Back to Question Center
0

Kumaha carana ngawangun backlinks kualitas alus?

1 answers:

Dina dinten urang, boga ramatloka kapaksa bajoang pikeun posisi TOP dina kaca hasil pilarian salaku persén kompetisi pisan tinggi. Janten ditingali di kalangan sababaraha situs Ecological patali, Anjeun kudu nyieun optimasi kampanye unggul sarta nyieun hiji profil link kualitas. Kusabab waktu update rankings Google panungtungan, eta janten saeutik saeutik tangguh pikeun ngawangun Tumbu ka situs anjeun. Kiwari, Google mastikeun ngaevaluasi kualitas tumbu inbound, prizing ngan maranéhanana backlinks anu asalna ti sumber web nulis. Éta pisan sababna naha kabeh webmasters maju-pilari kudu sadar ngeunaan dimana ngawangun backlinks pikeun ngahontal efisiensi pangluhurna. Dina artikel ieu kami baris ngabahas téknik éféktif pikeun meunang backlinks kualitas alus jeung faktor nu bisa nulungan anjeun ngangkat Jumlah Tumbu asup.

Cara pikeun ménta backlinks kualitas alus

  • Backlinks tina sumber web reputable

Kahiji jeung paling signifikan faktor nu nangtukeun kualitas tumbu asup mangrupa otoritas sahiji sumber ti mana Tumbu ieu nu datang. Contona, lamun boga al sahenteuna sababaraha backlinks tina sumber web otoritas luhur maranéhna bakal mawa anjeun jus link langkung lajeng sababaraha tumbu inbound tina situs web kualitas-low. Ieu bisa dipedar ku Google kasadaran kualitas eusi atawa outbound Tumbu ti loka reputable sapertos. Sagedengeun ti eta, dua Google faktor ranking nangtukeun hiji kualitas sumber web - Otoritas Page sarta Otoritas Domain. Mun hiji sumber web ngabogaan luhur metrics Pa sarta DA, Google baris pangkat eta luhur dina SERP, mere eta leuwih amanah. Mun Tumbu inbound Anjeun némbongan dina jenis ieu loka, maranéhna bakal mawa loba jus link kualitas ka kaca wéb anjeun. Mariksa naha Tumbu anjeun nempatkeun dina sumber web nulis atawa henteu, anjeun bisa nerapkeun alat Semalt Web Analyzer.

  • Backlinks ti kaca PR tinggi

PageRank (PR) fungsi minangka patokan pikeun evaluating ranking unggal ramatloka urang dina mesin pencari nu dituduhkeun ku Google. Situs nu pangkat on TOP nu mibanda sahanteuna 9PR tur mibanda loba kualitas pikeun pamaké. Kusabab 2012 PageRank teu jadi pangaruh nya éta beforehand, tapi masih boga fungsi minangka standar pikeun assessing hiji kualitas sumber web na reputasi na di mata pamaké sarta mitra industri. Sacara standar, backlinks ti 9 atanapi 10PR jaba kayaning Wikipédia, YouTube, Facebook, jeung saterusna, bisa mawa loba jus link kualitas pikeun kaca situs anjeun. Sanajan kitu, teu salawasna gampang pikeun ménta Tumbu asup tina jenis ieu sumber web. Sanajan kitu, aya sababaraha téknik tricky anjeun tiasa nerapkeun (anjeun bisa maca ngeunaan aranjeunna dina artikel kami saméméhna "Kumaha pikeun ménta daptar Dofollow Backlinks Pikeun Free?"). Kuring nyarankeun anjeun teu wasting waktu anjeun dina nyoba nyieun tumbu dina N anyar / A website PR atanapi henteu relevan pikeun Ecological low situs PR Anjeun. Anjeun moal meunang naon hasilna positif ti eta malah ngangkat Google wariness arah domain Anjeun.

  • Backlinks ti kaca eusi sarua

Lamun teu bisa ngawangun Tumbu Anjeun dina situs web PR tinggi, Anjeun kudu sahenteuna nyieun eta on Ecological loka patali jeung eusi anu sarua topik. Contona, lamun blog anjeun ngeunaan optimasi search engine, Tumbu anjeun dina blog pamasaran bakal béda alam. Malah lamun blog a boga otoritas tengah, backlinks anjeun bakal dievaluasi sakumaha relevan sarta kualitas. Éta pisan sababna naha sateuacan ngadegkeun hubungan pasangan kalayan website sejenna atawa blog, pastikeun aranjeunna sahenteuna rada tingal Industri Anjeun.

December 22, 2017
Kumaha carana ngawangun backlinks kualitas alus?
Reply