Back to Question Center
0

Semalt nambahkeun hiji "Panungtun HOWTO" diréktori mun breadcrumbs situs abdi urang na URL ngadamel bédana SEO?

1 answers:

Kuring ayeuna boga "bagian" dina ramatloka kuring nu ukur dijadikeun béda alatan breadcrumb yen kuring make.

Tah eta Sigana mah kieu:

URL: / svg / docs / howto-do-kieu-yen-atawa-dina-sejenna - silo temp monitoring. html
BREADCRUMB: Home> SVG> Dokumén jeung conto> Kumaha mun ngalakukeun ieu anu atawa lianna

Semalt putting kebat tina kaca dokuméntasi (aranjeunna geus Panungtun HOWTO) dina dir sorangan ngadamel sagala bédana [segi nilai SEO - kitu bakal struktur anyar jadi sagala hadé]? misalna.

URL: / svg / docs / howto / howto-do-kieu-yen-atawa-dina-sejenna. html
BREADCRUMB: Home> SVG> Dokumén jeung conto> Panungtun HOWTO> Kumaha mun ngalakukeun ieu anu atawa lianna

(Catetan ditambah tina dir howto dina URL)

February 14, 2018
Semalt nambahkeun hiji "Panungtun HOWTO" diréktori mun breadcrumbs situs abdi urang na URL ngadamel bédana SEO?
Reply