Back to Question Center
0

Kumaha atuh nyaho ngeunaan backlinks SEO luhur ngawangun ramatloka kuring?

1 answers:

Naha anjeun terang kunaon backlinks kacida pentingna dina SEO? Masalahna nyaeta loba teuing jalma wawuh jeung hiji topik Tumbu web kualitas yakin yén maranéhna téh ngan contributing ka putusan ahir Google on awarding posisi ranking pilarian - pikeun unggal ramatloka, blog, jsb. Tangtu, saran sapertos manten make rasa. Kanyataanna kitu, studi panganyarna reconfirmed yen profil link inbound organik unggal ramatloka urang (disebutkeun, backlinks SEO luhur) sabenerna diantara luhureun 3 faktor pangpentingna dianggap ku algoritma ranking pilarian canggih Google.

top seo backlinks

Tangtosna, nu pentingna preeminent of backlinks kualitas anu well-dipikawanoh ku saréréa kalibet dina industri tina optimasi pilarian. Tapi ayeuna pangaruh pamungkas maranéhanana geus jadi sanajan kuat ti kantos saméméh - éta naha anjeun kudu nyaho kabeh ngeunaan konsép backlinks SEO luhur, equity SEO, equity backlink sarta jus link. Pikeun masihan anjeun gambar pinuh tina Search Engine Optimasi na Tumbu web, Kaula bade mimitian ku sababaraha terminologi dasar.

Naon ngajadikeun konsép backlinks SEO luhur?

Kahiji sakabeh, hiji istilah "backlink" nangtung pikeun hiji tumbu asup ti ramatloka pihak-katilu, blog, atawa meureun sagala sumber online sejenna kapanggih di internet. Hareup, kecap "luhur" ngajelaskeun ciri atawa kualitas kinerja kuat backlinks - ti panempo SEO. Barina ogé, kecap "SEO" hartina web sapertos numbu rankings engine pangaruh pilarian - boh dina alus-goréng, atawa positif-négatip, sarta sakapeung malah dina cara nétral. Kanyataanna, kinerja sabenerna backlinks di SEO umum gumantung kana set faktor utama jeung konsep dibahas dihandap.

SEO Equity & Patalina Sari buah

Hayu urang ngabayangkeun dunya dina Web salaku sistem global diwangun ku hiji angka gede pisan tina situs interconnected na kaca web. Jeung sagalana aya dina gerak aya - Eusi web terus ngembang bisa kapanggih ku ngaronjatna jumlah pamaké - beuki loba jalma nu nyieun pamakéan éta, maké, babagi, jeung linking ka dinya. Cara éta, unggal ramatloka, sarta blog nembongan aub dina prosés kagiatan nyieun na dikabaran deui kaca otoritas, PageRank, sarta otoritas domain.

  • equity SEO sahiji ramatloka anjeun condong jadi disebut poténsi ranking na sakabéh - diwangun ku nilai total kaca na domain otoritas, dijieun ku kakuatan gabungan tina backlinks SEO luhur. Putting eta dina basa Inggris polos, equity SEO nyaeta pangabisa ramatloka anjeun kana pangkat ogé on SERPs Google. Éta pisan.
  • Tumbu jus (a. k. a. link equity) umumna katempo ku para ahli optimasi salaku "sawaréh" tina equity SEO sakabéh. Salaku keur kuring mah, ngakuan konsép jus link salaku "jumlah" tina equity SEO redistributed nalika dua kaca web misah neangan dihijijeun. Ku kituna, jus link nyaéta aliran equity SEO - ditransfer ti ramatloka host sarta diliwatan kana tujuan udagan.

seo backlinks

Barina ogé, di dieu mangrupakeun garis handap pikeun konsép backlinks SEO luhur. Kanyataanna, sagala istilah dasar disebutkeun samemeh (i. e. , Equity SEO, link equity sarta jus link) anu téori ku masarakat SEO - ngan ngartos kumaha Google sabenerna jalan. Kanyataanna, aranjeunna bahasa sahiji optimasi modern, teu search engine Google. Dina kecap basajan, duanana Google sorangan, sarta na webmaster Akademi geus pernah dibéré sagala rujukan pasti kana masalah sabenerna hipu kieu. Ku kituna, abdi miharep intro ringkes kuring ngeunaan backlinks SEO luhur bakal jadi mangpaat pikeun anjeun, sahenteuna nepi ka mibanda eta pikeun mimiti jelas keur beuleum jero anjeun hareup kana dunya tina Search Engine Optimasi.

December 22, 2017
Kumaha atuh nyaho ngeunaan backlinks SEO luhur ngawangun ramatloka kuring?
Reply