Back to Question Center
0

Éta mungkin pikeun ménta backlinks kualitas ti loka PR tinggi?

1 answers:

Nalika nyieun tumbu pikeun loka, anjeun perlu nengetan husus ka sumber nu milih pikeun tujuan ieu. Jumlah pangbadagna ti webmasters na spesialis SEO senior ngaku yén backlinks pangkuatna nu ngalihkeun jus link berharga datangna ti jaba PR tinggi, kayaning Google, YouTube, Wikipédia atawa Facebook.

Simkuring bade ngamimitian artikel ieu kalawan asumsi yén anjeun geus boga akun bisnis on Facebook jeung ramatloka atawa sahenteuna kaca badarat pikeun perusahaan.

Ku kituna, sakumaha prakték nempokeun, sagalana anjeun kedah ngahasilkeun loba lalulintas kualitas sabudeureun situs anjeun nyieun eusi ngonpigurasi neuleu ngagunakeun istilah pilarian relevan sarta ngawangun backlinks dofollow tina situs web PR tinggi.

situs High PR neangan backlinks kualitas

Ieu mangrupakeun tugas nyeri mun meunang backlinks kualitas ti otoritas luhur domain utamana lamun nembe dibuka situs anjeun. Najan kitu, anjeun teu kudu nyerah sakumaha aya loba téhnik wangunan link organik tricky anu bakal nulungan anjeun meunang ka TOP tina mesin pencari dina periode pondok.

  • backlinks High PR ti YouTube

YouTube nyaéta platform média populér milik Google. Skor otoritas domain sahiji sumber web ieu téh 10 kaluar 10. Anjeun tiasa meunangkeun backlinks kualitas luhur ti sumber ieu muatkeun video Anjeun aya. Sagalana nu peryogi nya éta nyieun video wincik tentang produk atawa industri dina umum na unggah video ieu dina web. Sanggeus éta, anjeun kudu karajinan hiji pedaran video ngalakonan, kaasup URL situs anjeun dina eta.

  • backlinks High PR ti Wikipedia

Wiki nyaéta salah sahiji énsiklopédia online pangbadagna dijieun kalayan bantuan sukarelawan. Sumber wéb ieu dibedakeun ku otoritas sarta relevansi. Éta pisan sababna naha eta boga pangkat pangluhurna dina Google ku sababaraha queries béda skor Otoritas Wikipédia oge 10 kaluar 10. Ieu mangrupakeun sumber sampurna pikeun ngaronjatkeun credibility sarta pangawasa domain sagala naha éta téh anyar salah sahiji atawa panjang eksis. Aya loba cara pikeun meunang backlinks PR tinggi ti sumber berharga ieu. Sanajan kitu, lamun datang ka verifikasi manual, hal jadi leuwih pajeulit. Sateuacan medarkeun pos sagala, jalma nyata parios tur approve eta. Éta pisan sababna naha backlinks Anjeun bisa dihapus dina mangsa proses verifikasi manual.


Sanajan kitu, aya sababaraha téknik mangpaat anu bakal nulungan anjeun meunang backlinks kuat ti Wikipédia sanajan sagala larangan:

  1. Nyieun kaca anyar dina Wiki, ku teu nyebarkeun nanaon ka dinya. Kanggo sababaraha jaman kaca ieu bakal di panggung draf.
  1. Lajeng pilih kaca Wiki ku sababaraha queries kirang populér paste link situs anjeun leuwih aya. Ieu mungkin pikeun pariksa sagala kaca, éta téh naha sukarelawan Wikipedia saukur malire queries informatif nu henteu populér.
  1. link anjeun bakal muncul dina daptar sumber rujukan.

Eta sia nyebut yen Wikipedia backlinks anu henteu-nuturkeun tumbu. Éta pisan sababna naha Tumbu ti sumber ieu moal mawa Anjeun lalulintas. Najan kitu, pikeun ngaronjatkeun credibility sarta pangawasa sumber web anjeun, éta sasaena mun meunang backlinks tina situs PR tinggi kawas Wikipedia.

December 22, 2017
Éta mungkin pikeun ménta backlinks kualitas ti loka PR tinggi?
Reply