Back to Question Center
0

Kumaha carana ngawangun hiji Amazon search engine strategi optimasi mujarab?

1 answers:

Dina poé kami Amazon dianggap minangka panggedéna jeung platform ecommerce paling nguntungkeun kalayan ampir 80 juta pamaké aktip. Amazon Sistim ranking ieu diwangun dina cara saperti nyieun pamaké mésér sadayana produk aya dina platform anu. Aranjeunna coba nyadiakeun shoppers jeung pangalaman kualitas balanja pangluhurna sangkan aranjeunna datang deui pikeun leuwih lengkep. Kalayan bantuan algoritma A9, Amazon nyadiakeun pamaké kalawan hasil teangan paling akurat dumasar kahoyong pribadi maranéhanana jeung sajarah pilarian. Dina basa sejen, Amazon ngajadikeun sagala mungkin nyieun leuwih gampang aranjeunna sangkan meuli hiji.

Jadi, sagalana kudu urang pigawé sukses dina Amazon geus ngaoptimalkeun Anjeun Listing nurutkeun Amazon tungtunan ranking - cheap vps provider. Tilu aspék primér anu mangaruhan rank produk urang dina Amazon kaasup relevansi, laju konvérsi, jeung otoritas produk. Dina pos pondok ieu, anjeun bakal manggihan cara ngawangun hiji strategi Amazon SEO éféktif jeung ningkatkeun ranking di tilu wewengkon ieu produk Anjeun.

Ngaronjatkeun relevansi kaca produk Anjeun

The unsur nu ésénsial tina ranking Amazon algoritma anu keur cocog produk relevan kalayan query pamaké. Eta hartina relevansi kaca produk anjeun bakal langsung mangaruhan ranking produk Anjeun. Aya sahanteuna tujuh bagian signifikan tina Listing produk Anjeun nu kudu tumut kana akun:

  • Judul

Amazon judul optimasi leuwih pajeulit batan on Google. Amazon boga syarat na keur optimasi judul salaku faktor ieu bisa mangaruhan kaputusan dibeuli pamaké. Ieu ngandung harti yén lamun judulna anjeun henteu neuleu dioptimalkeun maneh moal pangkat tinggi dina Amazon SERP. Di dieu anjeun teu kudu ngurus ukur ngeunaan konci sasaran Anjeun. Anjeun kudu paduli ngeunaan descriptiveness judul Anjeun. Ieu lumrah nulis ngeunaan ciri na fitur produk primér anjeun, kaasup sagala informasi tambahan. Eta sia nyebut yen Amazon geus dimimitian pikeun menerkeun jeung ngabakukeun judulna.

  • Bullet titik

bagian Listing ieu ditempatkeun ka katuhu luhur judulna. Di dieu Anjeun kudu ngajelaskeun titik produk konci, nyieun hiji aksen on mangpaatna. titik bullet mangrupakeun kalimat pondok nu lila ngajelaskeun hiji item jual. Maca inpo ieu, Amazon shopper kedah ngartos naha anjeunna perlu meuli produk, atawa teu.

  • Pedaran

Dadaran produk nyadiakeun émbaran leuwih lengkep ti pélor. widang ieu fungsi pikeun ngajawab patarosan sadayana mungkin pamaké sarta ngabantu aranjeunna sangkan kaputusan dibeuli bener. Ieu lumrah ngaoptimalkeun pedaran produk Anjeun terus selapkeun aya istilah pilarian paling relevan. Eta positif bakal mangaruhan ranking produk anjeun sarta jualan dorongan.

  • Brand na produsén

Mun anjeun retailing barang branded nu ogé dipikawanoh pikeun jalma, anjeun kudu kaasup angka produsén dina judul Anjeun.

  • Categories

hasil Amazon pilarian dipintonkeun nurutkeun rentang kategori. Éta pisan sababna naha anjeun kedah nyimpen barang dina kategori bener.

