Back to Question Center
0

Kumaha carana nyieun backlinks dofollow di satengahing jalan?

1 answers:

Backlinks téh penting pisan pikeun sagala usaha online. Webmasters nu geulis melang mun meunang backlinks ka kaca web maranéhna sabab bisa nyumbangkeun usaha SEO sarta ngangkat hiji pangkat ramatloka. Dina lampu ieu Google panungtungan ranking apdet, nu boga ramatloka sieun nyieun backlinks kualitas-low sakumaha bisa ngabalukarkeun rankings teundeun na subsequences hukuman Google sejenna. Éta pisan sababna naha kabeh webmasters keur pilari sumber web PR tinggi mun ngawangun backlinks on aranjeunna. Jumlah sumber web misalna nulis ngan bisa laksana, sarta éta tangguh pikeun ménta kasempetan wangunan link ti aranjeunna. Sanajan kitu, lamun geus teu mungkin pikeun perusahaan pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jeung jaba PR tinggi, teu alesan kalibet dina téhnik wangunan link spammy. Gantina eta, anjeun kudu néangan cara deui tricky séjén pikeun ngalakukeun backlinks PR tinggi. Dina artikel ieu kami baris ngabahas kumaha carana ménta backlinks tina situs PR10 Wikipedia.


Leuwih ti taun, Wikipédia geus jadi masalah badag pikeun paling marketers sakumaha anu kasebut ampir teu mungkin keur overrank sumber ieu dina Google. Sanajan kitu, saingan langgeng ieu bisa mawa manfaat keur anjeun bisnis dina bentuk Tumbu asup kualitas. Wikipedia bisa dipaké ku marketers eusi ka duanana assists kalawan optimasi search engine sarta nyumbang kana misi sumber atikan panglegana.

Jalma sering salah harti peran backlinks on Wikipedia. Kalobaannana pikir yén éta téh cukup pikeun nambahkeun tumbu maranéhna pikeun "Tumbu éksternal" bagian lamun eusi anu mangrupa relevan pikeun industri website maranéhanana. Najan kitu, dina kanyataanana, teu masihan pangaruh naon pisan. Upami Anjeun gaduh pendekatan pinter nambahkeun backlinks anjeun ka Wikipédia, eta bakal mawa anjeun loba hasil positif. Sabalikna, bisa ngabalukarkeun loba masalah, kaasup ngabogaan domain ditambahkeun anjeun kadaptar salaku spam sarta ngalarang tina Wikipedia.

Dina artikel ieu, kuring baris babagi sareng anjeun sababaraha lila pangalusna dina backlinks Wikipedia. Ku kituna, upami dipidamel neuleu, bisa kénéh janten manfaat gede situs optimasi search engine Anjeun.

Kumaha kudu backlinks robah dina Wikipedia leuwih dékade panungtungan?

Wikipedia diawalan dina 2001 salaku sumber web atikan pangbadagna di dunya. Dina jangka waktu nu backlinks purchasing jeung téhnik wangunan link spammy séjén éta teu jadi populer. Éta pisan sababna naha ieu diwenangkeun for urang ka dulur nyieun backlinks dofollow on Wikipedia. Sanajan kitu, ku weighting beurat Google Wikipédia na backlinks anak, webmasters éta gancang nepi kana efek SEO. Saprak waktu éta, Wikipédia geus robah hiji dangong pikeun nyieun backlinks dofollow dina kaca na. Pikeun nyegah panarajang spam masif jeung tungtunan palanggaran Google, Wikipédia ngamungkinkeun nempatkeun ukur Tumbu nofollow nu teu mindahkeun naon jus link. Sumawona Wikipedia nyiptakeun backlist kalayan Tujuan ka meungpeuk domain maranéhna dianggap spam.

Sanajan backlinks nofollow gaduh éfék kirang on SEO ti leuwih dofollow, Wikipédia backlinks kénéh sababaraha paling kacida nungtut dina pasar digital. Ieu bisa dipedar ku PageRank luhur sumber ieu sareng sikap ditangtoskeun Google kana Tumbu ti sumber ieu.

December 22, 2017
Kumaha carana nyieun backlinks dofollow di satengahing jalan?
Reply