Back to Question Center
0

Naon anu cara pikeun ménta bébas tapi efektif backlinks dofollow?

1 answers:

Pikeun meunang backlinks dofollow pisan signifikan dina istilah tina optimasi search engine. Aranjeunna ngawula pikeun ngangkat kakawasaan sumber web anjeun dina hasil teangan. Everybody weruh yén Google méré nilai leuwih ka dofollow backlinks, mindahkeun ngaliwatan éta lalulintas kaca wéb.

Aya loba pendatang dina pasar digital anu keur néangan cara basajan pikeun nyieun tumbu inbound ka situs web maranéhna. Sanajan kitu, tebih ti sakabéh téhnik wangunan link ieu nuturkeun tungtunan ranking Google. Hasilna, webmasters inexperienced boh meunang hasil naon ngeunaan lalulintas sarta rankings atawa meunang sangsi ti mesin pencari.

Dina artikel ieu, Abdi hoyong bagikeun sareng anjeun sababaraha métode mangpaat tur dipercanten pikeun meunangkeun backlinks dofollow sarta ngangkat posisi Anjeun di kaca hasil teangan. Muga, téhnik wangunan link ieu baris mantuan anjeun meunang leuwih lalulintas ti mesin pencari.

Kahiji sakabeh, hayu urang bahas kumaha carana urang tiasa ngabedakeun antara backlinks dofollow na nofollow.

Kumaha mun pariksa jenis backlinks anjeun gaduh?

Ieu signifikan uninga beda antara jenis ieu tina Tumbu inbound sabab mibanda nilai béda pikeun ramatloka optimasi search engine.

Tumbu Dofollow anu Tumbu nu boga "ngalakukeun" tag dina struktur jeung mindahkeun jus link maranéhanana ti hiji sumber web ka sejen. Dina cara sapertos ieu, backlinks dofollow dijieun tina situs web PR tinggi lulus sinyal berharga pikeun sumber numbu, némbongkeun Google hiji pangawasa sumber ieu sareng nilaina keur pamaké.

Pikeun pariksa naha anjeun meunang backlinks dofollow atanapi henteu, anjeun ngan perlu klik dinya tur pilih mariksa unsur. Contona, kodeu HTML tina link dofollow Sigana mah Google, sarta nofollow Google.

backlinks Dofollow anu leuwih mangpaat dina istilah wangunan link sakumaha aranjeunna ngabantu situs anjeun ka pangkat tinggi di hasil teangan jeung ngabantu pikeun ngaronjatkeun otoritas domain, otoritas kaca anjeun sarta PageRank. Leuwih ti éta, maranéhna ngabejaan mesin pencari ngeunaan kualitasna alus sarta relevansi tina eusi Anjeun.

Cara pikeun meunang gratis PR tinggi backlinks dofollow

  • Paké Commentluv

Commentluv mangrupakeun plugin WordPress populér nu fungsi nyieun tumbu Anjeun dofollow dina komentar di Commentluv sangkan Blog. Anjeun bisa manggihan blog sapertos sacara manual nganggo frasa hususna dina Google (misalna - "téhnologi commentluv blog," "blog Kaséhatan commentluv," "keyword Anjeun hoyongkeun dieu + commentluv blog," jeung saterusna.

  • Cara ngirim Tamu

Anjeun tiasa ngawangun backlinks dofollow relevan ngaliwatan tulisan blog. Munggaran sadaya, Anjeun kudu neangan patali ka blog Industri anjeun atanapi panglawungan nu ngidinan tamu posting. Sanggeus éta, anjeun kudu ngahubungan nu boga blog jeung nanya anjeunna ngeunaan ngeposkeun eusi Anjeun kalawan tumbu dofollow. Nepikeun pos tamu anjeun, sarta dina pos, anjeun bisa numbu sababaraha artikel seger Anjeun. Pikeun manggihan kualitas blog tamu di Ecological anjeun, anjeun tiasa ngalaksanakeun panalungtikan Google atanapi ngagunakeun MyBlogGuest néangan platform.

December 22, 2017
Naon anu cara pikeun ménta bébas tapi efektif backlinks dofollow?
Reply