Back to Question Center
0

Kumaha ngadominasi Amazon daptar rank jualan?

1 answers:

Amazon teh panggedena e-commerce portal di dunya. Unggal dinten jutaan jalma sangkan purchases on platform ieu, raising nu sharing tina sellers individu jeung kauntungan Amazon sakabéh. Raising rank jualan Amazon anjeun dina daptar hasil teangan bisa nyata ngaronjatkeun pisibilitas brand anjeun sarta naekeun sharing. Meureun cara pangalusna pikeun ngaronjatkeun ranking jualan téh mun ritel pangalusna-di-kelas produk pikeun harga lumrah. Leuwih ti éta, produk Anjeun kudu sok aya di stock - derby hatinators. Faktor ranking lianna kayaning pangalaman alus teuing pamaké urang pilarian, pengiriman barang gancang, sarta pangiriman ngan gumantung kana Anjeun. Chairil Anwar ieu bakal ngawula ka salaku métode paling sustainable pikeun ayana kuat Amazon Anjeun.

Sanajan kitu, di luar dina sambarangan pitch primér, aya sababaraha saran anu leuwih Anjeun kudu sadar ngeunaan. Dina artikel ieu kami baris ngabahas métode anjeun kudu nyobaan ngaoptimalkeun strategi anjeun raising rank jualan Anjeun.

cara Praktis ngadominasi Amazon daptar rank jualan

  • komunitas deal

Mun Anjeun hoyong naekeun jualan anjeun dina Amazon, anu variasi sampurna bakal ngagunakeun sumber lalulintas tambahan kawas komunitas deal. Aya loba komunitas forum shoppers Amazon anu evaluate poéna sarta nyadiakeun batur kalawan saran dimana jeung iraha aranjeunna tiasa ngadamel deal alus. anggota komunitas sapertos pisan alus dina nyungsi barang pangalusna pikeun harga lumrah. Ieu guys moal manggihan sagala kasalahan bedah, promosi wae, sarta kasempetan. Ulah leungit kasempetan Anjeun pikeun diobral beuki jadi anggota salah sahiji komunitas deal populér. Pastikeun diskon anjeun anu cukup signifikan sangkan shoppers deal nyandak bewara aranjeunna. Mun produk Anjeun aya di kualitasna alus sarta boga harga alus, anjeun bakal bisa niténan spike jualan penting tur gancang.

  • hacks pilarian Produk

Salaku Anjeun meureun geus noticed, anu jual produk pangalusna salawasna nempatkeun dina TOP kaca hasil teangan Amazon. Ieu bisa dipedar ku tujuan utamana Amazon pikeun maksimalkeun pungsi sharing. Ku kituna, anu hadé hasil anjeun ngajual, nu leuwih luhur nu muncul dina hasil teangan, nu salajengna ngakibatkeun leuwih jualan. Numutkeun Amazon aturan ranking algoritma, tempat unggal produk di hasil teangan diitung per istilah. Ku kituna, sanajan item anjeun rengking luhur dina kategori anjeun, teu hartosna eta bakal disimpen dina luhureun Amazon pilarian keur istilah nu patali.

Pikeun ngarobah ieu kaayaan jeung positif mangaruhan rank jualan Amazon anjeun dina daptar hasil teangan, anjeun kudu make cara praktis to hack rank jualan. Hayu urang ngabahas sababaraha aranjeunna.

Aspek kritis Anjeun Amazon optimasi kampanye téh panalungtikan keyword. Anjeun kudu neangan konci buntut panjang relevan jeung luhur-volume anu shoppers nganggo pikeun manggihan kahayang produk Anjeun. Anjeun tiasa meunang data ieu ngagunakeun program Amazon Penjualan Tengah atawa Amazon Retail Analytics. Leuwih ti éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun make Google Tren pikeun data pilarian web salaku proxy lemah lamun perlu. Sakali geus diwangun daptar istilah pilarian relevan, anjeun perlu panalungtikan dina Amazon pikeun istilah tinggi-volume Anjeun. Neangan produk Anjeun dina kaca hasil teangan, klik dina kaca jéntré tur mésér éta. Naha ngaliwatan ieu sareng leuwih deui saacan anjeun moal perhatikeun perbaikan munggaran. Efek strategi ieu bakal gumantung kana sababaraha faktor kayaning struktur cost produk urang, a perjangjian disawalakeun jeung Amazon. jsb.

