Back to Question Center
0

Semalt Ahli: API Atawa The Best Jalan Ka kerok Data Ti A Website

1 answers:

Hiji panganteur programming aplikasi atawa API nyandak software anjeun sarta parabot pikeun komunikasi ku karana. Urang anu hirup dina dunya gancang-paced, dimana sagalana geus ngarobah gancang, sarta Kami rek ngahemat waktos jeung énergi kami. parabot ékstraksi data biasa bisa meakeun kavling waktos tur nyieun hésé pikeun kami pikeun ngajalankeun usaha online, tapi API tindakan minangka gaya nyetir balik kabeh platform sosial - lampada per soffitto 10 luci. Ieu mah ngan saukur ngabantuan nimba data mangpaat tina ramatloka a tapi ogé éditan data sasari jeung ngajadikeun eta bisa dibaca tur scalable pikeun pamaké. Ku kituna, éta aman disebutkeun yen API aya cara nu hadé pikeun programer na coders pikeun ngahubung sareng aplikasi maranéhna.

poéna API jeung kaca teknis:

Para ahli yakin yén API teh kode tepat ditulis ku élmuwan data nu matak ngamudahkeun pikeun urang nimba data tina jumlah badag kaca web. Bisa nungkulan Kaca teknis jeung kerok informasi maranéhna. Contona, dina API Facebook Jurusan nu dipake keur nangtukeun jeung kerok data tina kaca Facebook, komunitas, jeung jaringan lianna nu sarupa.

API - The data panggampangna scraping cara

Saban waktos urang rék ngakses data ngeunaan ramatloka husus urang kudu ngagunakeun API. Teu kawas program ékstraksi data biasa lianna jeung téhnik, hiji API geuwat ngalaksanakeun fungsi sarta bisa kerok data anjeun dina leuwih ti 120 basa. Ku kituna naha anjeun keur kerok informasi ti ramatloka Cina atanapi hoyong nimba informasi ti blog Jepang, API bakal nimba atawa kerok eta instan sakumaha per parentah anjeun.

Naha nya API penting pikeun usaha?

Lamun boga angka nu gede ngarupakeun kaca web tur hoyong nimba data ti sakabéh éta dina hiji atawa dua jam, API mangrupakeun jalan gede nu rame. Anjeun ngan kudu muka hiji API narik data akurat. Eta pedah usaha dina tilu cara di handap ieu:

1. Usaha bisa nyieun aktip kalawan API

A bisnis bisa nyieun aplikasi béda jeung API tanpa compromising on kualitas. Sababaraha pausahaan online ngajual parabot na software sarta ngandelkeun narik informasi tina API kabuka pikeun mantuan streamline prosés bisnis maranéhanana. Kanyataanna, tanpa hiji API, usaha teu bisa tumuwuh sarta moal bisa nyieun aktip mangpaat pikeun konsumén na.

2. panalungtikan keyword

Hiji API penting pikeun usaha sabab ngidinan programer ngawangun endah wéb scraping parabot. parabot ieu mantuan kami ngalakukan tugas urang dina cara hadé. Contona, dina API basis keyword nyieun gampang pikeun urang pikeun manggihan konci na frasa for jaba kami. Bari scraping data, API ngurus konci udagan urang na ulah ngarobah atawa ngarobah eta di output.

3. API nu alus keur pamekar jeung programer

Boh pamekar jeung programer bisa neangan benefited tina API tur bisa nyadiakeun konsumén maranéhna jeung kasempetan pangsaena. Contona, reddit diawalan salaku aplikasi mobile na relied dina Jumlah parabot sarta jasa ékstraksi data ka monetize sorangan. Ayeuna reddit mangrupakeun salah sahiji sumber best of lalulintas web. Ngagunakeun hiji API, anjeun bisa nyieun panglawungan reddit-kawas sarta bisa kalibet beuki loba jalma di sababaraha poé.

December 22, 2017