Back to Question Center
0

Kumaha carana ngawangun hiji strategi eusi unggul kawas Brian Dean, Backlinko SEO alat panyipta?

1 answers:

Numutkeun optimasi search engine aturan kabeh sumber web, hususna eusi berorientasi, perlu pikeun ngahasilkeun kandungan dina rutin. Sanajan kitu, naon anu frékuénsi baku pikeun penerbitan eusi? Dina kanyataanana, aya anggapan sapertos frékuénsi baku atanapi idéal lantaran sagalana gumantung kana Ecological Anjeun loka, tujuan bisnis Anjeun, tur panongton sasaran Anjeun. Tangtu, eta tiasa alus keur anjeun nyebarkeun eusi wae anjeun boga hal babagi kalawan umum. Najan kitu, anjeun kudu siap yén dina hal ieu eusi anjeun bakal teu kacida ngaapresiasi jeung gancang diudar.

Dina artikel ieu kuring baris babagi sareng anjeun pikiran kuring dina jejer ieu jeung ngabuktikeun naha "kurang leuwih" strategi eusi ieu alus keur promosi bisnis Anjeun.

Anjeun tiasa meunang loba likes sarta biasa, meunang tumbu leuwih asup sarta mikat lalulintas langkung sasaran ngalaksanakeun "kurang leuwih" pendekatan. Brian Dean, nu boga alat Backlinko SEO, geus dieksekusi strategi eusi pikeun éfék hébat. Anjeunna geus diterbitkeun jumlah kawates tulisan SEO ngaliwatan sababaraha taun panungtungan. Sakabéh tulisan ieu geus disetir loba lalulintas sasaran pikeun loka sarta dijieun salah sahiji sumber web paling nulis dina web. Sababaraha tulisan na deserved 3 sarébu biasa na leuwih ti dua ratus Tumbu organik tina sumber relevan jeung nulis. Ku kituna, anjeun tiasa ningali, Backlinko SEO boga alat geus hasil dilaksanakeun "kurang leuwih" pendekatan eusi.

"Kurang leuwih" eusi strategi

"Kurang leuwih" strategi eusi merlukeun ieu publikasi eusi wungkul kualitas luhur panalungtikan-dumasar. Anjeun kedah kalibet pamaké kalayan jenis ieu kandungan jeung tetep perhatian maranéhanana saacan ieu publikasi Anjeun salajengna. Éta nyandak anjeun ngawangun hiji panongton ngaliwatan demonstrating kaahlian anjeun sarta reputasi.

strategi eusi basajan, tapi kreatif ieu merlukeun:

  • -kualitas High, eusi unik tina ieu panalungtikan pikeun studi kasus;
  • eusi Referenceable;
  • eusi komprehensif kaasup curation;
  • formulir Long teks;
  • naskah nu basisna Panalungtikan;
  • fokus Strong on Gedekeun jeung promotion.


"Kurang leuwih" strategi sampurna jas pikeun maranéhanana webmasters anu nyieun hiji aksen on kualitas eusi aranjeunna nyebarkeun tinimbang kuantitas. Nalungtik tur nyieun eusi kualitas luhur sabulan sakali tiasa nyandak deui waktu jeung usaha ti medarkeun sababaraha tulisan per minggu.

pendekatan ieu teu cocog kanggo sagala sumber web. Contona, teu make akal pikiran ngagunakeun keur hiburan atawa blog atikan atawa media sosial saperti platform ieu merlukeun publikasi langkung sering.

Salaku I Miki disebutkeun samemeh conto best of "kirang anu leuwih" strategi eusi téh Brian Dean publikasi dina ramatloka Backlinko SEO. Anjeunna ngahasilkeun artikel referenceable panalungtikan basis na na unggal 4 minggu kapayun. Sanajan kitu, sanajan penerbitan eusi carang ieu, pamaké kasampak maju ka artikel seger na.

Statistik némbongkeun yén Brian Dean pendekatan penerbitan eusi téh resultative salaku rata jeung median biasa pikeun sakabéh 53 tulisan anu incredibly tinggi. Jumlah rata biasa nyaéta 2.490, sarta median nyaeta 1.280. Jumlah rata-rata linking domain unik oge heran - 275 per pos na 175 per median. Sakabéh tulisan di komplek geus katarik ampir 4 juta nu datang na 11 juta kaca pemirsa. Ieu nunjukeun kumaha pendekatan pinter kampanye pamasaran eusi drastis bisa ngarobah metrics ramatloka sarta ngangkat otoritas ramatloka dina pasar digital.

December 22, 2017
Kumaha carana ngawangun hiji strategi eusi unggul kawas Brian Dean, Backlinko SEO alat panyipta?
Reply