  • Search istilah

Salaku kuring disebutkeun di luhur, aya tujuh kategori perdana dina Amazon. Ieu lumrah mun ngawengku istilah pilarian Anjeun sasaran dina unggal nyieun Listing Anjeun ditingali dina Amazon SERP. Eta sia nyebut nu kedah ulah aya wae pangulangan keyword sakumaha eta bisa négatip mangaruhan promotion Listing anjeun dina Amazon.

  • URL

perhatian Tinangtu kudu dibayar ka optimasi Amazon URL sakumaha anu kasebut cara sampurna pikeun nangtukeun relevansi tina Listing tur teang. A skéma URL baku Sigana mah "keyword = produk Anjeun + keyword. "Anjeun bisa jadi shorten eta ngagunakeun software online husus, sarta tungtungna, ngajalankeun lalulintas keur eta. Hasilna, Amazon bakal nangtukeun datang geus searched produk anjeun konci target Anjeun.

Jieun Anjeun Listing well-dirobah

Jieun Anjeun Listing well-dirobah penting pisan pikeun rankings Amazon tinggi. Lamun boga laju konversi tinggi, nembongkeun Amazon yén pamaké cinta produk Anjeun, tur paling dipikaresep Listing anjeun bakal muncul dina TOP Amazon pilarian. The titik di handap kudu dicatet pikeun ngangkat laju konversi produk Anjeun.

  • Penjualan

Faktor ranking paling éféktif dina Amazon geus jualan. Upami Anjeun gaduh sajarah jualan panjang tur positip, anjeun bakal pangkat luhur dina Amazon SERP. Produk sareng jualan pangluhurna salawasna pangkat dina kaca Amazon hareup sabab mawa leuwih sharing ka Amazon.

  • ulasan Palanggan

Faktor séjénna kritis pikeun ranking Amazon geus jumlah jeung kualitas pedaran produk. Sateuacan nyieun beuli a, pamaké biasana pariksa ulasan customer saméméhna mariksa naon pamaké séjén nyebutkeun ngeunaan eta. Anjeun kudu ngahasilkeun ulasan langkung organik, utamana lamun ngirimkeun hiji Listing anyar. Sanajan kitu, pastikeun anjeun teu incentivize konsumén Anjeun nulis resensi positif saperti eta bisa négatip mangaruhan rankings Anjeun.

  • Q'A

Abdi ulah persis nyaho kumaha patarosan na waleran bagian mangaruhan rankings produk, tapi hal anu penting lamun patali Listing alatan kamampuhna pangaruh laju konversi. Mun aya euweuh réspon jelas ka konsumén 'patarosan, aranjeunna bisa mertimbangkeun yén anjeun teu wawuh jeung produk atawa nu teuing geus puguh ngeunaan miara konsumén Anjeun' sarat.

  • Gambar

The kualitas gambar produk Anjeun oge kritis pikeun rankings Amazon. Anjeun kudu nyadiakeun pamaké kalawan kamampuhan pikeun pariksa sudut unggal produk urang. Éta pisan sababna naha eta pikaresep yen dimensi gambar piksel kedah tina sahanteuna 1000 px atawa saluhureuna. Leuwih ti éta, pastikeun anjeun gaduh foto tambahan gambar anjeun pikeun némbongkeun sakabéh rinci diperlukeun.

  • kawijakan bedah

Mun anjeun hiji pangecér Amazon, anjeun bakal paling dipikaresep nyandak bagian dina perang harga. Pamaké condong meuli produk cheapest dina pasaran. Éta naha anjeun perlu tetep bedah Anjeun kalapa. Salian ti eta, salah sahiji faktor naha seller bisa meunang Toko Box.

  • Ngurangan laju mumbul

laju bounce, ogé waktu pamaké spends dina kaca produk Anjeun, bisa mangaruhan laju konversi Anjeun. Mun meuli tetep lila dina kaca anjeun, eta positif bakal mangaruhan laju konversi anjeun, sarta Amazon paling dipikaresep bakal ngaronjatkeun posisi rank Anjeun. Éta pisan sababna naha kudu salawasna lagu metrics misalna mun bisa rethink strategi anjeun dina waktos.

December 22, 2017