungan anjeun némbongan di situs web kualitas well-dipikawanoh séjén nyaéta pikeun ngaronjatkeun kasadaran brand anjeun sarta némbongkeun ka hadirin sasaran anyar.

Lamun mutuskeun ngirim eusi Anjeun keur kaperluan gedong link ka loka pasangan sejen, pastikeun eta pakait tungtunan posting tamu na fits pangabutuh panongton Anjeun. Anjeun tiasa pitch jaba séjén gagasan eusi atawa ngalebetkeun sababaraha tulisan tamu.

Ku kituna, upami anjeun bakal nyebarkeun eusi basis panalungtikan kualitas sareng jangkar link relevan pikeun domain anjeun, geusan ngaronjatkeun lalulintas keur situs anjeun sarta tumuwuh reputasi anjeun salaku pamimpin pamikiran diantara konsumén poténsial anjeun, anu bisa ngarobah kana ngawujud Mayar Anjeun.

December 22, 2017
Naon anu kasempetan sampurna pikeun ngaronjatkeun backlinks?
Reply