Back to Question Center
0

Semalt presents Kantu: The pamungkas Visual Web Scraping Alat

1 answers:

Naha anjeun dipake dina extracting data finansial atanapi béréndélan harga ti situs e-commerce tanpa coding, Kantu mangrupa hasil pilihan pangalusna keur anjeun! Pikeun peminat scraping, ékstraksi web data mangrupakeun proses meunang informasi berharga ti jaba jeung nyimpen deui di spreadsheets na basis data.

Kumaha Dupi Kantu Editor dianggo?

Kantu otomatis scrapes data tina situs web tanpa merlukeun anjeun ngagaduhan pangaweruh programming. Kalawan Kantu, péngkolan eusi web ka data well-terstruktur na documented sanes tugas bagong - developing mobile application. Ieu wéb scraping alat ieu loba dipikawanoh pikeun extracting téks ti Portable Dokumén Format (PDF) sareng video. data

sasari biasana disimpen dina bentuk file CSV atawa ditulis ka basis data ku Interface Aplikasi Programming Kantu urang (API). Kantu ngamungkinkeun marketers pikeun ngaidentipikasi tur data sorot bisa scraped visually. Ngagunakeun web ieu leyuran scraping pisan basajan. Pikeun kerok data ti ramatloka maké Kantu wizard, kantun digambar pigura pink ditandaan data sasaran.

Kantu Editor lajeng migunakeun optik Aksara Pangakuan (OCR) kana kerok informasi ti sumber HTML Anjeun. OCR nyaeta pendekatan kualitas luhur anu hade pikeun kerok file PDF, video, sarta gambar kualitas luhur.

Naha Pilih Kantu Editor?

Kantu Editor nyaéta salah sahiji parabot luhureun-rengking dipaké pikeun web scraping. redaktur ieu dipaké pikeun sagala rupa kaperluan. Di dieu alesan luhur jauh maneh kudu mertimbangkeun Kantu pikeun proyék scraping web salajengna anjeun.

  • Panyungsi-di fitur

Kantu Editor hadir kalawan diwangun-di fitur sapertos program, Aksara, jeung macros. Kalawan Kantu, anjeun tiasa kerok data ti ramatloka ku Nyieun husus fitur -na pikeun cocog jeung kabutuhan Anjeun tur spésifikasi.

Ngabogaan troubles nalika scraping data tina situs web ngagunakeun JavaScript na AJAX? Reureuhan! Kantu Editor dikembangkeun pikeun digawe sareng sagala jinis situs web. Naha ramatloka a ieu ngagunakeun Flash, Java, pigura, atawa Flex, Kantu nyaeta web pamungkas scraping alat mertimbangkeun.

Anjeun teu kudu diajar kumaha digawekeun ku ieu atawa eta basa programming salaku alat nu integrates kalayan sagala basa programming.

  • Panyungsi-di PDF jeung fitur OCR

Pikeun émbaran anjeun, Kantu Editor nyaéta hijina alat ékstraksi data web yen ngandung of diwangun-di fitur OCR. Kalawan Kantu, extracting data tina video sareng PDF mangrupakeun kawas maén kaulinan video.

Cara Ka Paké Kantu

  • Monitor status urutan - Kantu web scraping alat anu dipaké pikeun nangkep kamajuan portals e-bisnis. Lamun sorangan hiji toko online, Kantu ngidinan Anjeun pikeun nganalisis pesenan dijieun tur rinci aplikasi;
  • Mariksa tur nalungtik harga produk béda;
  • sistem Update kalawan ongkos stock-tukeur;
  • Ngundeur jeung nyimpen data kana spreadsheets;
  • kerok informasi mangpaat maké OCR;
  • Lacak handap rankings saingan;

Kantu mangrupakeun web- mangpaat scraping alat yen scrapes data ti ramatloka sarta nyimpen deui di spreadsheets jeung payel CSV. Lamun proyek badag Anjeun salajengna dihubungkeun sareng scraping sahiji dokumén PDF sareng video, Kantu web scraping sia mun dianggap.

December 22, 2017