Back to Question Center
0

Éta mungkin mun meunang backlinks dofollow kalawan daptar HQ bébas?

1 answers:

artikel ieu dirancang némbongkeun webmasters cara panggampangna pikeun ngawangun kualitas luhur ulah nuturkeun backlinks. Aya trik heubeul, tapi aya nu masih berpungsi jiga magic keur unggal boga ramatloka anu hoyong jieun otoritas luhur backlinks dofollow pikeun ménta langkung relevan sarta lalulintas sasaran. Hayu urang mimitian ku sababaraha téori dasar ngeunaan wangunan link.

Naon nu backlinks di SEO?

Backlinks anu Tumbu nu nunjuk ka situs anjeun ti sumber web lianna ngaliwatan saluran béda. The blog nulis leuwih sejen anu mentioning atawa handap URL situs anjeun, beuki kualitas éta bakal masihan ka situs anjeun. Backlinks ngawula salaku hiji ranking faktor SEO ti mana anjeun bisa pangkat naon istilah pilarian sasaran anjeun gancang lamun ngawangun sababaraha tinggi atawa sahenteuna backlinks kualitas sedeng. Tumbu asup gaduh dua subkategori - backlinks dofollow na nofollow. Éta signifikan ngartos beda antara dua kategori ieu ngawangun kampanye wangunan link unggul.

  • backlinks Dofollow

backlinks Dofollow jalma nu masihan link loka URL Anjeun sareng tag nu tangtu, f. e. (Rel = "dofollow") atanapi ku link basajan ogé hartina backlink dofollow. jenis ieu backlinks mibanda nilai tangtu ka sumber web numbu kaluar mindahkeun sadaya lalulintas nu asalna liwat ka kaca web.

  • backlinks Nofollow

Nofollow backlinks jalma nu masihan link URL sumber web Anjeun kalawan no- tag handap, f. e. (Rel = "no-nuturkeun"). Éta signifikan nyelapkeun tag rel lamun teu hayang nuturkeun batur link.

Ayeuna, lamun anjeun terang beda tina Tumbu dofollow na nofollow, nya éta waktu ngabahas kasempetan pangalusna pikeun nyieun daptar backlinks dofollow.

Cara pikeun nyieun daptar backlinks dofollow

Aya sababaraha cara praktis sarta bébas sangkan bundles tina tumbu asup tur ningkatkeun kaca rank situs anjeun.

  • Facebook

Ieu hiji metodeu efisien wangunan Tumbu nu teu bisa malire. Facebook mangrupakeun PR9 (ampir pangluhurna salah) situs nu bisa ngabantu situs anjeun ménta otoritas leuwih ti Google.

Pikeun menangkeun backlinks on Facebook, Anjeun kudu nambahan HTML statik jeung kaca. Eta mantuan pikeun nyieun tab iframe custom hébat. Ku cara eta, anjeun bakal muka hiji tab Kaca nu Anjeun kudu milih Kaca Facebook Anjeun. Sanggeus éta, anjeun bakal kedah klik Setup Tab jeung alihan aplikasi HTML statik anjeun ku indéks handap. bagian html. Di dieu nu peryogi pikeun nambahkeun kode HTML, inserting aya URL relevan situs anjeun. Nepi ka rengse prosés ieu, anjeun perlu klik Simpen na tombol Nyebarkeun. Ku kituna ayeuna anjeun gaduh hiji backlink dofollow luyu tina salah sahiji platform média sosial nu pang populerna.

  • YouTube

Salaku aturan, YouTube méré backlinks nofollow. Sanajan kitu, aya kénéh sababaraha kasus anu bakal nulungan anjeun ngahontal daptar backlinks dofollow Anjeun sareng salah sahiji tinggi link asup deui PR. Anjeun kudu neangan sababaraha luhur rengking video YouTube nu patali jeung eusi ramatloka anjeun lajeng masihan Tumbu anjeun dina komentar anu eta.

December 22, 2017
Éta mungkin mun meunang backlinks dofollow kalawan daptar HQ bébas?
Reply