Back to Question Center
0

Semalt nambahkeun hiji "Panungtun HOWTO" diréktori mun breadcrumbs situs abdi urang na URL ngadamel bédana SEO?

1 answers:

Kuring ayeuna boga "bagian" dina ramatloka kuring nu ukur dijadikeun béda alatan breadcrumb yen kuring make.

Tah eta Sigana mah kieu:

URL: / svg / docs / howto-do-kieu-yen-atawa-dina-sejenna. html
BREADCRUMB: Home> SVG> Dokumén jeung conto> Kumaha mun ngalakukeun ieu anu atawa lianna

Semalt putting kebat tina kaca dokuméntasi (aranjeunna geus Panungtun HOWTO) dina dir sorangan ngadamel sagala bédana [segi nilai SEO - kitu bakal struktur anyar jadi sagala hadé]? misalna.

URL: / svg / docs / howto / howto-do-kieu-yen-atawa-dina-sejenna. html
BREADCRUMB: Home> SVG> Dokumén jeung conto> Panungtun HOWTO> Kumaha mun ngalakukeun ieu anu atawa lianna

(Catetan ditambah tina dir howto dina URL)

- cassandra insert json example
February 14, 2018