  • kupon ngajual Daya

Anjeun tiasa manggihan Amazon sarua remen ngajual barang on kupon Amazon. Ieu bisa ngawula salaku wahana promotion mangpaat pikeun rupa hébat alesan. Kupon ngajual Power anu populer di kalangan para nasabah. Éta pisan sababna naha maranéhna positif bisa mangaruhan promotion brand anjeun sarta rank jualan. Anjeun tiasa muka éta dina Box Emas atawa toko deal. Aya sababaraha total kupon ku kituna anjeun bisa ngaronjatkeun paparan brand Anjeun malah kalawan laju enol jualan.

Ieu basajan ngagunakeun jeung atur program eta anjeun bisa nyieun kupon ngajual kakuatan ku diri dina ngajual sentral. Leuwih ti éta, anjeun tiasa gaduh kadali pinuh leuwih budgeting Anjeun. The kupon mareuman pas anggaran keur exhausted. Hiji kauntungan langkung éta kupon ngajual kakuatan teu merlukeun Investasi signifikan. Anjeun tiasa dana nu diskon na mayar fee per-panebusan.

  • jaringan Personal

Pikeun naekeun jualan anjeun sarta ngaronjatkeun rank jualan produk dina daptar hasil teangan Amazon, anjeun bisa kalayan gampang bisa nyieun jaringan anjeun. Beuki poéna anjeun boga, nu leuwih luhur anjeun bakal pangkat di Amazon pilarian. Ku kituna, anjeun tiasa ngangkat ranking jualan ku meunang leuwih total jualan. Mimiti sadayana, anjeun tiasa kalibet babaturan anjeun sarta baraya mésér barang anjeun. Anjeun oge bisa méakkeun sawatara duit ku diri dina barang jeung saukur kado éta pikeun jalma. Ku cara eta, anjeun bakal meunang bal rolling.

  • média Sosial sarta blogging

platform média sosial bisa ngawula salaku sumber lalulintas tambahan pikeun produk Amazon Anjeun. Éta pisan sababna naha nyieun rekening anjeun dina platform sosial populér kayaning Facebook, Instagram, Twitter, sarta Pinterest. Kaca ieu kedah Fitur produk Anjeun sareng terlibat pamaké di purchasing aranjeunna. Pastikeun anjeun tiasa nyimpen link ka Listing Amazon anjeun dina kaca lulugu. Anjeun peryogi rutin ngamutahirkeun inpo dina rekening média Anjeun pikeun mulasara aktivitas follower urang.

Ieu lumrah nyieun blog biasa devoted kana produk Anjeun. Jieun diri hiji ahli recognizable ku nyieun potong eusi seru jeung panalungtikan basis. Leuwih ti éta, Anjeun bisa ninggalkeun komentar Anjeun dina blog patali séjén atawa panglawungan sawala. Cara efisien pikeun ngaronjatkeun kasadaran brand anjeun tamu posting. Ngahemat waktos Anjeun dina peluncuran blog pribadi sarta promosi, anjeun tiasa cooperate kalawan sanajan influencers dina Ecological Anjeun.

Hiji deui cara kreatif rék dilegakeun pisibilitas brand Anjeun dina web anu keur meunang publisitas pikeun produk Amazon Anjeun. Anjeun tiasa nyieun Kaluaran pencet atawa artikel na kirimkeun ka organisasi warta dina Ecological pasar Anjeun. Upami Anjeun gaduh sababaraha kontak kalayan saluran média massa kawas TV, koran, jsb. , Anjeun tiasa ménta ka fitur produk Anjeun. Upami teu kitu, bisa mayar iklan produk anjeun dina media online kalawan tumbu ka kaca Amazon Anjeun.

December 22, 2017